Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

QUOTE(kavasucitrina @ 2022 04 03, 12:15)
Ai, Alta, dėl česnako terapinės dozės ačiū, tik kad man labai nelabai tas česnakas biggrin.gif. Ot nemėgstu aš jo blink.gif 
Ir Luety ačiū už kažkokio pipiro pasiūlymą. Tik kur jo gaut? unsure.gif
O šiaip nusprendžiau, kad nesusirgsiu, tai vadinasi ir nesusirgsiu biggrin.gif

Ir ate dar nepadėkojau. AČIŪ už rūpestį mano verslo plėtra wub.gif  rolleyes.gif. Ale nuo projektų mane pykina - ką daryt? bigsmile.gif Na, bet vis tik reikia sąlygas pastudijuot - o gal susigundysiu, ypač jei finansavimo intensyvumas normalus ir įsipareigojimai proto ribose.

blink.gif
Sėkmės, tau.
Prikirtom kopūsų su karka. Sekmadieniaujam. Reiktų išeit su šune, bet toks šaltas vėjas, tiek visko žydi. ....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ate42: 03 balandžio 2022 - 12:50
Pas mus irgi kopustu sriuba su mesa,dar bulves sildosi ir valgysim.O kas zydi kai salta ir kame problema?
Atsakyti
QUOTE(Acqua Alta @ 2022 04 03, 12:54)
Pas mus irgi kopustu sriuba su mesa,dar bulves sildosi ir valgysim.O kas zydi kai salta ir kame problema?

Lazdynai, blindės, prie pamato narcizai.
Kosčiu, dusina. Fui, nei aceterinas nepadeda. Lindžiu kambary.
Atsakyti
Tai nusipirk kestine ar allegra.
Atsakyti
[quote=Ex,2022 04 03, 06:50]

vartotojo įkelta nuotrauka
Papildyta:
[quote=Ex,2022 04 03, 09:47]Stirnos nuo ryto nervus gadina, stovi po langais ir punta mano bergenijas. Tai ir braškes jos ***** man taip nuės..
[/quote]

Siųsk mums tas stirnas smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 03 balandžio 2022 - 13:19
QUOTE(Acqua Alta @ 2022 04 03, 13:08)
Tai nusipirk kestine ar allegra.

Nevarva nosis. Kosčiu ir ne nuo į gerklę tekančių nosies skysčių.
Man kažką leisdavo į kažkur mentės srity, ilgam padėdavo. Neranda daktarė tų įrašų. Klinikose alergologė buvo paskyrus. Ilgai buvo ramu. Buvau vėl klinikose- gūžčioja daktarai pečiais. Zirtekas, aceterinas menkai padeda. Tavegilis- visai nieko. Suprastinas geriausia, bet miegu negyvai.
Atsakyti
Alta, Pou, ačiū smile.gif
Pou, tos sriubos (pradžioj 2) buvo šiaip, dėl įvairovės. Patapo perkamiausia preke biggrin.gif. Nuolatiniai klientai perka net ne po 10 vnt., o daugiau biggrin.gif. Mintyje yra dar receptų, bet man šiaip įvairovės didelės nereikia.
Valgėm orkaitėj keptų mėsa įdarytų bulvių su burokėlių salotom, į kurias privaloma tvarka įpjausčiau garšvų. Kai kas bandė vaipytis, bet suvalgė biggrin.gif
ate, nu jolki palki - jauna, žydinti, spitri moteriškė - baik sirgt unsure.gif.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kavasucitrina: 03 balandžio 2022 - 14:11
QUOTE(kavasucitrina @ 2022 04 03, 14:10)
Alta, Pou, ačiū smile.gif
Pou, tos sriubos (pradžioj 2) buvo šiaip, dėl įvairovės. Patapo perkamiausia preke biggrin.gif. Nuolatiniai klientai perka net ne po 10 vnt., o daugiau biggrin.gif. Mintyje yra dar receptų, bet man šiaip įvairovės didelės nereikia.
Valgėm orkaitėj keptų mėsa įdarytų bulvių su burokėlių salotom, į kurias privaloma tvarka įpjausčiau garšvų. Kai kas bandė vaipytis, bet suvalgė biggrin.gif
ate, nu jolki palki - jauna, žydinti, spitri moteriškė - baik sirgt unsure.gif.

