Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

Tai manau, kad didekė gamyba, daržovės urmu, bet gi galima savo kainą nustatyti. Tiesiog manau, kad galėtų būti paklausus toks dalykas.

Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2022 04 03, 10:56)
<p>Ex ridikai Dusios,  triušis Mukos   biggrin.gif . Dusia kaimyne  Tavo... ta kuri bites laiko!</p>

Aha, dabar visai mane supainiojai, jaučiuosi kaip Mukos triušis Dusios vyne..

A.Altos saturnas turėtų būti minkštas šuniukas, daug kailio, mažai šuns..

Vuo ir lesius eteryje pagaliau, kaip visada karališkos didybės. Oi kaip jis prasilakstytų vaikydamas mano tas naglas stirnas! Parazitkos į medžius įliptų iš strioko. Jų gal 15 mano aptvertoj teritorijoj ir išvyti neįmanoma.

Tai šiandien man darbadienis buvo. Susipjausčiau metalo, padariau kuoliukus, sukaliau braškių lysvės kraštuose, užmoviau lankus, bus apsauga nuo paukščių. Dar nebaigiau, liko tarpusavyje sutvirtint lankus, kad neišsikraipytų. Kažkur turėjau ir tinklo nusipirkusi, bet labai gerai pasidėjau, tai nerandu. Kurią nors lietingą dieną užsiimsiu paieškom.

Pagaliau sudygo mano naujai atsėti pomidorai. Pirmo jų derliaus turbūt spalio mėn sulauksiu. Kažkoks pravalas su tais pomidorais. Jau agurkus tuoj reiks sėt, o dar pomidorai kaip siūliukai.

Atsakyti
QUOTE(Pou @ 2022 04 03, 18:58)
<p>Tai manau, kad didekė gamyba, daržovės urmu, bet gi galima savo kainą nustatyti. Tiesiog manau, kad galėtų būti paklausus toks dalykas.</p>

Nu, pagalvosiu iki naujo sezono smile.gif
Prie manęs prekiavo gruziniškais prieskoniais, tai mažiukas indukas 3 eur. Ten niekaip 100 g nėra. Nu bet gruziniški biggrin.gif
Atsakyti
https://www.youtube....h?v=2Mkrd7HvQNA
dar apie kajena desto paprastas zmogus,pats isbandes pagal christoferio mokymus.O kam idomu daugiau,tai po tuo video yra daugiau video ir medziagos.
https://www.youtube....3xBtpA4z_g&t=0s
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Luety: 03 balandžio 2022 - 19:36
QUOTE(Acqua Alta @ 2022 04 03, 12:18)

OI dieve ,kiekpas mane to kajeno pipiro,bet kapsicainas kad luety suveike tai gali but atsitiktinumas.Siaip gerai jis ,bet truputi kitaip.Jis markiruoja vezines lasteles ir padaro jas atpazistamas imuninei sistemai,va tokia supergalia.

Mitas. Pliurpalai, supertauškalai. Privati patirtis. Nesiplėsiu ta tema, man būtų per skaudu.
Atsakyti
Ex nebesigilink...
Vynas Mukos triušis Mukos .
Man dieta du ridikėliai. Kiti du MB smile.gif Mažai vakar dirbau. Labai šalta buvo biggrin.gif Tiksliau vis bandžiu dirbti , bet lėkdavau namo dubcę atšalus , ant krosnies pašildyti bigsmile.gif
Šiandien jau visai nemenkai namo ridikėlių parsivežiau . Sumaitinau vaikui , mėgėjas ... Juo aštresni tuo skanesni . O iš lapų padariau ale pesto .
Dėl visų žolių, vaistų, maistų ir tt geriausiai veikia placebo . Svarbu žinoti kad veikia smile.gif
PS ašrių pipirų mes suvartojam nemenkai , turėjau maltų 0,7 litro stiklainį, jau į pabaigą. Reikės susimalti dar. Kai kuriuos patiekalus gaminu aštriai, kai kur dedu dėl poskonio - aštrumo visai nesijaučia .
Kažkada buvau padariusi moliūgo saldanius su čiliu. Labai visiems patiko. Čia tais laikais kai daugiau cukraus vartojom .

PS žadėtieji dalintis rožinai pomidorai sudygo tik šiandien ...7 dienas kankinos . Kaip juos reiks už ausų patempti kad greičiau augtų nežinau ...
Ate42 kaip supratau , tu jau valgysi tada aš sodinsiu tik į šiltnamį biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Bo daigai tokie susmurgėliai ... Šilumos reikia -pasiplaižintų bakone, atsigautų .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dusia37: 03 balandžio 2022 - 20:48
QUOTE(Ex @ 2022 04 03, 17:47)
Mitas. Pliurpalai, supertauškalai. Privati patirtis. Nesiplėsiu ta tema, man būtų per skaudu.

