Ex ridikai Dusios, triušis Mukos . Dusia kaimyne Tavo... ta kuri bites laiko!
O jau šuns nuostabumas 😍
Kur ten Kavos skanūs grožiai?
Dusia, nuvežė vyras iki sodo ir atgal. Tik šiltnamį palaistė. Vėjas buvo iš kojų verčiantis. Vyras tuos briedžius pamatė, aš iš paskos. Net nufotkinau, bet išplaukę. Ten daug gyvūnijos yra.
Praėjo galvos svaigimas. Na koks gėris, kai puodo nenešioja.
Nepavyko kavos rasti.
Tik gyvendama hansaeticos zemeje,drisau prie ivaziavimo pakabinti lenta,kad cia gyvena tas ir tas,namu vardas toks ir toks.Bet cia ne lietuviskas paprotys.
O siaip as irgi susikurus alter ego,kad kuo maziau metadeitoje isplaukti.Bet as nieko nepardavineju ir nesiulau.
Saturnas dantis isigijo, todel buvo atjunkytas.
Nepavyko kavos rasti.
Tik gyvendama hansaeticos zemeje,drisau prie ivaziavimo pakabinti lenta,kad cia gyvena tas ir tas,namu vardas toks ir toks.Bet cia ne lietuviskas paprotys.
O siaip as irgi susikurus alter ego,kad kuo maziau metadeitoje isplaukti.Bet as nieko nepardavineju ir nesiulau.
Saturnas dantis isigijo, todel buvo atjunkytas.
O kur tu ieškojai?
Parašiau a.ž. Ir Pou parašiau.
O tai tipo Saturną per telefą didelį rodo? Nes kompe aš vėl tik mažą grožį matau. O noriu didelio
Kava, nuostabiai! Labai skanu atrodo, patraukliai pateikta❤
Einu ieškot namuose ko skanaus. Pusę visko vienu ypu sutaršyčiau.
Taip, per telefoną Saturno nosiuką iš arčiau galimą apžiūrėt. Kompe ten spitrindavausi.
Ir Luety ačiū už kažkokio pipiro pasiūlymą. Tik kur jo gaut?
O šiaip nusprendžiau, kad nesusirgsiu, tai vadinasi ir nesusirgsiu
Ir ate dar nepadėkojau. AČIŪ už rūpestį mano verslo plėtra . Ale nuo projektų mane pykina - ką daryt? Na, bet vis tik reikia sąlygas pastudijuot - o gal susigundysiu, ypač jei finansavimo intensyvumas normalus ir įsipareigojimai proto ribose.
Ir raugintu kopusta sriuba jau verda.Nesusilaikiau ,sugunde.
Tai ,nizkij poklon,kava su citrina.
OI dieve ,kiekpas mane to kajeno pipiro,bet kapsicainas kad luety suveike tai gali but atsitiktinumas.Siaip gerai jis ,bet truputi kitaip.Jis markiruoja vezines lasteles ir padaro jas atpazistamas imuninei sistemai,va tokia supergalia.
Prirašiau, prirašiau ir pradanginau.
Kava, man taip pat labai skaniai tos sriubos susižiūrėjo. Atrodo, kad labai aromatingos. Labiausiai užkabino tas citrinų sultinys. Turėtų būt labai skanu.
Na ir tos pastilės. Įsivaizduoju, kad darbo daug. Labai kokybiškai atrodo!
Ir Luety ačiū už kažkokio pipiro pasiūlymą. Tik kur jo gaut?
O šiaip nusprendžiau, kad nesusirgsiu, tai vadinasi ir nesusirgsiu
Ir ate dar nepadėkojau. AČIŪ už rūpestį mano verslo plėtra . Ale nuo projektų mane pykina - ką daryt? Na, bet vis tik reikia sąlygas pastudijuot - o gal susigundysiu, ypač jei finansavimo intensyvumas normalus ir įsipareigojimai proto ribose.
Pasiskaitymui
https://gamtosgrozio...auda-sveikatai/
as pirkau is cia,bet ziuriu jau pabranges,mokejau 16 pries kelis menesius
https://www.ebay.co....eMAAOSwAO9ZPp68