Anidanda,užsisakiau treningus,važinėti patogiai į ligoninę,jau į pabaigą eina procedūros,o užsakymas,tik dabar atėjo.Kai kreipiausi į e policiją. Pirmas kartas toks man.
Mano sesuo pledukus/ apsiaustukus buvo užsakiusi, turėjo būti gruodį, nėr... Bet bejoju ar rašė į policiją. Daug dabar tų aferitų, feikinių internetinių parduotuvių.
is kokiu cia puslapiu pirkot?
as visada lb atidziai nauja pardavejo puslapi apziuriu - ar yra imone normali, ar yra adresas, telefonas. ne tik emailas ar fb paskyra. ir dar visada reikia iržtartinai vertint pernelyg mazas, ne rinkos kainas. ne is lempos jos juk. mb pastoviai susizavi kokia nors ale isparduotuve, gerai tik kad pries pirkdamas parodo. ne karta esu jam pabaksnojus, kur nepatikimi momentai.
privise dabar visokiu neauskiu "butiku" pilni socialiniai tinklai
Mane vėl skaudžiai palies naujieji įstatymai .
Seku viliuosi , kad nepriims ...
MB guodžia, kad esu galvota, tikrai sugalvosiu kaip paskutinių kelnių nenusimauti:)
Visus kitus kas turi kažką bendro su Lietuvą palies biški kiti - NT, paveldėjimo , dovanojimo ... Apie juos diskutuojama mažai Mačiau tik projektus .
Jei priims
Pagal religija, skiepus, politines pažiūras, seksualinę orentaciją žmonių į lentynėles nedėlioju , etikečių nekabinu.
Papildyta:
jauciu mane irgi skaudziai palies nauji mokescai. ypac su tais nt mokesciais nera aisku. pagal ka jie vertins, ar tas turtas brangesnis uz vidurki, neaisku man is vis tas momentas. mazuju bendriju apmekestinimo naujas istatymas irgi kazkoks suveltas, nesuprasi del ko, bet faktas, kad padides mokesciai