Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

QUOTE(Luety @ 2023 04 02, 11:43)
Labai dziaugiuosi,kad nesuluosintas  bigsmile.gif  bigsmile.gif Pasiseke Lesiui su seimininkais. bigsmile.gif  4u.gif  4u.gif

Labai nepasisekė - nori, o negauna. Ir ne džiaugsmas, ir ne sveikata biggrin.gif

QUOTE(IngridaB @ 2023 04 02, 12:00)
Sutrikęs širdies ritmas,išsivežė.Laukiame skambučio parvežti namo.

Kiek mano mama buvo išvežta su ritmo sutrikimu, niekad iš karto nepaleisdavo. Išsyk į reanimaciją, atstato - ten užtrunka įvairiai, kaip greitai pasiseka, tada į palatą gal porai dienų - nepamenu.
Sveikatos mamai.
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2023 04 02, 11:05)
Oi, Ingrida..  4u.gif  4u.gif  4u.gif
Tai jau atstatė, kad laukiate signalo namo pasiimti?

Tai sakė kol apžiūrės.Na niekada nebuvo problemų su širdimi,spaudimas,kaip man visą gyvenimą.Dar ji sapalioja apie sodą vasarą,nervuojasi,kad pomidorai blogai dygsta.Viešpatie imk iš manęs tuos pomidorus,ne,reikia pačiai. bigsmile.gif Tikrai audros veikia.
Atsakyti
QUOTE(IngridaB @ 2023 04 02, 12:28)
Tai sakė kol apžiūrės.Na niekada nebuvo problemų su širdimi,spaudimas,kaip man visą gyvenimą.Dar ji sapalioja apie sodą vasarą,nervuojasi,kad pomidorai blogai dygsta.Viešpatie imk iš manęs tuos pomidorus,ne,reikia pačiai. bigsmile.gif Tikrai audros veikia.

Nu nežinau. Jei jau aišku, kad ritmo sutrikimas, tai kokios dar apžiūros? Į reanimaciją atstatinėt ir tiek.
Atsakyti
QUOTE(Acqua Alta @ 2023 04 02, 09:58)
Kaip suprantu mano komentaro apie ta nelaiminga bekelni ponios su subtilia dvasine organizacija neatlaike.
Ir jau vaiku darzelis ,tai to bekelnio ir dusios dvasine organizacija nelaiko.

Labas,
Tau irgi paūmėjimas?
Nenoriu įžeisti, bet.....
Yra toks posakis Marios skirkitės, kažkas viršum.....atplaukia.

Sukelti širšalą ar įžeisti talentto nereikia.
Atsakyti
QUOTE(kavasucitrina @ 2023 04 02, 11:22)
Labai nepasisekė - nori, o negauna. Ir ne džiaugsmas, ir ne sveikata biggrin.gif

Kiek mano mama buvo išvežta su ritmo sutrikimu, niekad iš karto nepaleisdavo.

Tai jau tikrai smile.gif MB vis siūlosi pavedžiot, ir girdžiu, sako - aš tau leisiu )))

MB tai vos atstato, atsigauna po narkozės ir pabėga namo. Nėkart nelaukė kol paleis.. bet tokių durnių turbūt daugiau nebūna.
Atsakyti
QUOTE(ate42 @ 2023 04 02, 12:02)
Labas,
Tau irgi paūmėjimas?
Nenoriu įžeisti, bet.....
Yra toks posakis    Marios skirkitės, kažkas viršum.....atplaukia.

Sukelti širšalą ar įžeisti talentto nereikia.

