Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

Tai saunu ,kad dusia ir saintlina gina pou nuo monstres altos.Telieka pabrukus uogeda risnoti lauk.
Atsakyti
O kuri valdžia buvo gera? Būna blogos ir mažiau blogos smile.gif o jau kad visiems įtiktų tai nžn.. nebet Š. Korėjoj. Nes baisu ne tik pasakyt ką prieš, o net ir pagalvot.
Atsakyti

AA, ką aš pasakau, to neišsižadu. Bet ar tu nesupranti, kad aš matau ir taisytinus dalykus? Ir daug kam nepritariu. Kas liečia vaikus su negalia daug postūmių buvo padaryta. Kodėl aš turiu matyti tik baltą ar juodą? Juk jei aš kurią nors sritį suprantu, pvz., kas liečia vaikus, tai aš kaip tik matau, kur ko trūksta. Daug padaryta, bet dar šviesmečiai iki "pusės bėdos".

Kitas dalykas - čia nėra politinis klubas, o kasdieniai pašnekesiai. Ar tu nori čia kapotis? Kodėl ateini puolimui ir gynybai kaip į ringą, lyg tai būtų išlikimo klausimas? Čia juk pašnekesių tema. Na nuimk gazą. Nieks čia tavęs nepuola. Bet ir tu nesipešiok.

Atsakyti
QUOTE(Acqua Alta @ 2023 03 28, 10:01)
Kas yr ,pou tu gi sistemine,dabartines valdzios gerbeja.Viskas tau gerai.Lyg tave domintu kazkokios nepritapeles nuomone.

Baik provokuot. Nesišpilkuok.
Puo, nereaguok į provokatorius. 4u.gif
Geriau Saturną parodyk, pasidžiaugsim. wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ate42: 28 kovo 2023 - 11:16
AA nepulk, neižeidinėk, o diskutuok .
Būtų malonu ...
Papildyta:
Muka ar Tau baklažanai gerai sudygo ? Pou gal tu norėsi kokio daigo ? Man per daug sudygo , nes kokia tai žioplė galvojo , kad sėklos senos , bus nedaigios 4u.gif Ate tai žinau , kad turi savo ...
Atsakyti
QUOTE(Acqua Alta @ 2023 03 28, 11:07)
Tai saunu ,kad dusia ir saintlina gina pou nuo monstres altos.Telieka pabrukus uogeda  risnoti lauk.

Tai kad jos ir gint nereik, pati apsigina smile.gif na, tiesiog bent aš manau, jog Pou turi rūpesčių gerokai daugiau už mus (bent taip atrodo) ir jeigu jau ji sugeba matyti kažką teigiamo esamoj tvarkoj, tai turbūt mums tuo labiau nereik bumbėti smile.gif
Atsakyti

Iššūkis Biržų mokykloms – mokys naujų dalykų, bet mokytojų nėra
Mokyklų laukia permainos – planuojama atnaujinti bendrojo ugdymo programas. Tai reiškia, kad pamokų tvarkaraštyje atsiras naujų dalykų, pavyzdžiui, astronomija ar musulmonų sunitų tikyba, o visos mokyklos turės užtikrinti, kad šios naujovės mokiniams būtų pasiūlytos.
Tai citata is rajoninio laikrascio.Kaip Europos sajungos nurodymai kertasi vietos realijom.
Nes nei Lietuva nei lenkija tu nabagu musulmonu neprieme ,netoleravo,lenkai tai isvis surengdavo klu klus klano perfomansus net NATO juodaodziams kariams,tai is kur dabar tais mulom(musulmonu dvasininkas)apsirupins.
Beje kas nors ka nors zino apie sunitus ir shiitus?

😆nieko naujo ant Lt žemelės. Kasmet vis kokia nerealistiškos permainos  

Atsakyti

Pou gal tu norėsi kokio daigo ? Man per daug sudygo , nes kokia tai žioplė galvojo , kad sėklos senos , bus nedaigios 4u.gifAte tai žinau , kad turi savo ...

Dusia, kad aš tik vieną kartą auginau ir sugebėjau nukneckyt. Šįmet tikrai daržiukas bus minimalus, kad jei mano nugara neatsistatys, vyras vienas apeitų keletą lysvių, tad atsisakysiu, ačiū.

Atsakyti
[quote=Dusia37,2023 03 28, 11:29]
AA nepulk, neižeidinėk, o diskutuok .
Būtų malonu ...
Papildyta:
Nebus.Nemoku zavetis plikom rurom.
Atsakyti
Hmmm... Šurajevas... Man jis dabartinio laikotarpio, visko, kas vyksta dabar, kaip koks simbolis, sakyčiau. Jis valstybės kūrėjas. Jam spaudžia ranką pirmieji asmenys. Jis kviečiamas į svarbius renginius. Valdžios meilė ir pagarba. Tuo lyg norima pasakyti: būkime šurajevais, nes jie – pačios tikriausios valstybės vertybės.
Jei manęs koks negyvenantis Lietuvoje žmogus paklaustų, kas naujo, gero pas mus, atsakyčiau: šurajevas. Tuo viskas pasakyta. Bet dugnas dar nepramuštas. (Ne)laukiu tęsinio...

Susitvarkiau medicininę. Kadangi mano šeimistė šiandien buvo ypatingai maloni, ir ne tik spaudimą pamatavo ir kraujo tyr. nusiuntė pasidaryt, bet ir akis seselei liepė patikrint, tai nieko aš jai daugiau ir nesakiau. Net ir dėl eilinį kartą didesnio spaudimo vaistų nesiūlė biggrin.gif. Bet aš iš karto vos pradėjus matuot, pareiškiau, kad aiškiai bus padidintas, kaip visada pas ją. Nes namie tai jis tobulas. Nu tai, sako, matuokitės ir rytais, ir vakarais, žiūrėkit... Jo jo jo - atsakiau, būtinai. Ir 18 eur. Už ką??? Dar plaučiai persišviest laukia, dar kažkiek + eur.
Atsakyti

as turbut atsilikus nuo gyvenimo, neseku jokio surajevo ir skaitau tik antrastes, kur fb ismeta. tai praktiskai nieko apie ji nezinau :D

net idomu pasidare, ka jis tokio ten nuveike, kad net cia del jo razborkes  :unsure: 

Atsakyti
QUOTE(Anidanda @ 2023 03 28, 14:30)

Kur jau čia razborkės )) Pasipešiojimas. Ir ne dėl Šurajevo, o dėl amžino kažkieno noro kam nors krimstelti.
Ir manau, kad Šurajevo nei viena čia esančių neseka smile.gif bet kad jis amžinai atsiduria medijoj, tai nori nenori pamatai.
Atsakyti