Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

Aš tai musėt arklys su uždangomis, nes nematau nieko gero biggrin.gif Vakar ir taip, ir anaip galvojau - nu nematau ir tiek. Tai ką man dabar daryt? biggrin.gif
O ką mes apie sveikatą kalbam ir dėl ko nesutinka mūsų nuomonės - tai ta pati politika.
Atsakyti

Labas rytas. Keltis vis dar žiauriai sunku, MB ir vaikas irgi vos šliaužia rytais.

Ar yra čia lankančių auksinio proto protmusius gyvais su komandomis savo miestuose?

Atsakyti
Kažin jei nebūčiau kreipusis į e policiją,ar begaučiau siuntą?Dabar parašė,kad šiandien pristatys.Mačyjo krepimasis? ax.gif Mūsų policija dirba. mirksiukas.gif
Vėjas labai šaltas. blink.gif
Atsakyti

Aš tai musėt arklys su uždangomis, nes nematau nieko gero biggrin.gifVakar ir taip, ir anaip galvojau - nu nematau ir tiek. Tai ką man dabar daryt? biggrin.gif
O ką mes apie sveikatą kalbam ir dėl ko nesutinka mūsų nuomonės - tai ta pati politika.

Man irgi šita valdžia kažkoks siaubas, nepastebiu nieko gero. Gal ir yra, bet niekaip nesugalvoju. Tik mokesčius visus padidino 

Atsakyti

Kažin jei nebūčiau kreipusis į e policiją,ar begaučiau siuntą?Dabar parašė,kad šiandien pristatys.Mačyjo krepimasis? ax.gifMūsų policija dirba. mirksiukas.gif
Vėjas labai šaltas. blink.gif

Kas čia nutiko?

Atsakyti
Ne draudimai , o asmenines draugystes ir rysiai.Yra temoje moteru ,tesiog draugiu ir ne draugiu.Tai drauges ir palaiko viena kita.Be jokiu kompromisu.Nepatinka dusiai tas plikos subines figurantas,bet visada palaikys pou .Nes asmeniskai pazista ir draugauja.
Todel temoje nera lygiu .Yra draugai ir ne draugai.
Siaip tai galiu su tuo gyvent. biggrin.gif
Bet ar noriu?
Atsakyti
Anidanda,užsisakiau treningus,važinėti patogiai į ligoninę,jau į pabaigą eina procedūros,o užsakymas,tik dabar atėjo.Kai kreipiausi į e policiją. ax.gif Pirmas kartas toks man.
Atsakyti

AA, na tu ilgai pažįsti Anidandą. Tai dabar kitos turi suklusti? Iš kitos temos ir mane pažįsti.

O tu čia į temą ateini ieškoti politinių oponentų, šalininkų? Juk ateini pasikalbėt. Esmė, kad vakar visai nenorėjau kalbėt apie politiką, o tu mane nori įtraukti į diskusijas. Ir jei tau pasirodytų kitaip, aš išties labai ramiu tonu tai išsakau.

Psio, nauja diena, nauja daina.

Ingrida, ką norėjo nusukti?

Aš va galvoju, kažkada bandžiau sodinti agrastus, tai nušienavo kažkas su žoliapjove, tai kitas tupsėjo, bet ir neįsivažiavo niekaip. Užmačiau Lidle, pagalvoju, gal dar kartą bandyt? Man labai skanu juo triaukšti. Pas močiutę buvo įvairiausių, tik miltligė puolė dažnokai. Pamenu, kad Dusia augina, o kaip kitos? Gal dabartinių veislių kažkokie kitokie nei tie senoviniai?

Atsakyti
Ar neatsibodo ?
Susirikiuokit linijoje ir išsiskaičiuokit , kas palaiko Pou kas AA.
Maždaug 7-8 mokyklos klasė .
Jūs kitiap bendrauti nemokat ar ką ?
Atsakyti
Pou , tos pazintys ,kurias apturejau gyvai , ne kiber erdveje is anos temos man labai blogai baigesi. biggrin.gif
Bet as vis dar vadovaujuosi tokia ismintimi - kaip cia (per kokias nors aplinkybes )su zmogum nesueisi.
Po visu blogu patirciu.
Dusia ,man nereikia palaikymo,aninandos as gyvai nepazistu.Tik postus.
Atsakyti

Anidanda,užsisakiau treningus,važinėti patogiai į ligoninę,jau į pabaigą eina procedūros,o užsakymas,tik dabar atėjo.Kai kreipiausi į e policiją. ax.gifPirmas kartas toks man.

Mano sesuo pledukus/ apsiaustukus buvo užsakiusi, turėjo būti gruodį, nėr... Bet bejoju ar rašė į policiją. Daug dabar tų aferitų, feikinių internetinių parduotuvių.

Atsakyti
QUOTE(Pou @ 2023 03 29, 09:13)
Man labai skanu juo triaukšti. Pas močiutę buvo įvairiausių, tik miltligė puolė dažnokai. Pamenu, kad Dusia augina, o kaip kitos? Gal dabartinių veislių kažkokie kitokie nei tie senoviniai?</p><p></p>

Pou pas mane agrastai yra atsparūs miltligei , pirkdama žiūrėjau , kad tokie būtų .
O kad nenušienautų aš visada kažką pasodinus įsmeigiu šalia pagalį.
Sako šiuo metu , kol nėra pumpurų reikia gerai pelenais apipilti - tada nepuola miltligė net senųjų veislių . Taip kitoje temoje skaičiau .
Vieną pirkau pas Amšėjų kitą Žemaūgiuose soduose. 2 didelių krūmų nenuvalgom. Dar su žolėm sumalu , būna prieskoniai minkštinantys mėsą.
Uogienių ir kompotų niekas nevalgo, tai negaminu .

Atsakyti