Labas rytas.
Ne aš plaku,verba plaka...........su verbų sekmadieniu.
Labas sekmadienis šalta, lyja, brrr. Bet kadangi rujoja trys kalės aplink, einam į lauką penkiskart per dieną ))) nes nesuprantu, kada šuniui tikrai reik, o kada mergos šaukia
Labas rytas,
na pas mus salta,bet nelyja nors.Atrodo,kad saule islys veliau.
Su Verbu sekmadieniu.
O tai Lesius nekastruotas,kad jam mergos rupi?
na pas mus salta,bet nelyja nors.Atrodo,kad saule islys veliau.
Su Verbu sekmadieniu.
QUOTE(saintlina @ 2023 04 02, 10:28)
Labas sekmadienis šalta, lyja, brrr. Bet kadangi rujoja trys kalės aplink, einam į lauką penkiskart per dieną ))) nes nesuprantu, kada šuniui tikrai reik, o kada mergos šaukia
Vargšas Lesius ir šeimininkai
Mūsų kalė rujoja tik kartą per metus. Bet čia dar nieko, būna kai kurioms veislėms ir kai kurioms mišrūnėms. Bet kad jokių bernų per rują aplinkui nesitrainioja, tai čia jau įdomiau
QUOTE(Luety @ 2023 04 02, 09:52)
Ne jis gi veislinis patinas.
QUOTE(saintlina @ 2023 04 02, 09:38)
Ne jis gi veislinis patinas.
Labai dziaugiuosi,kad nesuluosintas Pasiseke Lesiui su seimininkais.
QUOTE(kavasucitrina @ 2023 04 02, 09:55)
Mūsų kalė rujoja tik kartą per metus.
Ir pas mus netoliese yra kalė, kurios ruja praeina nepastebimai. Bent mano šuo nereaguoja, o jis laaabai jautrus tuo klausimu
Mama iškrito bažnyčioje.Nesame mes labai uolūs katalikai,bet nuėjome.MB sako tavo mamą išvedė.O aš tik iš nugaros pamačiau,sakau neturi tokių rūbų.Išeiname,akurat mano mamaitę išvedė žmonės.
Pabandėme vestis namo,kojos,rankos dreba,kvietėme greitąją.Sutrikęs širdies ritmas,išsivežė.Laukiame skambučio parvežti namo.Kaip viskas susireguliavo,mes mieste ir toje pusėje buvome kaip mama bažnyčioje.
Pabandėme vestis namo,kojos,rankos dreba,kvietėme greitąją.Sutrikęs širdies ritmas,išsivežė.Laukiame skambučio parvežti namo.Kaip viskas susireguliavo,mes mieste ir toje pusėje buvome kaip mama bažnyčioje.
Mano šuo per 6 savo gyvenimo metus nėra niekad reagavęs į jokia kale 🤔. Nekastruotas
Oi, Ingrida..
Tai jau atstatė, kad laukiate signalo namo pasiimti?
Tai jau atstatė, kad laukiate signalo namo pasiimti?
Mama iškrito bažnyčioje.Nesame mes labai uolūs katalikai,bet nuėjome.MB sako tavo mamą išvedė.O aš tik iš nugaros pamačiau,sakau neturi tokių rūbų.Išeiname,akurat mano mamaitę išvedė žmonės.
Tai vėl juk magnetinės audros. Jis veikia širdinknkus. Aš irgi stebiu mb