Joks ne atsitiktinumas,kajeno pipiras turi tokia savybe,uzmust virusa.Isbandyta mano aplinkoj ir anukams ir brolio vaikams,po pirmos dozes nosis isbega,po antros uzsitraukia.Tikrai puikiai veikia.Daug domejausi,daug skaiciau,jis turi daug gydomuju savybiu,o kadangi ateities medicina matau tik zolese,tai domiuosi viskuo.Zinoma,bet koki vaista vartojant svarbu tiketi,kad jis puikus.
Neigt lengviausia,reikia tiket ir bandyt.Draugu seimoj zmona tris dienas kankinosi kovidu su 40 tempera,kol vyras nesudare tos koses su krienais,imbieru,cesnaku,svogunu,kajenu ir obuoliu actu.Ji netikinti jokiom zolem,bet suvalge sauksta per tai,kad buvo issigandus.Ryte buvo sveika.
Taip kad turiu daug pavyzdziu savo aplinkoj.Mums veikia. ax.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Luety @ 2022 04 03, 23:33)
Joks ne atsitiktinumas,kajeno pipiras turi tokia savybe,uzmust virusa.

Nebent tikrai kaip placebas smile.gif
Jau maniškiai kiek jų suryja, bet jei rimtesnis virusiukas ar kita, tikrai jokio pastebimo poveikio. Nekalbant apie kur kas sunkesnes ligas. Būtų taip paprasta, žmonės nesirgtų.
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Dusia,ridikėliai mmmmmmmmmmm,skanu,pavydu. wub.gif wub.gif
EX,neverk,ne tu viena,tragedija su pomidorais.Raminu save,kad vėluoja pavasari ir kad neišstyps.Kai pavasariais mėtydavau tuos daigus,šiemet žiūriu ar ne reiks pirkti? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2022 04 03, 19:47)

Nesiplest galim.Bet as siaip jau netauskiu ,kad buti super.Bet zinau ,kad kai myli tai daliniesi likimu.Kartais tai kas nutinka asmeniskai tau ,maziau skauda ,nei tam kuri tu be galo myli.O dabar ,o tas kuri be galo myli ,ar labai dziaugiasi i tave liudincia vis dar ziuredamas,gal jis nori eit jau ir pries tapdamas amzinaja sviesa noretu pamatyt ,kad tau jau viskas gerai,kad tavo gyvenime jau irgi yra sviesos.Pagalvok va taip ,neegoistiskai.Cia yra vedizmo principas,prasau neuzsipulti manes del mano religijos ,as labai tolerantiskai i jusu visas ziuriu.
Sakiau markiruoja, o ne naikina.
O fito ,naturopatine ir alopatine medicina ir ajurveda yra ne tai ka jus isivaizduojate.Dauguma veikliuju medziagu netirpsta vandenyje,mano geriausias kremas nuo rauksliu turi nemazai gryno natrio sarmo,o pu erh veikia ne virta kaip arbata.Bet tai yra pro zinios.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Acqua Alta: 04 balandžio 2022 - 06:56
QUOTE(ate42 @ 2022 04 03, 13:28)
Nevarva nosis. Kosčiu ir ne nuo į gerklę tekančių nosies skysčių.
Man kažką leisdavo į kažkur mentės srity, ilgam padėdavo. Neranda daktarė tų įrašų. Klinikose alergologė buvo paskyrus. Ilgai buvo ramu. Buvau vėl klinikose- gūžčioja daktarai pečiais. Zirtekas, aceterinas menkai padeda. Tavegilis- visai nieko. Suprastinas geriausia, bet miegu negyvai.

Bandau sauti aklai vel,net zinodama,kad visos cia zino geriau. biggrin.gif
Pabandyk famotidine,keturias dienas po viena tablete.Jokiu atsikalbinejimu ir kontraargumentu nepriiimu.Velnias taves nuo situ vaistu neims ,o padeti gali.Manau tau kazkokias blokadas darydavo, o famotidine irgi savotiskai blokuoja.
Atsakyti

Bandau sauti aklai vel,net zinodama,kad visos cia zino geriau. biggrin.gif
Pabandyk famotidine,keturias dienas po viena tablete.Jokiu atsikalbinejimu ir kontraargumentu nepriiimu.Velnias taves nuo situ vaistu neims ,o padeti gali.Manau tau kazkokias blokadas darydavo, o famotidine irgi savotiskai blokuoja.

AA, bet jis blokuoja ne tuos receptorius, selektyviai H2.

Atsakyti