Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

Pririjau stintų taip atsakančiai. Nes jau tikriausiai paskutinės šį sezoną. Jau kaip man jos skanu...

O spintelėse dukrai išvykus kandžių laukia miltai, krakmolas, makaronai, grikiai, avižiniai dribsniai. Turbūt kuo greičiau reiks pas mamą vežt - ne ji, tai jos vištos suvartos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kavasucitrina: 01 balandžio 2023 - 13:58

Stintų šiemet tik kartą valgiau 

Atsakyti
Oi,stintos,tai net seile nuvarvejo.Mes gi silutiskiai,tai salia Rusnes,stintu maisais kepdavom,konservuodavom,nusibosdavo valyt jas.Gerai,jei stambi,o jei kada smulki budavo,prazilt buvo galima bevalant.Labai skanu,deja virs 20 metu neragavus jau.
Atsakyti
QUOTE(Luety @ 2023 04 01, 16:17)
Oi,stintos,tai net seile nuvarvejo.Mes gi silutiskiai,tai salia Rusnes,stintu maisais kepdavom,konservuodavom

Mano vyrui rojus būtų )))
Papildyta:
QUOTE(kavasucitrina @ 2023 04 01, 13:58)
O spintelėse dukrai išvykus kandžių laukia miltai, krakmolas, makaronai, grikiai, avižiniai dribsniai. Turbūt kuo greičiau reiks pas mamą vežt - ne ji, tai jos vištos suvartos.

Tai gal dukra atvažiuos anksčiau nei kandys? ))
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2023 04 01, 17:43)
Mano vyrui rojus būtų )))
Papildyta:
Tai gal dukra  atvažiuos anksčiau nei kandys? ))

Planuose grįžimas po daugiau, nei metai, tai kaip čia pasakius biggrin.gif

Tų stintų būtų ištisus metus, tai nebūtų toks gėris, o kai per sezoną kelis kartus suvalgom, nu tai labai, labai man... wub.gif
Atsakyti

Oi,stintos,tai net seile nuvarvejo.Mes gi silutiskiai,tai salia Rusnes,stintu maisais kepdavom,konservuodavom,nusibosdavo valyt jas.Gerai,jei stambi,o jei kada smulki budavo,prazilt buvo galima bevalant.Labai skanu,deja virs 20 metu neragavus jau.

Mūsų šeimoj žuvį ir jūros gėrybės praktiškai visad  gamina tik mb. Tai aš net nesu valius jų, jaučiu net nesugebėčiau 😄. 

Koks baisus oras šiandien, visą dieną purškia. Prasitampem po baldų parduotuvės, dar depo santechnikos skyriuje vyras meditavo vos ne valandą 🤣, nusibodo. Pagaliau užsakėm miegamojo baldus. Db galvos skausmas dėl čiužinio. Gal kuri nors išmanot šituos reikalus?

Atsakyti
Sveikos :4u:  as kaip dziaugiuosi, kad pagaliau esu namuose :wub: :wub: 

Siandien savo lovoj atsikeliau su katinu, viskas kaip reikia :D :D Vyras vakar atejo i lova kaip issigandau, sokau lauk is lovos :lol: :lol: atpratau per menesi :bigsmile: :rolleyes: :hmm: 

Siandien tvarkausi, skalbimo daug. Issivaliau vonia, virtuve. Dabar eisiu mezgini traukt is lagamino, gavau siandien laine 52weeks of socks vol2. 

Stintu zinokit niekada nesu ragavus  :hmm: o del traukinio tai vaziuoja i kaire. Pagal ta 'zolyte' judancia i desine puse nusprendziau taip  :rolleyes:  :D 
Atsakyti
Teviskej,kur palaidoti teveliai niekas is musu nebegyvena ir nera kam bepriziuret kapo,atsirado beda.Nutarem apdengt granito plokstem.Per visus sventus kauniskis brolis suderejo,sumokejom,pasirasem kontrakta,brolis skambino pries savaite,sako ant mamos dienos bus.
siandien skambina it sako,skambino meistras,reikia damoket visiem trim po £300,negavo reikiamo granito,o dabar pabrango.Nu susinervinau,sakau turim kontrakta su fiksuota kaina,reik su juo sneket,taip negalima elgtis.Jaunelis sako,pasiziurek i maisto kainas,auga ne dienom,bet valandom,tai ir jis padidino.Nu as uzsivedziau,sakau kalbek dar su juo,as nenoriu dar 300det,o per mus visus tris jau susidaro beveik 1000,tikrai negrazu,per brangu,uzsiputojau.Kauniskis brolis sako,gerai,nurimk,pakalbesiu su juo po Balandzio pirmosios.tada dasuto,kad esu apgauta.Ir jaunelis taip pat. biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Gerai cia kauniskis brolis pavare,isdure mus abu. biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Anidanda @ 2023 04 01, 17:02)
Db galvos skausmas dėl čiužinio. Gal kuri nors išmanot šituos reikalus?

Sūnus neseniai rinkosi, važinėjau kartu.. labai individualu. Reik pagulėt ir bandyt pajaust. Aš būčiau pirkusi Lono, jis išsirinko Ikea pusiau kietą. Sakė, pradžioj kietokas buvo, po savaitės žiauriai patenkintas.
Papildyta:
QUOTE(Luety @ 2023 04 01, 18:00)
Gerai cia kauniskis brolis pavare,isdure mus abu. biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

Ot sugalvojo kaip apgaut ))))
Atsakyti
QUOTE(Merginasumezginiu @ 2023 04 01, 17:18)
Siandien savo lovoj atsikeliau su katinu, viskas kaip reikia biggrin.gif biggrin.gif Vyras vakar atejo i lova kaip issigandau, sokau lauk is lovos lotuliukas.gif lotuliukas.gif atpratau per menesi bigsmile.gif

Savo lovytėj geriausia thumbup.gif
Vyras bijos išleist kitąkart, kad visai jo nepamirštum )))
Atsakyti

Sūnus neseniai rinkosi, važinėjau kartu.. labai individualu. Reik pagulėt ir bandyt pajaust. Aš būčiau pirkusi Lono, jis išsirinko Ikea pusiau kietą. Sakė, pradžioj kietokas buvo, po savaitės žiauriai patenkintas.
Papildyta:

Ot sugalvojo kaip apgaut ))))

Abejoju ar ta minutė pagulejimo atskleidžia kažką 🧐

Atsakyti
QUOTE(Anidanda @ 2023 04 01, 20:20)
Abejoju ar ta minutė pagulejimo atskleidžia kažką 🧐</p>

Bent jau kas tikrai nepatinka, iškart aišku smile.gif o šiaip kai kur duoda laiką išbandyt namie su galimybe grąžinti. Faktas, kad išsirinkti sunku smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 01 balandžio 2023 - 20:40