Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

QUOTE(saintlina @ 2023 04 02, 15:09)
Matai, kaip lengva )))) gal saldainių po ranka pakliuvo?  bigsmile.gif  biggrin.gif 

Taip. Jau seniai.
Papildyta:

Dabar pasisakysiu labai rimtai. Saldainiai ir panašūs dalykai man labai išbalansuoja nuotaiką - juos valgant būna oooooooi, kaip gera, bet ilgalaikėje perspektyvoje esu nelaimingesnė, piktesnė, daugiau žliumbianti. Kažkada netikėjau, kai apie tai skaičiau. Nu bet tikrai.

Mamai kažkaip tuos vaistus atitaikė, nes seniau ir su vaistais dažniau trikdavo, bet dabar kurį laiką neblogai. Sakė, kad kelis kartus buvo bejuntanti, kad trinka, tai papildomą tablietką prarijo ir ok smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kavasucitrina @ 2023 04 02, 14:23)
Dabar pasisakysiu labai rimtai. Saldainiai ir panašūs dalykai man labai išbalansuoja nuotaiką - juos valgant būna oooooooi, kaip gera, bet ilgalaikėje perspektyvoje esu nelaimingesnė, piktesnė, daugiau žliumbianti.

Tai savaime suprantama. Kas gi būt laimingas saldainiams pasibaigus? blink.gif
Buvau nutarus saldainių nevalgyt. Ir pyst - parašo draugė, kad saldainiams Vilnius ir Pergalė nuolaidos. Ir kaip nepirkt???
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 02 balandžio 2023 - 14:56
Kai tokie draugai ,tai ir priesu nereikia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2023 04 02, 15:56)
* Kas gi būt laimingas saldainiams pasibaigus?  blink.gif
* * Buvau nutarus saldainių nevalgyt. Ir pyst - parašo draugė, kad saldainiams Vilnius ir Pergalė nuolaidos. Ir kaip nepirkt???

* Aš biggrin.gif Galvoju - ot gerai, baigėsi, bus ramu. Kol vėl nesusigundau nusipirkt ar nerandu mb kur pakavotų biggrin.gif
* * Šitų man gali nebūt. Man jie per geri biggrin.gif Skaniau paprastesni smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Acqua Alta @ 2023 04 02, 15:04)
Kai tokie draugai ,tai ir priesu nereikia biggrin.gif

Taip ir perduosiu biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(kavasucitrina @ 2023 04 02, 15:13)
* * Šitų man gali nebūt. Man jie per geri biggrin.gif Skaniau paprastesni smile.gif

O aš be paprastesnių galiu apsieit. Bet šokoladiniams negaliu atsispirt. Ypač šitiems.
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2023 04 02, 16:23)
O aš be paprastesnių galiu apsieit. Bet šokoladiniams negaliu atsispirt. Ypač šitiems.

Tai jo jo - ne bambonkės ir man biggrin.gif. Bet tokie, kaip pvz. Meška Šiaurėje, Krock, net Lazy Cow paskutiniu metu tinka biggrin.gif Bet skaniausios mano gamybinės pieniško šokolado su karamele kruopos, tik jau nebeturiu. Ir neturėsiu greitu metu biggrin.gif
Atsakyti

Aš tai visiškai abejinga saldainiams 

Atsakyti

Sveikos,

Ingrida, sveikatos mamai ❤️

Graži, bet labai vėjuota diena. Pasivaikščiojom šiek tiek, pavažinėjom.

AA, ko nerimsti? Dar daržo darbų mažai, matyt, kad ieškai kur išsikraut.

Atsakyti
Palašino mamai magnį su kaliu ir paleido.Pirmas toks kartas.Liepė kalio pagerti miltukus dvi savaites.
Siaubingas vėjas kaimuke,mano vazonus išnešiojo po visą pasaulį. bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(kavasucitrina @ 2023 04 02, 15:37)
Bet tokie, kaip pvz. Meška Šiaurėje, Krock, net Lazy Cow paskutiniu metu tinka biggrin.gif Bet skaniausios mano gamybinės pieniško šokolado su karamele kruopos, tik jau nebeturiu.

Meška Šiaurėj man dabar visai ne tokie kaip kadaise. O Lazy Cow tai tiap, užskaitau )) bet pro šituos jau galiu praeit smile.gif
A kas čia įdomybė tavo gamybos? Kodėl per Kaziuką neturėjai?
Papildyta:
QUOTE(IngridaB @ 2023 04 02, 17:54)
Palašino mamai magnį su kaliu ir paleido.Pirmas toks kartas.Liepė kalio pagerti miltukus dvi savaites.
Siaubingas vėjas kaimuke,mano vazonus išnešiojo po visą pasaulį. bigsmile.gif

Tai ritmas jau tvarkoj? Gerai, kad namie.
Vėjukas ir pas mus.
Atsakyti

Man Sostinės skaniausi, Vilniaus per sodrūs.

Atsakyti
QUOTE(Pou @ 2023 04 02, 18:12)
<p>Man Sostinės skaniausi, Vilniaus per sodrūs.</p>

Man vienodai skanūs Vilniaus, Sostinės ir Pergalės. Kažkaip atrodo, kad buvo dar vieni, bet neatgaminu.
Šian pirkau Vilniaus su šampanu. Kažkoks prieskonis.. lyg Miglę primena, kuri man nepatinka.
Atsakyti