Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

QUOTE(kavasucitrina @ 2023 04 01, 08:14)

Ingrida, virusas nepagriebė?

Apsiraukę, tamsu, bet lyg nelyja. Eisiu ridikų pagaliau pasėt. Salotos savaime išdygusios tokios jau nemažos, gražios...

Gerklė kaip ir nori prigriebti,bet gal praeis?Imunitetas dirba? ax.gif
Peržiūrėjau kitos savaitės akcijas,tikėjausi grietinėlei akcijų,man jos ir tortui reikia i panakotos noriu,ale jokios akcijos,na nors maskarponei bus.
Kita savaitė šalta,ruošimės velykoms,lauke kažin ar bus tinkamas oras darbams? mirksiukas.gif
Dukra išlėkė į Londoną,bilietai pirkti gerokai prieš panedemiją Eltono,pagaliau atvažiuos į UK.
Atsakyti
Laba ryta,

man traukinys irgi vaziuoja i kaire. biggrin.gif biggrin.gif Logiskai mastant del zmogaus ziurincio i prieki,o ne atgal,bet lietrycio paaiskinimai vejai.
Pas mus audra vakar baisi,vejas iki 60 myliu per val.turejo but,buvo didelis,bet kiek sunku pasakyt,nes man i sona namo pute,nesijaute,maciau,kad finikines palmes labai vartosi,bet budavo daugiau lanksto.Ir lietus vakar,lietus siandien.Vandens nereik pilt i talpyklas,kiek nusemi tiek prilyja atgal. bigsmile.gif bigsmile.gif
Ingridel,nerizikuok savo sveikata,saugokis. 4u.gif 4u.gif 4u.gif Dziugu,kad esi stipri. 4u.gif 4u.gif
Sodas angliskas,cia nera tokiu graziu tvoru,viskas daroma is laikinu,pagalbiniu priemoniu,nes zeme nuomojama ir nezinia kuriam laikui.Lietuvoj,gavai soda,ir jis tavo,o cia ne.Uztai ir zmones nesistengia kazka kurt grazaus jaukaus,tik minimaliai,savo jaukumui,smagumui,paskirtis darzoviu sau uzsiauginimui.Todel nesistebekit,kad tvora uztverta is tokiu autobuso ventiliaciniu skydu ir tik tinklelis,svarbu,kad nuo zveriu uzsitvert,tinklelis kazkiek saugo nuo piktzoliu,buna daug istrige ziedlapiu visokiu.Tik siltnamis pas mane polikarbonatinis,tokio nera visam sode,visi mazucius,angliskus,stiklinius,o lietuviai plevelinius ant karkasu.O man norejosi gero,kiek uzteks tiek.Nu jau 5 metai,nesiskundziu.
Papildyta:
QUOTE(IngridaB @ 2023 04 01, 07:40)
Gerklė kaip ir nori prigriebti,bet gal praeis?Imunitetas dirba? ax.gif
Peržiūrėjau kitos savaitės akcijas,tikėjausi grietinėlei akcijų,man jos ir tortui reikia i panakotos noriu,ale jokios akcijos,na nors maskarponei bus.
Kita savaitė šalta,ruošimės velykoms,lauke kažin ar bus tinkamas oras darbams? mirksiukas.gif
Dukra išlėkė į Londoną,bilietai pirkti gerokai prieš panedemiją Eltono,pagaliau atvažiuos į UK.

Nesupratau,ka cia parasei.Jei i Eltono koncerta ir jis atvaziuoja i UK,tai jis gi UK gyvena,Londone,as net nama jo zinau.Nebent kur isvykes buvo,ko as nezinojau,nes as jo nemegstu,neseku,nestebiu.
Atsakyti
QUOTE(Luety @ 2023 04 01, 09:46)
Laba ryta,

man traukinys irgi vaziuoja i kaire. biggrin.gif  biggrin.gif Logiskai mastant del zmogaus ziurincio i prieki,o ne atgal,bet lietrycio paaiskinimai vejai.

Nu kodėl negalima žiūrėt atgal? biggrin.gif Aš save puikiai įsivaizduoju žiūrinčią atgal rolleyes.gif
Paaiškinimų net neverta skaityt, tik šiaip įdomu, kaip va taip tą patį galima skirtingai matyt. Bet panašu, kad beveik visos vienodai mato biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Luety @ 2023 04 01, 08:46)
Nesupratau,ka cia parasei.Jei i Eltono koncerta ir jis atvaziuoja i UK,tai jis gi UK gyvena,Londone,as net nama jo zinau.Nebent kur isvykes buvo,ko as nezinojau,nes as jo nemegstu,neseku,nestebiu.

Tiksliai Luety,nepagalvojau,rašydama. ax.gif Bet koncertuos tik dabar.bilietai pirkti senai jau.LT mb buvo su sūnumi tik tada Jis koncertavo su sloga,bet koncertas įvyko. mirksiukas.gif
Atsakyti
Kaip man patinka Eltonas.. wub.gif labai norėčiau į jo koncertą. Bet turbūt jau nebeteks. Kaži kiek bekoncertuos išvis, o jau arčiau mūsų dar mažiau šansų.

Papildyta:
QUOTE(kavasucitrina @ 2023 04 01, 08:14)
Nu supratau - aš viena čia nenormali, kuriai į dešinę važiuoja biggrin.gif

Aš galiu matyt ir kad į dešinę važiuoja, bet kažkaip labai nenatūraliai atrodo, lėtai, kaip kad prieš srovę plauktum ) tai jei paleidžiu tą mintį, iškart vėl į kairę važiuoja ))
Atsakyti
Ar kas apgavo šiandien?Dabar klausau žinias,nuo šiandien keičiasi Sodros įmokos?Ar aš ką praleidžiau,bet manau balandžio 1?
Atsakyti
QUOTE(IngridaB @ 2023 04 01, 09:36)
Ar kas apgavo šiandien?Dabar klausau žinias,nuo šiandien keičiasi Sodros įmokos?Ar aš ką praleidžiau,bet manau balandžio 1?

Ne, kol kas niekas neapgavo smile.gif išskyrus servisą, kuris tris savaites mašinos neatiduoda ))
Atsakyti
Teko maestro kurybos klausytis rygoje.Kazkada labai seniai.https://www.youtube.com/watch?v=IwH9YvhPN7c
Atsakyti

Esam klausę Elton gal prieš 10 m Lietuvoj. Tai pamenu kad atsisėdo prie fortepijono, vienas pats padainavo 2 valandas, visai nebendravo su publika 😆

Atsakyti
Kai as buvau ,tai dar nebuvo madoje bendraut su publika.
Man tai vistiek buvo ispudinga.
Atsakyti
QUOTE(Anidanda @ 2023 04 01, 10:26)
<p>Esam klausę Elton gal prieš 10 m Lietuvoj. Tai pamenu kad atsisėdo prie fortepijono, vienas pats padainavo 2 valandas, visai nebendravo su publika 😆</p>

Ar ne tada jis sirgdamas koncertavo? Ar kažką painioju?
Ai, tegu ir nebendrauja, tegu nors dainuoja wub.gif
Atsakyti

Ar ne tada jis sirgdamas koncertavo? Ar kažką painioju? Ai, tegu ir nebendrauja, tegu nors dainuoja wub.gif
Nežinau, nepamenu. Man irgi tas bendravimas dzin, gražu buvo ir be to. Mes su MB mėgstam į pasaulinių žvaigždžių koncertus varyt, bet tik Lt ir Lb, jau vien dėl to kažkur toli neskristume, senatvė 😁
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Anidanda: 01 balandžio 2023 - 11:43