Kaip sakoma,nesivarzyk ate,gali vadint mane shudu.
Aiskumo delei,Shurajevas yra dabartinis itakingiausias zmogus,artimas valdziai.Pou yra sios valdzios gerbeja,i ka as referavau.
Ate ,tegu as busiu tas shudas ant kurio augs graziausios geles ir darzoves.Tai visai ne izeidu.Vadino ir blogiau. biggrin.gif
Negaliu susilaikyt,dabar deretu sakyt - esk shuda ir buk sveikas
Хумусна киселина
Антитумурно действие на щитовидната жлеза, изчиства хроничен бронхит, антибактериално и антивирусно действие, обезболяващ ефект, подобрява съня.
https://grewia.bg/hu...yvd2o2m-iSpbOvg
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Acqua Alta: 02 balandžio 2023 - 12:37
QUOTE(Acqua Alta @ 2023 04 02, 12:26)
Kaip sakoma,nesivarzyk ate,gali vadint mane shudu.
Aiskumo delei,Shurajevas yra dabartinis itakingiausias zmogus,artimas valdziai.Pou yra sios valdzios gerbeja,i ka as referavau.
Ate ,tegu as busiu tas shudas ant kurio augs graziausios geles ir darzoves.Tai visai ne izeidu.Vadino ir blogiau. biggrin.gif
Negaliu susilaikyt,dabar deretu sakyt - esk shuda ir buk sveikas
Хумусна киселина
Антитумурно действие на щитовидната жлеза, изчиства хроничен бронхит, антибактериално и антивирусно действие, обезболяващ ефект, подобрява съня.
https://grewia.bg/hu...yvd2o2m-iSpbOvg

biggrin.gif lotuliukas.gif
O gyventi gera. mirksiukas.gif
Atsakyti

Tai jau tikrai smile.gifMB vis siūlosi pavedžiot, ir girdžiu, sako - aš tau leisiu )))

MB tai vos atstato, atsigauna po narkozės ir pabėga namo. Nėkart nelaukė kol paleis.. bet tokių durnių turbūt daugiau nebūna.

O kodėl atstatant jam reikia narkozės? 😳

Atsakyti
Ir as kitaip ziuriu i zmones.Jei susivienyjot uz pou ,nors ir pries mane.Valio,as nenoriu nieko nei kirsinti,nei valdyti.Jau zmones ir taip vienas kitam nuodas.Vilko vardo jau minet nereikia,tie vieningi ir pasiaukojantys,vadinti zmonem ,but izeidu.
Atsakyti
QUOTE(Acqua Alta @ 2023 04 02, 12:50)
Ir as kitaip ziuriu i zmones.Jei susivienyjot uz pou ,nors ir pries mane.Valio,as nenoriu nieko nei kirsinti,nei valdyti.Jau zmones ir taip vienas kitam nuodas.Vilko vardo jau minet nereikia,tie vieningi ir pasiaukojantys,vadinti zmonem ,but izeidu.

Atsipalaiduok.
Gana valdžia kiršina. Nepasiduokim jų norui. Skaldyk ir valdyk....va ko siekia. Nori bandai pasiduot? Juk tai ne tau.
4u.gif
Atsakyti
Ir akivaizdu ,kad valdziai gerai sekasi kirsint,jei galvojat ,kad esu kazkurios priesas.https://www.youtube.com/watch?v=MHjd47Uye8Y
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Acqua Alta: 02 balandžio 2023 - 13:06
QUOTE(Acqua Alta @ 2023 04 02, 12:59)
Ir akivaizdu ,kad valdziai gerai sekasi kirsint,jei galvojat ,kad esu kazkurios priesas.https://www.youtube.com/watch?v=MHjd47Uye8Y

Nėra čia priešų. Mes viena kitą palaikančios. Juk pati konsultuoji kiek gali. Obettačiau- mes žmonės su savo gyvenimais, įsitikinimais, įpročiais ir tiesomis. Visų patirtys skirtingos, tiesos irgi. Ar todėl tufim pyktis?
Trept kojele. Diskusijos reikia, bet ne tokios, kad pradėtume špilkuotis ar savo nuomonę kažkam įpiršt.
Gyvenkime draugiškai.
Jei kada kurią įžeidžiau- ATSIPRAŠAU.
Kviečiu temon visas nutarusias atsidust.
Kuri sekanti. wub.gif
Atsakyti