Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

QUOTE(Anidanda @ 2023 03 30, 15:51)
<p>Noriu šiltnamio 😍</p>

Kai tikrai norėsi- turėsi. mirksiukas.gif biggrin.gif
Atsakyti

Kai tikrai norėsi- turėsi. mirksiukas.gifbiggrin.gif

Kartais norai neatitinka galimybių 😆

Atsakyti
QUOTE(Anidanda @ 2023 03 30, 16:43)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="ate42" data-cid="73060666" data-time="1680186235"><div><p>Kai tikrai norėsi- turėsi. vartotojo įkelta nuotraukavartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>Kartais norai neatitinka galimybių 😆</p>

Aš kitaip manau.
Kai noriu- ieškau galimybių. Jei tikrai noriu- galiu.
Atsakyti

Aš kitaip manau.
Kai noriu- ieškau galimybių. Jei tikrai noriu- galiu.

Kad pas mane ne po vieną tie norai būna. Tad galimybės ne visiems iš karto atsiranda.

Atsakyti
QUOTE(Pou @ 2023 03 30, 15:18)
<p>Luety, koks narcizo grožis 🤩</p><p></p><p>Ir koks miškas meškinio česnako 🤩 O sraigėms jos skonis nelabai?</p>

Negalejau jo gerai nufotkint,buvau susalus,vejas purte narciza,ryt paremsiu ji ir n usfotkinsiu.Tikrai grazus,tokio dar meturejau ir nebuvau macius kol kas..
Meskiniu cesnaku galeciau pasidalint,nu bet kaip?siuntimas ir brangu ir kas liks is jo,o kitu budu kol kas nera.
sraiges nesilanko tame meskyne,matyt netinka joms.Ir siaip,kai takai buvo ispilti medzio skujom,tai sraigiu nebebuvo.Joms sunku keliaut per trupinta medi,belieka tik issirinkt patekusias i lysves.As beveik jas issinaikinau,bet va kita beda,viska turi dengt,pauksciai puola.O va meskinio nepuola. biggrin.gif biggrin.gif neskanu.

QUOTE(saintlina @ 2023 03 30, 15:22)
Luety, kaip žalia pas tave  wub.gif  kitąkart dar tuos gražiuosius narcizus nufotografuok  bigsmile.gif

O, kol parašiau, ir narcizas atsirado  bigsmile.gif  labsi gražus  wub.gif

Jatau, kokie pomidorai jau dideli.. tuoj ir žydės. Aš irgi kelis Toro pasėjau smile.gif
Aš pernai atradau, kad geras daiktas yra dirbtinė žolė. MB iš kažkur parsivežė visą ritinį. Pradžioj burbėjau, kam reikia. Paskui supjausčiau  gabalais. Paklojau prie šiltnamių kraštų takelius, kad žolė neaugtų ir nelįstų pro apačią į vidų. Šiltnamy taką. Paskui porą didelių gabalų ant velėnos ten, kur šiemet numačiau kažką sodinti. Pakėliau praeitą savaitę vieną - gražiausia juoda žemė, anei šaknelės.
Ant dilgėlyno reiks užtempt, kur niekaip negaliu išnaikint smile.gif

sudejau nuotraukas gerai,py...t ir pacios apsiverte.Nesupratau bajerio.
Po midorus laisvai galeciau jau kist i zeme,bet dar prisibijau iki velyku.
dirbtine zole but tobula,bet man brangu,ir problema is tu kilimu dirbtines zoles isrinkt visokiu sapus,zoles,lapus.O siaip nuostabus dalykas.Reik paziuret,kiek cia kainuoja,nors siltnamio takus pasiklot,ot but grau,zalia zalia.
Taip,pas mus zole zalia istisus metus,neissala.Mieste sekuros,magnolijos slyvos zydi.Jau labai labai grazu.Mano kalijos kieme iskele savo ziedus,bet dar neskleidzia,stovi tokie bizunai iskelti,o sode dar tik dygsta is po ziemos.O kiemeli net nenuvysta lapai,tik per ziema vejas juos islauzo,tai as juos nutraukiu nuluzusius,sumazinu kiek.
Atsakyti
QUOTE(Luety @ 2023 03 30, 18:37)
Taip,pas mus zole zalia istisus metus,neissala.Mieste sekuros,magnolijos slyvos zydi.Jau labai labai grazu.Mano kalijos kieme iskele savo ziedus,bet dar neskleidzia,stovi tokie bizunai iskelti,o sode dar tik dygsta is po ziemos.O kiemeli net nenuvysta lapai

