Man tai skanukai minkšti kai lieka saldžiarūgščiai.
Pou , tos pazintys ,kurias apturejau gyvai , ne kiber erdveje is anos temos man labai blogai baigesi.
Bet as vis dar vadovaujuosi tokia ismintimi - kaip cia (per kokias nors aplinkybes )su zmogum nesueisi.
Po visu blogu patirciu.
Dusia ,man nereikia palaikymo,aninandos as gyvai nepazistu.Tik postus.
Na tai ir bendrauk, kas gi tave bara ar veja? Įsivaizduoji galvoj kažkokius baubus ir tiek. Kiekvienam žmoguje yra tai kas kitam patinka ir nepatinka. Tai ką dabar. Ir draugauji, bičiuliauji, ir myli, ir užpyksti. Gyvenimas.
O kai dukros laukiausi tai buvau užsimaniusi agrastų kompoto ( mama darydavo) . Radau parduotuvėje , bet ne to skonio kaip pas mama... Paskui pas sesę nuvažiavu , tai rado savo atsarose
Agrastus po derėjimo labai gerai , tiesiog negailestingiai išgeniu . Visas svyrančias šakas lauk. Tada yra jėgų ir vietos naujoms.
Aha, turėtų būti šaknys, net gi nėr Anyta mėgsta su kastuvu ir pjūklu vaikščiot ir nusmurgėliais greit atsikrato Ten kur nupjovė, gerai būtų, kad tik vieną kartą, ne vietoj pasodintas buvo ir tiek - pagaliukai nesutrukdė
Reiks pasidairyt medelyne, tikrai gi būna atsparios veislės, nes ta valktis ant uogų man nelabai kaip atrodo.
Aš juo žalokus griauždavau. Apskritai, man geriau rūgštesnis vaisiaus, uogos skonis nei pernelyg saldus - saldinių obuolių nevalgau.
Laba ryta,
Pou,as esu pirkus is Lidlo raudona serbenta,agrasta ir juodaji serbenta.Augimas labai greitas,skanus,uogos serbentu dideles,agrastas issirpsta,bet nera tas stambiauogis,nors,tiesa,ir toki buvau pirkus,MB nudaigojo.
Kol kas nera zymiu,kad bus saule,rukas,lynoja,tamsu.
Apie politika norisi padiskutuot su matamciais realybe,bet,kad tokiu nera daug.Daugumai viskas gerai,paburnoja ir toliau vaziuoja.Tiesiog ne prancuzu mentalitetas,lietuviai be vado negalim pastovet uz save,savo oruma.Amzinai skaldomi,dalinami i gerus ir blogus,i vatnikus ir ukrus,pacio patriarcho zodziais apvardziuojami.Gaila tu 30 metu,baigiam juos prarast,o jau taip sunkiai susigrazinom laisve.Gynem ta sventove,kuria kazkoks nepraustaburnis dryso isniekint su auksciausiu pareigunu rankos paspaudimu.Tiek to,diskutuok nediskutaves,tik laikas sudelios viska i lentynas,o diskusija dar labiau padarys takoskyra tarp draugu,giminiu,seimos nariu.Ar mums to reikia?Visa beda,kad moterys negali diskutuot apie politika,jos labai emocingos,uzsidegam del nieko,bet ginam savo pozicijas iki sautuvu.
Argumentu pateikt negali ,nes ne visi priima saltinius tuos,kuriuos as skaitau,net mano brolis kaunietis nesupranta,kam man reik tu saltiniu kitu,jei yra radijas ir TV.O as kaip tik ju neziuriu ir neklausau.Siais laikais uztenka antrastes perverst laikrasciu ir gana,pamatai,kaip vyksta nusisnekejimas.As pamatau tiksliau issireiskus.Kitiems(kaip mano abiem broliukam)atrodo kitaip,tuom diskusija ir baigiasi.Prasideda grieztas irodinejimas.Mano kauniskis brolis iki siol man sako,kad si valdzia pati geriausia,tai apie ka diskutuot. Nu bet ar dabar pyksies del to,Geriausia jam,jis sodininkas pensininkas,jo neliecia,o daugiau nemato,nesidomi,nereikia.Ir gerai,ramiai miega uztai.
