Buvom sode.Vejas baisus,nu bet nelyja,nesalta,darbai cypia,tai dirbom issijuose.
Mano narcizai pasirodo pilnaviduriai,kur rudeni sodinau,uztai taip ilgai skleidesi,o grozis,geltoni,galvos,kaip bijunu.Tulpes kelios zydi,bet man daug isnyko,matyt peles pasidarbavo.
Pomidorai kokie grazus gave silumos,ankstyvus jau galiu sodint,bet plauksiu po velyku,dar kelias naktis zada tik 2-3 silumos.Per savaite,kai maciau paskutini karta,tiesiog nuostabiai paaugo,tvirti grazus.As juos dar paliejau ipylus 1ltr 1 saulsta peroksido 3%,paskaiciau,kad deguonies patenka i augala daugiau,tai ir paliejau,gal tai padejo?
Turiu daug dar ravejimo,tris takus tarp lysviu issiravet,o ten velena.Nepasiteisino zolynelis tarp lysviu,atsirado daug sraigiu,vel pilsiu pjuvenas.Bet ju nebeatveza,nes kazkas pradejo i sodo teritorija vezt ir verst siuksles,tai bendrija uzrakino vienus vartus,kurie buvo dvigubi,skirti didesniai masinai ivaziuot,tai dabar nebeivaziuoja ir su medzio drozlem masinos.Reiks uzsakyt individualiai matyt ir laukt prie atsarginiu uzrakintu vartu.
Zodziu smagu labao,parsiveziau meskinio cesnako,salotu petrusku,jau ir svogunu laisku galima skint,po truputi.Norejau idet meskinio cesnako nuotrauka,bret part.lt nekelia,matyt per daug Mb turi mano foto,o sumazint nemoku.
Papildyta:
Uzkrove,padirodo

Papildyta:Zoliu daug,bet dirbam ta linkme,tiek lijo,tai zole augo suoliais.