Eina sau... sodininko svajonė toks klimatas wub.gif
Pats grožis pas jus dabar, kai viskas žydi wub.gif man ten pas jus ir narcizų jūros labai žaviai atrodo. O mano draugė londonietė visad sako - narcizai čia kaip piktžolės biggrin.gif

Atsakyti
Luety, gražu pas tave.
Ir nuotraukas tai pradžioj gerai mačiau, o dabar tai jo - apsivertusios biggrin.gif
Atsakyti

Luety, aš tik pasigėrėjau tuo česnaku, nesuk galvos net. Šiaip gražu, kaip kkkimas patinka vieta.

Sesuo tai nieko kiemely negalėjo augint,- šliužai, sraigės surydavo, o ko nesurydavo, tą kaimynų katės apšikdavo.

Atsakyti
QUOTE(kavasucitrina @ 2023 03 30, 18:30)
Luety, gražu pas tave.
Ir nuotraukas tai pradžioj gerai mačiau, o dabar tai jo - apsivertusios biggrin.gif

Pasukau ir issaugojau,gal nebepasisuks ax.gif

Saintlina,man patinka sitas klimatas,as turiu alergija salciui,visada imdavau dust,man tikrai ne tiko Lietuvos klimatas,cia atvaziavus numeciau solbutamoli,neprireike jo isvis jau 20 metu.Zydi cia istisa vasara kazkas,visa vasari pradeda zydet jukos,kvepia be galo,visas pajuris ju prisodintas.Vasara pajury ima zydet zuikkrumiai,ju cia begales,auksti,ziedai dideli,kvapas dieviskas.Tik ruduo netipinis,nera atskirties,auksinio rudens,buna zydi zydi ir bac medziai be lapu.
Pou,as viska dengiu smulkiu tinkleliu,nuo pauksciu nuo kaciu,o sraiges issinaikinau,jau rasiau kaip.Mano viena giminaite irgi negalejo turet sodo cia,nemokejo apsigint,o dalintis derliu irgi nenorejo.Reikia dirbt,sukt galva,ka daryt,kaip apsaugot.Cia vaiskrumiai,vaismedziai aptveriami tinklinem tvorom su mazom skylytem,kad pauksciai neiskristu.Zirniu negaliu sodint,nes ju nemoku aptvert,balandziai tupia est ir islauzo,istaso sakas,nieko nebelieka.Beda del to,bet uztenka,lieka dar ir man.Tie tinkliukai nebrangus 6mX1,5m £1.Uztenka 2-3 sezonus man.Problema vamzdziai nusipirkt,kad pasidaryt lankus ir juos apdengt tuo tinkleliu.
Kad tik rytoj nelytu,taip noriu vel i soda. bigsmile.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Luety: 30 kovo 2023 - 20:12
QUOTE(Luety @ 2023 03 30, 20:10)
Vasara pajury ima zydet zuikkrumiai,ju cia begales,auksti,ziedai dideli,kvapas dieviskas.

Kai žydės, parodyk tuos zuikkrūmius bigsmile.gif įdomu labai, kas ten per augalas.
Ir išvis, rodyk daugiau to gamtos grožio wub.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2023 03 30, 20:34)
Kai žydės, parodyk tuos zuikkrūmius  bigsmile.gif įdomu labai, kas ten per augalas.
Ir išvis, rodyk daugiau to gamtos grožio  wub.gif

Pas mus girioje auga,plėmais.Jau kur yra tai yra.Bandžiau parsivežti pasisodinti pas save,ne ta žemė,neprigijo.Gerai į sausas puokštes dėti. wub.gif
Bijau ar nuo mb neužsikrėčiau virusu,labai nelaiku. ax.gif Rytoj trečia procedūra.
Praėjome su sūniuku 5 km Vingio parku,negersiu tabletės miegui,turėčiau užmigti,o ir pramigti nesinori. ax.gif
Dusiuk,viskas gerai? 4u.gif
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka

Labas rytas.
Atsakyti