Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

Tai aisku kad neatsiras.
Lyg musulmonai lietuvoje kazkaip islikti galetu. biggrin.gif
Atsakyti

Tai cia Pou stiliukas, Simonyte ,Surajevas, nu as toleruoju ,toleruoju ,visi turi teise kurt valstybe.Net jie.Nes nepriklausomybe dave laisve ,laisve pabegt nuo tokiu.

Net ir gerai išsimiegojusios Pou geriau netampyt už ūsų. Apie mano stiliuką, galiu kalbėti tik aš.

Su tuo pabėgimu nuo laisvės žinai mano nuomonę.

Atsakyti
Kas yr ,pou tu gi sistemine,dabartines valdzios gerbeja.Viskas tau gerai.Lyg tave domintu kazkokios nepritapeles nuomone.
Atsakyti
Nepasakyčiau, kad Pou kur nors pasisakė, kad dabartinė valdžia vien pliusai. Ji realistė, mato ir minusus. Kiek suprantu, ir stengiasi kažką keist, kad ir tame trupinėlyje, kiek išgali. Nuo pasakymų kaip viskas blogai geriau nebus.
Papildyta:
QUOTE(Anidanda @ 2023 03 28, 09:02)

Viskas sekėsi neblogai bet geriausia  dirbt sau. Kai tai ryžausi atsirado visiška komforto zona man

Viskas sekėsi neblogai bet geriausia  dirbt sau. Kai tai ryžausi atsirado visiška komforto zona man

Labai smagu, kai darbas yr visiška komforto zona thumbup.gif
Atsakyti

Tiesa pasakius, jei žmogus yra veiksnus, tai jis ir mato abi puses. Net ir didžiausias prietelius nėra vien baltas, nė viena sistema nėra taisytina, o požiūris keistinas.

Atsakyti
QUOTE(Pou @ 2023 03 28, 10:20)

<p>Tiesa pasakius, jei žmogus yra veiksnus, tai jis ir mato abi puses. Net ir didžiausias prietelius nėra vien baltas, nė viena sistema nėra taisytina, o požiūris keistinas.</p><p></p>

<p>Tiesa pasakius, jei žmogus yra veiksnus, tai jis ir mato abi puses. Net ir didžiausias prietelius nėra vien baltas, nė viena sistema nėra taisytina, o požiūris keistinas.</p><p></p>

Ta prasme Surajevo uzpakali ir prieki.Priekio nemaciau turbut as neveiksni biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Acqua Alta @ 2023 03 28, 10:26)

Ta prasme Surajevo uzpakali ir prieki.Priekio nemaciau turbut as neveiksni biggrin.gif

Bet tai nereik žiūrėti tik į Šurajevą. Ne jis vienas ant Lietuvos gyvena. Aš tai nė jo užpakalio nemačiau. Nes man visiškai neįdomu.
Atsakyti
As siaip irgi nemaciau.Lyg subines gyvenime nebuciaus macius.
Bet prioritetai aiskus.Nes tokie zmones dabar patys itakingiausi.
Atsakyti

Na ir ką atsakyti į tokį parašymą?

Tikriausiai, kad tau arba balta, arba juoda.

Atsakyti
Ilgai tylėjau ...
Gal galima temoje be įžeidinėjimų ?
Olegas ne žmogus kažką domina. Olegas kaip reiškinys . Kas jis per žmogus nežinau , pliotkai vaikšto ne kažką jam su sveikata. Protine. Kaip ir gaila žmogaus turėtų būti. Prie ko čia Pou aš nesuprantu .
Jau baisu temoje kažką pasakyti. Mano žodžiai apie reiškinį Lietuvoj buvo pritraukti prie Pou...
Pati pasisakys kai turės noro ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Pou @ 2023 03 28, 10:42)

Na ir ką atsakyti į tokį parašymą?

Tikriausiai, kad tau arba balta, arba juoda.

<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Acqua Alta" data-cid="73059801" data-time="1679992009"><div><p>Ta prasme Surajevo uzpakali ir prieki.Priekio nemaciau turbut as neveiksni vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>Na ir ką atsakyti į tokį parašymą?</p><p>Tikriausiai, kad tau arba balta, arba juoda.</p>

QUOTE(Dusia37 @ 2023 03 28, 10:42)

Ilgai tylėjau ...
Olegas ne žmogus  kažką domina. Olegas kaip reiškinys . Kas jis per žmogus nežinau , pliotkai vaikšto ne kažką jam su sveikata. Protine. Kaip ir gaila žmogaus turėtų būti. Prie ko čia Pou aš nesuprantu .
Jau baisu temoje kažką pasakyti. Mano žodžiai apie reiškinį Lietuvoj  buvo pritraukti prie Pou...
Pati pasisakys kai turės noro  ax.gif

Ilgai tylėjau ...
Olegas ne žmogus  kažką domina. Olegas kaip reiškinys . Kas jis per žmogus nežinau , pliotkai vaikšto ne kažką jam su sveikata. Protine. Kaip ir gaila žmogaus turėtų būti. Prie ko čia Pou aš nesuprantu .
Jau baisu temoje kažką pasakyti. Mano žodžiai apie reiškinį Lietuvoj  buvo pritraukti prie Pou...
Pati pasisakys kai turės noro  ax.gif

Pou , tu labai aiskiai isreiskei savo palankuma dabartinei ministrei pirmininkei ir esamai valdziai.Tau sita sistema labai gera.Tai tavo postai.Dusia netylek ,nebijok.
Zinau ,kad disonansai kaip as nelabai toleruojami sioje temoje.Jus gi cia visos tokios fainos,baltos ir pukuotos.Ir mane galima ismest ,as pripratus ,kaip kukushka sake. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Acqua Alta: 28 kovo 2023 - 10:59
QUOTE(Acqua Alta @ 2023 03 28, 11:46)

Pou , tu labai aiskiai isreiskei savo palankuma dabartinei ministrei pirmininkei ir esamai valdziai.Tau sita sistema labai gera.Tai tavo postai.Dusia netylek ,nebijok.

Aš per sena bijoti .
Aš žinau Pou nuomone.
Ir prie ko čia šio ryto Olegas ?
Nebet Tu galvoji , kad Pou sukūrė tokį reiškinį ?
35 pr Lietuvos žmonių yra ir visada bus lojalūs šitai valdžiai . Susitaikyk .
Atsakyti