QUOTE(Pou @ 2023 03 30, 15:18)
<p>Luety, koks narcizo grožis 🤩</p><p></p><p>Ir koks miškas meškinio česnako 🤩 O sraigėms jos skonis nelabai?</p>
Negalejau jo gerai nufotkint,buvau susalus,vejas purte narciza,ryt paremsiu ji ir n usfotkinsiu.Tikrai grazus,tokio dar meturejau ir nebuvau macius kol kas..
Meskiniu cesnaku galeciau pasidalint,nu bet kaip?siuntimas ir brangu ir kas liks is jo,o kitu budu kol kas nera.
sraiges nesilanko tame meskyne,matyt netinka joms.Ir siaip,kai takai buvo ispilti medzio skujom,tai sraigiu nebebuvo.Joms sunku keliaut per trupinta medi,belieka tik issirinkt patekusias i lysves.As beveik jas issinaikinau,bet va kita beda,viska turi dengt,pauksciai puola.O va meskinio nepuola.
neskanu.
QUOTE(saintlina @ 2023 03 30, 15:22)
Luety, kaip žalia pas tave
kitąkart dar tuos gražiuosius narcizus nufotografuok
O, kol parašiau, ir narcizas atsirado
labsi gražus
Jatau, kokie pomidorai jau dideli.. tuoj ir žydės. Aš irgi kelis Toro pasėjau
Aš pernai atradau, kad geras daiktas yra dirbtinė žolė. MB iš kažkur parsivežė visą ritinį. Pradžioj burbėjau, kam reikia. Paskui supjausčiau gabalais. Paklojau prie šiltnamių kraštų takelius, kad žolė neaugtų ir nelįstų pro apačią į vidų. Šiltnamy taką. Paskui porą didelių gabalų ant velėnos ten, kur šiemet numačiau kažką sodinti. Pakėliau praeitą savaitę vieną - gražiausia juoda žemė, anei šaknelės.
Ant dilgėlyno reiks užtempt, kur niekaip negaliu išnaikint
sudejau nuotraukas gerai,py...t ir pacios apsiverte.Nesupratau bajerio.
Po midorus laisvai galeciau jau kist i zeme,bet dar prisibijau iki velyku.
dirbtine zole but tobula,bet man brangu,ir problema is tu kilimu dirbtines zoles isrinkt visokiu sapus,zoles,lapus.O siaip nuostabus dalykas.Reik paziuret,kiek cia kainuoja,nors siltnamio takus pasiklot,ot but grau,zalia zalia.
Taip,pas mus zole zalia istisus metus,neissala.Mieste sekuros,magnolijos slyvos zydi.Jau labai labai grazu.Mano kalijos kieme iskele savo ziedus,bet dar neskleidzia,stovi tokie bizunai iskelti,o sode dar tik dygsta is po ziemos.O kiemeli net nenuvysta lapai,tik per ziema vejas juos islauzo,tai as juos nutraukiu nuluzusius,sumazinu kiek.