Laba ryta,
man traukinys irgi vaziuoja i kaire.
Logiskai mastant del zmogaus ziurincio i prieki,o ne atgal,bet lietrycio paaiskinimai vejai.
Pas mus audra vakar baisi,vejas iki 60 myliu per val.turejo but,buvo didelis,bet kiek sunku pasakyt,nes man i sona namo pute,nesijaute,maciau,kad finikines palmes labai vartosi,bet budavo daugiau lanksto.Ir lietus vakar,lietus siandien.Vandens nereik pilt i talpyklas,kiek nusemi tiek prilyja atgal.
Ingridel,nerizikuok savo sveikata,saugokis.
Dziugu,kad esi stipri.
Sodas angliskas,cia nera tokiu graziu tvoru,viskas daroma is laikinu,pagalbiniu priemoniu,nes zeme nuomojama ir nezinia kuriam laikui.Lietuvoj,gavai soda,ir jis tavo,o cia ne.Uztai ir zmones nesistengia kazka kurt grazaus jaukaus,tik minimaliai,savo jaukumui,smagumui,paskirtis darzoviu sau uzsiauginimui.Todel nesistebekit,kad tvora uztverta is tokiu autobuso ventiliaciniu skydu ir tik tinklelis,svarbu,kad nuo zveriu uzsitvert,tinklelis kazkiek saugo nuo piktzoliu,buna daug istrige ziedlapiu visokiu.Tik siltnamis pas mane polikarbonatinis,tokio nera visam sode,visi mazucius,angliskus,stiklinius,o lietuviai plevelinius ant karkasu.O man norejosi gero,kiek uzteks tiek.Nu jau 5 metai,nesiskundziu.
Papildyta:
QUOTE(IngridaB @ 2023 04 01, 07:40)
Gerklė kaip ir nori prigriebti,bet gal praeis?Imunitetas dirba?
Peržiūrėjau kitos savaitės akcijas,tikėjausi grietinėlei akcijų,man jos ir tortui reikia i panakotos noriu,ale jokios akcijos,na nors maskarponei bus.
Kita savaitė šalta,ruošimės velykoms,lauke kažin ar bus tinkamas oras darbams?
Dukra išlėkė į Londoną,
bilietai pirkti gerokai prieš panedemiją Eltono,pagaliau atvažiuos į UK.
Nesupratau,ka cia parasei.Jei i Eltono koncerta ir jis atvaziuoja i UK,tai jis gi UK gyvena,Londone,as net nama jo zinau.Nebent kur isvykes buvo,ko as nezinojau,nes as jo nemegstu,neseku,nestebiu.