Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

vartotojo įkelta nuotrauka

Labas rytas.
Ne aš plaku,verba plaka...........su verbų sekmadieniu. wub.gif
Atsakyti
Labas sekmadienis smile.gif šalta, lyja, brrr. Bet kadangi rujoja trys kalės aplink, einam į lauką penkiskart per dieną ))) nes nesuprantu, kada šuniui tikrai reik, o kada mergos šaukia smile.gif
Atsakyti
Labas rytas,

na pas mus salta,bet nelyja nors.Atrodo,kad saule islys veliau. biggrin.gif
Su Verbu sekmadieniu. 4u.gif 4u.gif
O tai Lesius nekastruotas,kad jam mergos rupi?
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2023 04 02, 10:28)
Labas sekmadienis smile.gif šalta, lyja, brrr. Bet kadangi rujoja trys kalės aplink, einam į lauką penkiskart per dieną ))) nes nesuprantu, kada šuniui tikrai reik, o kada mergos šaukia smile.gif

Vargšas Lesius ir šeimininkai ax.gif
Mūsų kalė rujoja tik kartą per metus. Bet čia dar nieko, būna kai kurioms veislėms ir kai kurioms mišrūnėms. Bet kad jokių bernų per rują aplinkui nesitrainioja, tai čia jau įdomiau biggrin.gif
Atsakyti
Kaip suprantu mano komentaro apie ta nelaiminga bekelni ponios su subtilia dvasine organizacija neatlaike.
Ir jau vaiku darzelis ,tai to bekelnio ir dusios dvasine organizacija nelaiko.
Atsakyti
QUOTE(Luety @ 2023 04 02, 09:52)
O tai Lesius nekastruotas,kad jam mergos rupi?

Ne smile.gif jis gi veislinis patinas.
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2023 04 02, 09:38)
Ne smile.gif  jis gi veislinis patinas.

Labai dziaugiuosi,kad nesuluosintas bigsmile.gif bigsmile.gif Pasiseke Lesiui su seimininkais. bigsmile.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kavasucitrina @ 2023 04 02, 09:55)
Mūsų kalė rujoja tik kartą per metus.

Ir pas mus netoliese yra kalė, kurios ruja praeina nepastebimai. Bent mano šuo nereaguoja, o jis laaabai jautrus tuo klausimu smile.gif
Atsakyti
Mama iškrito bažnyčioje.Nesame mes labai uolūs katalikai,bet nuėjome.MB sako tavo mamą išvedė.O aš tik iš nugaros pamačiau,sakau neturi tokių rūbų.Išeiname,akurat mano mamaitę išvedė žmonės.
Pabandėme vestis namo,kojos,rankos dreba,kvietėme greitąją.Sutrikęs širdies ritmas,išsivežė.Laukiame skambučio parvežti namo.Kaip viskas susireguliavo,mes mieste ir toje pusėje buvome kaip mama bažnyčioje.
Atsakyti

Mano šuo per 6 savo gyvenimo metus nėra niekad reagavęs į jokia kale 🤔. Nekastruotas 

Atsakyti
Oi, Ingrida.. 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Tai jau atstatė, kad laukiate signalo namo pasiimti?
Atsakyti

Mama iškrito bažnyčioje.Nesame mes labai uolūs katalikai,bet nuėjome.MB sako tavo mamą išvedė.O aš tik iš nugaros pamačiau,sakau neturi tokių rūbų.Išeiname,akurat mano mamaitę išvedė žmonės.
Pabandėme vestis namo,kojos,rankos dreba,kvietėme greitąją.Sutrikęs širdies ritmas,išsivežė.Laukiame skambučio parvežti namo.Kaip viskas susireguliavo,mes mieste ir toje pusėje buvome kaip mama bažnyčioje.

Tai vėl juk magnetinės audros. Jis veikia širdinknkus. Aš irgi stebiu mb

Atsakyti