Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

Yra toks senas Rusų filmas šuns širdis , tai šurajevas man kažkuo panašus į pagrindinį veikėją.
Visos razborkės ne dėl jo temoje . Aš bandžiau nevykusiai pajuokauti apie olegą , AA iš karto "suženijo" jį su Pou biggrin.gif Razborkės buvo dėl to ...

Iš Jurgos L. posto apie olegą
Šurajevas skuba - šiandien yra jo žvaigždžių valanda! Jam moka - jis vaidina. Ciniškai, racionaliai, donkichotiškai (Don Kichotas supynė rožinį maldai iš… dvokiančių, senų savo apatinių. ispanų Inkvizicija tą knygos dalį cenzūravo.).
Ten, kur dvėseliena - ten maitėdos. Ten, kur irstanti sistema - ten šurajevai. Ir Lietuva (tik viena iš daugelio Europos žemėlapyje), kur šalys dega raudonai - dekadentiška Vakarų savižudybės geografija.

Įdomiais laikais gyvenam .

Atsakyti
QUOTE(kavasucitrina @ 2023 03 28, 13:40)
Jei manęs koks negyvenantis Lietuvoje žmogus paklaustų, kas naujo, gero pas mus, atsakyčiau: šurajevas.

Man atrodo, per daug jam dėmesio suteiki ))
Papildyta:
QUOTE(Dusia37 @ 2023 03 28, 14:51)
Yra toks senas Rusų filmas šuns širdis , tai šurajevas man kažkuo panašus į pagrindinį veikėją.

Filmas man žiauriai patinka, bet olegui dar vis dėlto toloka iki Poligrafo Poligrafovičiaus.
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2023 03 28, 15:56)

Filmas man žiauriai patinka, bet olegui dar vis dėlto toloka iki Poligrafo Poligrafovičiaus.

Žinoma, kad toli ...
Nei olegas geras aktorius , nei turi gerų režisierių.
Kažkaip man pramušė Teatro diena ... Koršunovo ir Tumino nebuvo , bet buvo olegas. Graudu .
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2023 03 28, 15:04)
bet buvo olegas.

Pasipuošęs ))

Koršunovas negali į Nacionalinį dramos teatrą ateit. Onoras ilgai neleis. Bet įdomu, ar kvietė? Jo spektaliai man nerealūs, bet kiek žinau, dirbti su juo labai sunku. Turbūt vis dėlto ne be priežasties jį atleido. Antrąkart, beje.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 28 kovo 2023 - 15:16
QUOTE(saintlina @ 2023 03 28, 15:56)
Man atrodo, per daug jam dėmesio suteiki ))

Kad aš visai neteikiu. Bet yra kas teikia.
Atsakyti
QUOTE(kavasucitrina @ 2023 03 28, 15:14)
Kad aš visai neteikiu. Bet yra kas teikia.

Na taip, netinkamai pasakiau - aplamai per daug dėmesio.
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2023 03 28, 16:17)
Na taip, netinkamai pasakiau - aplamai per daug dėmesio.

Apskritai. Ne aplamai smile.gif
Vėlgi – dėmesys pirmiausiai iš aukštesnybių. Na, o mes ar aš tai tik aplink mus vykstančio gyvenimo stebėtojai, vertintojai, nuomonės apie tai turėtojai.
Man asmeniškai kažkaip jo net gaila. Depresija, alkoholis, narkotikai, bandymai žudytis, psichozės... Dabar toks „pakilimas“, bet manau, kad netrukus taps nereikalingu ir bus nuspirtas velniop. Su galimai prognozuojamomis pasekmėmis. Na, kol taip nėra, pabus gal net geriausia, kas galėjo nutikti Lietuvai Nr.2.
Atsakyti
Psio, staiga supratau, kad su tokiais nutįsusiais plaukais nebegaliu gyvent. Užsirašiau kirpyklon )

Kava,.pasižiūrėjau ir aš į vlk smile.gif išties apskritai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2023 03 28, 18:31)
Psio, staiga supratau, kad su tokiais nutįsusiais plaukais nebegaliu gyvent. Užsirašiau kirpyklon ) 

Kava,.pasižiūrėjau ir aš į vlk smile.gif išties apskritai smile.gif

Kai aš neturiu tų plaukų, tai ir kirpyklos man nereikia.

Sakai, netiki manim? biggrin.gif. Aišku, netikėk. Mano lietuvių k. ir literatūros pažymys buvo prasčiausias biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kavasucitrina @ 2023 03 28, 13:40)
Hmmm... Šurajevas... Man jis dabartinio laikotarpio, visko, kas vyksta dabar, kaip koks simbolis, sakyčiau. Jis valstybės kūrėjas. Jam spaudžia ranką pirmieji asmenys. Jis kviečiamas į svarbius renginius. Valdžios meilė ir pagarba. Tuo lyg norima pasakyti: būkime šurajevais, nes jie – pačios tikriausios valstybės vertybės.
Jei manęs koks negyvenantis Lietuvoje žmogus paklaustų, kas naujo, gero pas mus, atsakyčiau: šurajevas. Tuo viskas pasakyta. Bet dugnas dar nepramuštas. (Ne)laukiu tęsinio...

Susitvarkiau medicininę. Kadangi mano šeimistė šiandien buvo ypatingai maloni, ir ne tik spaudimą pamatavo ir kraujo tyr. nusiuntė pasidaryt, bet ir akis seselei liepė patikrint, tai nieko aš jai daugiau ir nesakiau. Net ir dėl eilinį kartą didesnio spaudimo vaistų nesiūlė biggrin.gif. Bet aš iš karto vos pradėjus matuot, pareiškiau, kad aiškiai bus padidintas, kaip visada pas ją. Nes namie tai jis tobulas. Nu tai, sako, matuokitės ir rytais, ir vakarais, žiūrėkit... Jo jo jo - atsakiau, būtinai. Ir 18 eur. Už ką??? Dar plaučiai persišviest laukia, dar kažkiek + eur.

Kiek? 18? Kokioj prabangybėj buvai? 8- normali kaina. Dar apie 11rengenas kainuos. Ar štampą jau įdėjo, kad gali dirbti.
Atsakyti
QUOTE(ate42 @ 2023 03 28, 19:44)
Kiek? 18? Kokioj prabangybėj buvai? 8- normali kaina. Dar apie 11rengenas kainuos. Ar štampą jau įdėjo, kad gali dirbti.

Teip, teip. 18. Nu InMedica klinikoj prisirašius, ten tiek ir nulupo.
Štampą įdėjo.
Atsakyti
QUOTE(kavasucitrina @ 2023 03 28, 17:36)
Sakai, netiki manim? biggrin.gif. Aišku, netikėk. Mano lietuvių k. ir literatūros pažymys buvo prasčiausias biggrin.gif

Tikiu tikiu )) pasitikslinau, kada 'aplamai' naudojamas. Ir supratau, kad tokia reikšme net nesu išvis girdėjus jį naudojant.
Papildyta:
QUOTE(kavasucitrina @ 2023 03 28, 19:12)
Teip, teip. 18. Nu InMedica klinikoj prisirašius, ten tiek ir nulupo.
Štampą įdėjo.

Aš šitų pažymų važiuoju į tokią mokamą kliniką, kur neprisirašius ) tai išvis tik spaudimą pamatuoja. Dvi minutes užtrunku. Kainos nepamenu smile.gif
Atsakyti