ir išvis - kokios pusės čia atsirado? Ir politika ne prie ko. Bent aš, durna, supratau, kad konfliktas žiebėsi ne dėl kažkokios druskos ar politikos, o konkrečiai dėl to, kad iš niekur nieko užsipuolama kažkuri narė. Na, neduota man suprast ir pateisint grubumą lygioj vietoj. Turėkit kokį tik norit požiūrį, bet jį galima išreikšt mandagiai.
Papildyta:
šiandien net man truputuką sunku keltis buvo. Kokias penkias minutes
Kažkada teko lankytis protmūšiuose, bet ne Auksinio proto. Ten knygų tematika jie buvo.
O provincijoje reikalai baisus.
Zodziu individualizmas privede prie situacijos.
Zmones isisavino europos fondus issistate pramogu vietas (panasiai kaip ingridos)tik didesniu mastu.Kiti zmones isisavino mediena is misku aplinkiniu.Isisavindami negriztamai sugadino kelia,i pramogas klientai patekti negali,bookingo agentas su jeep laredo,kas yra didele galinga labai pravazi masina uzklimpo,pramogas is bookingo ismete su visam.Atejo NMA agentas su botais,pareiske kad pramogu savininkai nevykdo isipareigojimu ir uzdejo bauda.
As siulau kolektyvini ieskini ir samdytis gera advokata.Bet ,visi individualistai,pramogu savininkai su NT turto savininkais ,ukininkais ir siaip ubagais nesivienyja.
Seku viliuosi , kad nepriims ...
MB guodžia, kad esu galvota, tikrai sugalvosiu kaip paskutinių kelnių nenusimauti:)
Visus kitus kas turi kažką bendro su Lietuvą palies biški kiti - NT, paveldėjimo , dovanojimo ... Apie juos diskutuojama mažai Mačiau tik projektus .
Jei priims
Pagal religija, skiepus, politines pažiūras, seksualinę orentaciją žmonių į lentynėles nedėlioju , etikečių nekabinu.
Papildyta:
Nemačiau jokio užsipuolimo. Užkabinimą taip. Nu bet tai kam toks susijautrinimas? Na, bet visokių yra, visokių reikia turbūt. Ir superjautrių. Tik kad dėl to išpučiamas burbulas ir antra diena stumdomas
O ir ta mergytė visai ne mergytė, o suaugęs žmogus, sugebantis pats susitvarkyti. Atsikirsti. Nereaguoti. Apkeikti. Nu ar dar kažkaip reaguoti. Ką, berods, ir padarė. Bet geros tetos vis dar nerimsta
Buvau Ingridos pusėje kai visoms nepatiko jos meilė darbui, esu dabar ir A.Alta barikadų pusėje. Nepykit. Politikoje visur ir visi akmenimis pasimėto ir toliau važiuoja.
Seku viliuosi , kad nepriims ...
MB guodžia, kad esu galvota, tikrai sugalvosiu kaip paskutinių kelnių nenusimauti:)
Visus kitus kas turi kažką bendro su Lietuvą palies biški kiti - NT, paveldėjimo , dovanojimo ... Apie juos diskutuojama mažai Mačiau tik projektus .
Jei priims
Pagal religija, skiepus, politines pažiūras, seksualinę orentaciją žmonių į lentynėles nedėlioju , etikečių nekabinu.
Papildyta:
Religija yra viesasis administravimas.Nes vykdo civilines bukles irasus.
Politines paziuros yra viesas , o ne intymus dalykas.
Sveikata ir seksualine orientacija manes isvis nejaudina.Bet visi demonstruoja.
Baik tu ,kava ,tetos drakones uzpuls.Na tos drakones , is shreko.Asilo sugyventines.Cia ne as ,cia shreko autoriai