Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

Chi chi ,vietine valdzia apkaltino mano karta(generacija )kad mes ir dabaigem ka ruskiai paliko ir nieko naujo nesukurem.Siaip tai jie teisus.Paskui seke diskusija,kurios del nenormines lexikos turbut neverta cituoti biggrin.gif
Atsakyti

Anidanda, poslie bytvi kulokami nemašut. Kažkas tokio.

Man tiesiog nelabai patinka: o jūs taip, o pas jus taip. Labiau patiktų - mūsų Lietuvoj taip, mūsų taip. Ir maži žingsniai yra žingsniai.

nu koks skirtumas, kokia forma pasakysi tuos pacius faktus, vistiek gi jie nuo to nepasikeicia. as nematau kol kas nieko blogo, ar neteisingo, ka cia raso emigrantes. viskas yra tiesa ir realybe

Atsakyti
Kadandi vietine valdzia yra amerikos,Centrines zvalgybos valdybos ir ukrainos gerbejai ,tai laukia kada sios strukturos ir pastatys tuos kelius.
Kur Dusia ? Kiba naujo mokesciu projekto neatlaike?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Acqua Alta: 30 kovo 2023 - 10:16

Kadandi vietine valdzia yra amerikos,Centrines zvalgybos valdybos ir ukrainos gerbejai ,tai laukia kada sios strukturos ir pastatys tuos kelius.
Kur Dusia ? Kiba naujo mokesciu projekto neatlaike?

nieko jie nalaukia. vagia ir tiek

Atsakyti

tai o kas realiai keičiasi nuo to, kad visi rašo, jog viskas blogai? Kurioj vietoj nuo to rašymo geriau pasidaro?
Atsakyti

tai o kas realiai keičiasi nuo to, kad visi rašo, jog viskas blogai? Kurioj vietoj nuo to rašymo geriau pasidaro?

Nieko 😆. Burbam ir tiek 🤣

Atsakyti
QUOTE(Anidanda @ 2023 03 30, 10:17)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Acqua Alta" data-cid="73060510" data-time="1680164098"><div><p>Kadandi vietine valdzia yra amerikos,Centrines zvalgybos valdybos ir ukrainos gerbejai ,tai laukia kada sios strukturos ir pastatys tuos kelius.
Kur Dusia ? Kiba naujo mokesciu projekto neatlaike?</p></div></blockquote><p>nieko jie nalaukia. vagia ir tiek</p>

QUOTE(saintlina @ 2023 03 30, 10:18)
tai o kas realiai keičiasi nuo to, kad visi rašo, jog viskas blogai? Kurioj vietoj nuo to rašymo  geriau pasidaro?

Nepasidaro.Net tie kurie toje vietineje valdzioje nieko padaryt negali.Deja.
Atsakyti

Luety, Brangioji, nepriimk asmeniškai. Aš juk ir rašau - mūsų. Ir norėtųsi, kad tas mūsų nebūtų kaip šašas vis kas blogai, nes kartais įspūdis, kad tik ir baksnojama, kur blogai, o nieko kito iš toliau nesimato. Na nepamenu, kada AA  ką nors gero pasakė, kas Lietuvoj šiuo metu yra. O va aš manau kad yra. 

Ir nenoriu pastoviai akcentuotis ten, kur blogai. Kam pastoviai buzoj maknot?

Gal yra kam patinka, o man nepatinka.

Atsakyti

Labutis visoms  :4u: as dar vis gyva  :D

Vaziuosiu ryt namo jau, tai tikiuosi gryzt vel i tema nes gerai pranykus buvau  :unsure:

Vakar su panom buvom spa. Masazai, facial's taip smagiai pasibuvom su skania vakariene  :wub: Mezgimo paskutiniu metu mazai, vos vos paknibineju  :unsure: darbas ofise daug jegu atima, pradesiu ieskoti naujo. Labai viskas toxic darbe like...  :unsure:

Mamos sunys sugriauze mano akinius, tai gavau naujus, siandien jau turetu but ready pasiimt  :rolleyes: kaip nemegstanti nesiot akiniu labai tokius 'in your face' issirinkau  :lol:  :lol:

Daugiau gyvenime nieko naujo. Kiek lieka jegu tiek bandau pasimokyt, bet ir gi jau ziuriu pakrito rezultatai nuo nuovargio. Dariau antradieni test egzamina, 88%. Reik kazkaip iki 90% surinkt. Ten jau tada auksciausais score gaunasi. O man atrodo susideda nuo to score turimas, tai reik kazkaip iki to Distinction datraukti  :oh:  :ax:

Bandysiu kazkada paskaitinet, paziurinet kaip cia gyvenat. Tikiuosi nepamirsot dar manes  :ax:  :bigsmile:

Atsakyti
QUOTE(Acqua Alta @ 2023 03 30, 10:21)
Nepasidaro.Net tie kurie toje vietineje valdzioje nieko padaryt negali.Deja.

sunku ką pasakyti, kai nežinai situacijos.
Pas mus kaime toks labai kaimiškas kelias, duobėtas, dulkėtas - kaip priklauso. Gyventojai rašė rašė seniūnijai, matyt, užkniso, nutiesė asfaltą per kaimą. Paskui eilę metų užknisinėjo vietinį seniūną, kad asfalto reik ir nuo pagrindinio kelio. Skambinėjo kas savaitę, barėsi, koliojosi, gražiuo kalbėjo, kad pravažiuot neįmanoma, mašinos lūžta, raštus bei peticijas rašė. Pribaigė, matyt, galų galel, abo šiemet pradėjo darbus ))
Tai kažkaip pakeisti situaciją gal galima, jei kažką bandyti daryti?
Papildyta:
QUOTE(Merginasumezginiu @ 2023 03 30, 10:23)
Bandysiu kazkada paskaitinet, paziurinet kaip cia gyvenat. Tikiuosi nepamirsot dar manes  ax.gif 

prisimenam smile.gif užsuk dažniau smile.gif
o kas ten per šunys akinių mėgėjai?
Atsakyti

Papildyta:

prisimenam smile.gifužsuk dažniau smile.gif
o kas ten per šunys akinių mėgėjai?

Dvi pomeranian mcshitties kaip as vadinu. Viena mazesne (dukra pagrindines) 

nu tokia pasiutus… isprotet su ja galima… 

viena kart nuejau i tuoleta palikau mezgini ant sofos, tai po to 2 valandas painiojau siulus kad vel i kamuoliuka susukt… 

tada kazkaip akinius nukove nuo spinteles ir kojeles apgriauze  :D  :rolleyes: i buda ja tik  :protest: 

Atsakyti

Dvi pomeranian mcshitties kaip as vadinu. Viena mazesne (dukra pagrindines) 

nu tokia pasiutus… isprotet su ja galima… 

viena kart nuejau i tuoleta palikau mezgini ant sofos, tai po to 2 valandas painiojau siulus kad vel i kamuoliuka susukt… 

tada kazkaip akinius nukove nuo spinteles ir kojeles apgriauze  :D  :rolleyes: i buda ja tik  :protest:

MSM, špiciukai? Šitie tai sugeba viską :)

Atsakyti