QUOTE(Pou @ 2023 03 29, 07:13)
<p>AA, na tu ilgai pažįsti Anidandą. Tai dabar kitos turi suklusti? Iš kitos temos ir mane pažįsti.</p><p>O tu čia į temą ateini ieškoti politinių oponentų, šalininkų? Juk ateini pasikalbėt. Esmė, kad vakar visai nenorėjau kalbėt apie politiką, o tu mane nori įtraukti į diskusijas. Ir jei tau pasirodytų kitaip, aš išties labai ramiu tonu tai išsakau.</p><p></p><p>Psio, nauja diena, nauja daina.</p><p></p><p>Ingrida, ką norėjo nusukti?</p><p>Aš va galvoju, kažkada bandžiau sodinti agrastus, tai nušienavo kažkas su žoliapjove, tai kitas tupsėjo, bet ir neįsivažiavo niekaip. Užmačiau Lidle, pagalvoju, gal dar kartą bandyt? Man labai skanu juo triaukšti. Pas močiutę buvo įvairiausių, tik miltligė puolė dažnokai. Pamenu, kad Dusia augina, o kaip kitos? Gal dabartinių veislių kažkokie kitokie nei tie senoviniai?</p><p></p>
Laba ryta,
Pou,as esu pirkus is Lidlo raudona serbenta,agrasta ir juodaji serbenta.Augimas labai greitas,skanus,uogos serbentu dideles,agrastas issirpsta,bet nera tas stambiauogis,nors,tiesa,ir toki buvau pirkus,MB nudaigojo.
Kol kas nera zymiu,kad bus saule,rukas,lynoja,tamsu.
Apie politika norisi padiskutuot su matamciais realybe,bet,kad tokiu nera daug.Daugumai viskas gerai,paburnoja ir toliau vaziuoja.Tiesiog ne prancuzu mentalitetas,lietuviai be vado negalim pastovet uz save,savo oruma.Amzinai skaldomi,dalinami i gerus ir blogus,i vatnikus ir ukrus,pacio patriarcho zodziais apvardziuojami.Gaila tu 30 metu,baigiam juos prarast,o jau taip sunkiai susigrazinom laisve.Gynem ta sventove,kuria kazkoks nepraustaburnis dryso isniekint su auksciausiu pareigunu rankos paspaudimu.Tiek to,diskutuok nediskutaves,tik laikas sudelios viska i lentynas,o diskusija dar labiau padarys takoskyra tarp draugu,giminiu,seimos nariu.Ar mums to reikia?Visa beda,kad moterys negali diskutuot apie politika,jos labai emocingos,uzsidegam del nieko,bet ginam savo pozicijas iki sautuvu.
Argumentu pateikt negali ,nes ne visi priima saltinius tuos,kuriuos as skaitau,net mano brolis kaunietis nesupranta,kam man reik tu saltiniu kitu,jei yra radijas ir TV.O as kaip tik ju neziuriu ir neklausau.Siais laikais uztenka antrastes perverst laikrasciu ir gana,pamatai,kaip vyksta nusisnekejimas.As pamatau tiksliau issireiskus.Kitiems(kaip mano abiem broliukam)atrodo kitaip,tuom diskusija ir baigiasi.Prasideda grieztas irodinejimas.Mano kauniskis brolis iki siol man sako,kad si valdzia pati geriausia,tai apie ka diskutuot.

Nu bet ar dabar pyksies del to,Geriausia jam,jis sodininkas pensininkas,jo neliecia,o daugiau nemato,nesidomi,nereikia.Ir gerai,ramiai miega uztai.