Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

QUOTE(Merginasumezginiu @ 2023 03 30, 10:39)
Dvi pomeranian mcshitties kaip as vadinu.

o tai neprigraužia ko nors, kad reiktų vet.pagalbos ieškot? blink.gif kažkaip baisoka, kai taip viską griebia, ir net ant aukščiau esančių paviršių pasiekia.
Atsakyti

jo jo tie patys spicai, vyresne gera labai, rami be nesamoniu. Nu ta dukrele tai papuole gero charaktrelio  :D  :D

o tai neprigraužia ko nors, kad reiktų vet.pagalbos ieškot? blink.gifkažkaip baisoka, kai taip viską griebia, ir net ant aukščiau esančių paviršių pasiekia.

Ne kazkokia atspari viskam  :D  :D  nu ji labiau istarso viska nei kad sueda  :rolleyes:  :hmm:

Atsakyti
QUOTE(Merginasumezginiu @ 2023 03 30, 11:13)
Ne kazkokia atspari viskam  biggrin.gif  biggrin.gif  nu ji labiau istarso viska nei kad sueda  rolleyes.gif 

nors tiek gerai smile.gif Kaimynystėj turim tokį špiciuką, mano šunį pamatęs gatavas sudraskyt )) bet artyn prieiti bijo. Juokingas toks smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 30 kovo 2023 - 11:23

Tai sita tas pats, tik pro duris iseina ir loja reik nereik ant visko  :D 

nors pvz ta didesne labai nepatinka jai mano Tobis ir Ramzis. O sita mazesne biski paloja ir po to jau zaist nori.

Zodziu neturejo problemu tai Pomeranian’a nusipirko  :oh: 

Atsakyti
QUOTE(Merginasumezginiu @ 2023 03 30, 11:51)
Zodziu neturejo problemu tai Pomeranian’a nusipirko  doh.gif

bet tai mamai smagu smile.gif
Labai populiarūs jie dabar, daug jų mieste, daug parodose.
Atsakyti

Mes turim kaimyną špica. Tai su mūsų šuniu didžiausi priešai 😆

Atsakyti

Anidanda, tai kad šios abi veislės yra tokie "zuikiai/ liūtai". Bijo savo šešėlio, bet labai aršūs.

Atsakyti

Anidanda, tai kad šios abi veislės yra tokie "zuikiai/ liūtai". Bijo savo šešėlio, bet labai aršūs.

Nebūtinai žinok. Mano senasis šuniukas gero būdo buvo.

Atsakyti
Buvom sode.Vejas baisus,nu bet nelyja,nesalta,darbai cypia,tai dirbom issijuose.
Mano narcizai pasirodo pilnaviduriai,kur rudeni sodinau,uztai taip ilgai skleidesi,o grozis,geltoni,galvos,kaip bijunu.Tulpes kelios zydi,bet man daug isnyko,matyt peles pasidarbavo.
Pomidorai kokie grazus gave silumos,ankstyvus jau galiu sodint,bet plauksiu po velyku,dar kelias naktis zada tik 2-3 silumos.Per savaite,kai maciau paskutini karta,tiesiog nuostabiai paaugo,tvirti grazus.As juos dar paliejau ipylus 1ltr 1 saulsta peroksido 3%,paskaiciau,kad deguonies patenka i augala daugiau,tai ir paliejau,gal tai padejo? ax.gif ax.gif
Turiu daug dar ravejimo,tris takus tarp lysviu issiravet,o ten velena.Nepasiteisino zolynelis tarp lysviu,atsirado daug sraigiu,vel pilsiu pjuvenas.Bet ju nebeatveza,nes kazkas pradejo i sodo teritorija vezt ir verst siuksles,tai bendrija uzrakino vienus vartus,kurie buvo dvigubi,skirti didesniai masinai ivaziuot,tai dabar nebeivaziuoja ir su medzio drozlem masinos.Reiks uzsakyt individualiai matyt ir laukt prie atsarginiu uzrakintu vartu.
Zodziu smagu labao,parsiveziau meskinio cesnako,salotu petrusku,jau ir svogunu laisku galima skint,po truputi.Norejau idet meskinio cesnako nuotrauka,bret part.lt nekelia,matyt per daug Mb turi mano foto,o sumazint nemoku.
Papildyta:

vartotojo įkelta nuotrauka
Uzkrove,padirodo

Papildyta:
Zoliu daug,bet dirbam ta linkme,tiek lijo,tai zole augo suoliais.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Luety: 30 kovo 2023 - 15:45

Noriu šiltnamio 😍

Atsakyti

Luety, koks narcizo grožis 🤩

Ir koks miškas meškinio česnako 🤩 O sraigėms jos skonis nelabai?

Atsakyti
Luety, kaip žalia pas tave wub.gif kitąkart dar tuos gražiuosius narcizus nufotografuok bigsmile.gif

O, kol parašiau, ir narcizas atsirado bigsmile.gif labsi gražus wub.gif

Jatau, kokie pomidorai jau dideli.. tuoj ir žydės. Aš irgi kelis Toro pasėjau smile.gif

Aš pernai atradau, kad geras daiktas yra dirbtinė žolė. MB iš kažkur parsivežė visą ritinį. Pradžioj burbėjau, kam reikia. Paskui supjausčiau gabalais. Paklojau prie šiltnamių kraštų takelius, kad žolė neaugtų ir nelįstų pro apačią į vidų. Šiltnamy taką. Paskui porą didelių gabalų ant velėnos ten, kur šiemet numačiau kažką sodinti. Pakėliau praeitą savaitę vieną - gražiausia juoda žemė, anei šaknelės.
Ant dilgėlyno reiks užtempt, kur niekaip negaliu išnaikint smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 30 kovo 2023 - 16:25