Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

QUOTE(saintlina @ 2023 04 02, 18:30)
Man vienodai skanūs Vilniaus, Sostinės ir Pergalės. Kažkaip atrodo, kad buvo dar vieni, bet neatgaminu.
Šian pirkau Vilniaus su šampanu. Kažkoks prieskonis.. lyg Miglę primena, kuri man nepatinka.

Turėjau nuotykį su Sostinės saldainiais. Raudonas popierėlis. Suvalgiau ir alkotesterį pūčiau. Nei daug, nei mažai. Būkit atsargios- 2,63....
Atsakyti

Ate, tikiuosi, pūtei pasitikrijimui, o ne kai pareigūnai prašo.

Man ten alkoholis juose tinka, skaniai taip.

Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2023 04 02, 18:57)
Meška Šiaurėj man dabar visai ne tokie kaip kadaise. O Lazy Cow tai tiap, užskaitau )) bet pro šituos jau galiu praeit smile.gif
A kas čia įdomybė tavo gamybos? Kodėl per Kaziuką neturėjai?

Taip, prie ruso biggrin.gif Meška Šiaurėje skanesnė buvo. Nu bet ir dabar man valgoma smile.gif
Turėjau ir Kaziuky. Dovanų dėžutėse buvo. Šiaip tas šokoladas prieš mano visos veiklos koncepciją skersai kelio stoja, tai labai nereklamuoju biggrin.gif

ate, neįtikėtina tiek promilių. Gal dar kramtant pūtei? Bet net ir jei ten spiritas būtų nelabai patikėčiau. Nu įdomiai...
Atsakyti
QUOTE(Pou @ 2023 04 02, 19:02)
<p>Ate, tikiuosi, pūtei pasitikrijimui, o ne kai pareigūnai prašo.</p><p>Man ten alkoholis juose tinka, skaniai taip.</p>

Bandymus dariau. Darbuotojus tikrinam. Būna netikėtumų....
Įvairiai bandžius, bet šitas nustebino. Išvada- visada automobilyje reikia turėt buteliuką vandens. Prieš pučiant, jei rūkei, valgei ar kažko atsigėrei, reikia skalautis burną.
Pvz.: kefyras- po 15 min 0,22; bananas- maždaug po 10min- 0,12.
Išsiskalavus burną 0. Net po tų 2,63.
O jei jsu turi- krenta maždaug 0,20.
biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ate42 @ 2023 04 02, 19:24)
Pvz.: kefyras- po 15 min 0,22; bananas- maždaug po 10min- 0,12.

Bananas? Rimtai? Saldainis tai nors su alkoholiu, spirito garai. Na, jeigu ką, gi kraujo tyrimą galima daryt smile.gif
Atsakyti

Oho.

Atsakyti

Nustebinot ir mane su tom promilėm 🧐. Kas ten per alkoholis banane? Gal jis koks paruges buvo?🤔

Atsakyti
Labas rytas,bananas dar geigerio aparata atgaivina.
Rimtai,bananai lengvai radioaktyvus ir tai visai norma. biggrin.gif
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka

Labas rytas.
Atsakyti
Labas rytas,
IngridaB, sveikatos Tavo mamukui 4u.gif
Saitlina, smagu , kad patiko spektaklis 4u.gif Tada drąsiai galiu rekomenduoti 1892 METŲ PROGRESO IDĖJA. S. T. Kondrotas (rež. Rolandas Kazlas).
Jei rasi perskaityk prieš tai apsakymą , knyga vadinasi Įvairių laikų istorijos .
Yra labai geras filmas : „Salos vaiduokliai“ (THE BANSHEES OF INISHERIN) . Apie tą patį - apie kasdienybę ir kaip ji gali užpjauti . Sunkus.
Žinios apie mano mirtį buvo perdėtos biggrin.gif Pailsėjau savaitei nuo temos. Perskaičiau šiandien , nieko naujo biggrin.gif Dideliam Jūsų nusivylimui nežadu išeiti. Nebent uždaryčiau temą ax.gif tongue.gif
Nesutinku, kad olegas yra įtakingas žmogus Lietuvoje biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Juokdarys taip .
Galvoju , kad ginčiuose tiesa negimsta. O diskutuoti galima... Į diskusijas galiu veltis tada kai noriu , yra apie ką , o ne tada , kai man liepia biggrin.gif
Ir niekad nesuprasiu , kodėl žmonės sėdi temoje jei jiems kažkas nepatinka, juos čia skriaudžia ? Man tai nebuvo sunku beveik savaitę neskaityti ir nerašyti ax.gif
Atsakyti
Ėė, o aš maniau, kad Dusia Italijoj atostogauja.. a čia tik nuo temos poilsis smile.gif ale irgi gerai smile.gif

Papildyta:
QUOTE(Dusia37 @ 2023 04 03, 07:43)
Saitlina, smagu , kad patiko spektaklis  4u.gif  Tada drąsiai galiu rekomenduoti  1892 METŲ PROGRESO IDĖJA. S. T. Kondrotas (rež. Rolandas Kazlas).
Jei rasi perskaityk prieš tai apsakymą , knyga vadinasi Įvairių laikų istorijos . 

Jau kalbinau draugę, tik ji va į 'sunkų' Kazlą nelabai nori. Bet suagituosiu smile.gif
Atsakyti

Labas rytas  :4u: Salta... ryte masinos langas apsales buvo  :hmm: kur pavasaris?? :ax:  :oh:

Keliausi siandien i darba, aisku visa nama kartu pakeliau  :lol: mersas kaip visada su savo nesamonem... vaziuojant ismete, kad reik oil kieki sumazint. Atvaziavau, uzgesinau varikli, vel isijungus rodo kad viskas ok, kiekis koks ir turi but  :lol:

Ai pirkau kvepalus, sese parode kai buvau pas ja, pardei pauostinejom, ant rankos pasipurskiau, kaip man skaniai kvepejo  :wub:  :wub:  nusipirkau maziuka pabandymui ir pasilepinimui  :rolleyes:  :)  Replica Bubble bath  :4u:

Vilniaus sositine raudoni kokie skanuus, dar griliaziniai labai patinka, bet plombas baisu issilauzyt  :rolleyes:  :D 

Visoms grazios savaites  :4u:​ 

Atsakyti