Kavute, ačiū. biggrin.gif už jauną, žydinčią.
Tuoj pražydės pavasaris ir drošiu, kaip dyzelis.
Čia ne liga- būsena. Išeis, kaip atėjusi.
Atsakyti
QUOTE(ate42 @ 2022 04 03, 14:17)
Kavute, ačiū. biggrin.gif už jauną, žydinčią.
Tuoj pražydės pavasaris ir drošiu, kaip dyzelis.
Čia ne liga- būsena. Išeis, kaip atėjusi.

O tai čia ne alergija? Alergija nelaikoma liga? unsure.gif Nu vis tiek su imunine sistema kažkas ne taip unsure.gif
Vsio. Ayjnu toliau pomidorų pikiuot. Jaučiu, žemės baigsis ir lauks likę vargšai rytojaus.

Atsakyti
QUOTE(kavasucitrina @ 2022 04 03, 14:22)
O tai čia ne alergija? Alergija nelaikoma liga? unsure.gif Nu vis tiek su imunine sistema kažkas ne taip unsure.gif
Vsio. Ayjnu toliau pomidorų pikiuot. Jaučiu, žemės baigsis ir lauks likę vargšai rytojaus.

Alergija, taip daktarai sako ir kraujo tyrimas rodo.
Dings alergizuojantis reikalas, būsiu, kaip agurkėlis.
Kiek daigų ruošies auginti?
Atsakyti

Kava, aš tai perku tokius prieskoninių daržovių mišinius, taip stambesniais gabaliukais susmulkintus. Sveikuolis vadinasi, berods. Man labai patinka. Tokia naminė vegeta, bet ne vegeta.

Neapsimoka pirkti džiovyklės, nes na kiek ten reikia. Gal ir tu pabandyk?

Papikiavau savo blusas kai kurias. Kur buvau pabėrus į vieną narelį po 5 sėklas, kai kurie daigiukai jau tikruosius lapekius pradėjo rodyt. Tai paretinau miškelį. Reiktų dar paaugint, kad pikiuot, bet gal likusiems bus laisviau.

Kažkur savo vazonikų dalį padėjau, teisingiau vyras, nes išplautis iš sodo į rūsį nunešė. Bijau, kad nebūtų sutvarkęs dėžių, nepažiūrėjęs, kas ten viduj. Nes puslitriukų 20 trūksta, o litrinių 40 vnt. Ot.

Ate, nesugalvoju ir aš, ką tau galėjo leisti. Ant nugaros tai brėžinius daro, keista vieta po mentim leisti vaistus.

Eisiu ir aš pas alergologę dėl savo snarglinės, na ir dėl vapsvų.

Atsakyti
QUOTE(ate42 @ 2022 04 03, 14:42)
Kiek daigų ruošies auginti?

70 lyg suskaičiuoju be suslikų Betalux'ų. Gal šiemet nereikės iš tavęs pomidorų kaulint biggrin.gif

QUOTE(Pou @ 2022 04 03, 16:01)
<p>Kava, aš tai perku tokius prieskoninių daržovių mišinius, taip stambesniais gabaliukais susmulkintus. Sveikuolis vadinasi, berods. Man labai patinka. Tokia naminė vegeta, bet ne vegeta.</p><p>Neapsimoka pirkti džiovyklės, nes na kiek ten reikia. Gal ir tu pabandyk?</p><p>/p>

Net susiradau. Nu, aš už tokią kainą nepagaminsiu biggrin.gif. Reiškia, negaminsiu rolleyes.gif
Šiaip nelabai suprantu. 100 g - 160 eur. Iš 1 kg nuvalytų daržovių sudžiovinus išeina daugiausia 100 g, bet paprastai 70-80 g. Morkos, svogūnai apie 30-50 centų, paprikos vos ne 3 eur, prieskoninės žolės tiek to - jų gal nedaug. Vidutiniškai 1 kg koks 1 eur. Tai vien daržovių 70-80 g kainuos 1 eur. 100 g - 1,30 eur. Dar neatsižvelgta į daržovių nuvalymo svorį. Toliau: elektra, darbas, pakuotė. Ir gaunasi 1,60 eur? Na, gal daržoves urmu ir mažesne kaina perka, aš tai ne. Tai man užtai tokia kaina niekaip nesigautų smile.gif
Atsakyti