Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

Labas rytas,

vakar užmigau apie 20 val. Išsimiegojau :)

Gražios dienos.

Atsakyti
Labas rytas,
Kaip miegojosi?
Šiemet neveikia manęs laiko atsukimas, keliuosi kaip pagal laikrodį, nors be laikrodžio.
Mergina su Mezginiu dingusi ?
Luety mane siūlai kaip tik užkabino dėl įdomios sudėties. Linas, šilkas. Vasariniai ?
Nedažnai sutinkama.
Saintlina , man tiesiogai vadovauti irgi nepatinka. Smagiau būti pilkuoju kardinolu smile.gif Tobulos pareigos mano charakteriui biggrin.gif Man tenka ne tiek vadovauti , kiek visus išmokyti daryti teisingai , taip kaip reikia tongue.gif
Kuri sritis man prasčiausia - tai pardavinėti nieko negalėčiau , išdovanočiau . Čia tegul mano MB derasi ... Turi daugiametę patirtį biggrin.gif .
Ingrida faini Tavo vaikai . Mano mergytė kažkaip baigė muzikalkę. Nors buvo laikas kai sakiau mesk . Ir paišo neblogai ( visai nemoku) ...
Vaikas sportavo - 8 metai baseino . Taurių ir medalių yra namie . Bent charakterį užsiaugino ...
Gražios dienos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2023 03 28, 08:05)
Kaip miegojosi?
Šiemet neveikia manęs laiko atsukimas, keliuosi kaip pagal laikrodį, nors be laikrodžio.

Man tenka ne tiek vadovauti , kiek visus išmokyti daryti teisingai , taip kaip reikia  tongue.gif
Kuri sritis man prasčiausia - tai  pardavinėti nieko negalėčiau , išdovanočiau . Čia tegul mano MB derasi ...

puikiai, kaip visada )))
Mislinu, mane irgi nelabai veikia. Galvojau, šuo miegos ilgiau. Nifiga - aš koją iš lovos penktą, jis jau kaip agurkėlis.

O, kokia puiki ir labai vertinga savybė bigsmile.gif Pamenu, mano vyresnėlis pasakojo, kaip indus dirbti mokė (turi jų komandą prižiūrėti). Sako - duodu užduotį, o jie klausinėja klausinėja, kol suprantu, kad pats viską padariau )))
Ir taip, aš pardavinėti irgi nesugebėčiau. Man net kainą pasakyti sunku. MB ir pas mus šiuo klausimu specas ))

Šaltas vėjas šiandien, brrr. Net į žieminę striukę vėl įlindau. Ale kažkur aplink atsirado rujojanti kalė, tai kol apibėgom krosą su šuniu, visa šlapia po ta striuke biggrin.gif
Atsakyti

Labas rytas.

Su miegu tai man blogis. Bet čia visą gyvenimą taip, tai jau neimu į galvą.

Aš dirbau vadovaujamą darbą daug metų, su pardavimais tai dar daugiau. Viskas sekėsi neblogai bet geriausia  dirbt sau. Kai tai ryžausi atsirado visiška komforto zona man.

Atsakyti
Laba ryta,

vakar rode busiant grazu ora,atsikeliau.lyja,buvom susiruose siandien i soda ilgesniam laikui,otstavitj viska,zole slapia,nepjausi. ir visa kita salin. ax.gif unsure.gif unsure.gif
Miego man visada perdaug,guluosi visada tuo paciu metu,jokiu mobiliu pries miega,o keliuosi anksti,man smagu,ypac vasara.Kartais isluztu diena ant sofos,gal 2-3 kartus i metus.
Atsakyti
Iššūkis Biržų mokykloms – mokys naujų dalykų, bet mokytojų nėra
Mokyklų laukia permainos – planuojama atnaujinti bendrojo ugdymo programas. Tai reiškia, kad pamokų tvarkaraštyje atsiras naujų dalykų, pavyzdžiui, astronomija ar musulmonų sunitų tikyba, o visos mokyklos turės užtikrinti, kad šios naujovės mokiniams būtų pasiūlytos.
Tai citata is rajoninio laikrascio.Kaip Europos sajungos nurodymai kertasi vietos realijom.
Nes nei Lietuva nei lenkija tu nabagu musulmonu neprieme ,netoleravo,lenkai tai isvis surengdavo klu klus klano perfomansus net NATO juodaodziams kariams,tai is kur dabar tais mulom(musulmonu dvasininkas)apsirupins.
Beje kas nors ka nors zino apie sunitus ir shiitus?
Atsakyti
Mano vaikas dėstytojavo pusmetį VU. Kirvis , nors jaunas biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif ... Kadangi Lietuva mažas kaimas, tai per draugų draugus parėjo šnekos, koks jis kirvis biggrin.gif Jisai Lietuvos aukštojo mokslo nėra žinovas... Tai pagal savo patirtį. Sakė daugiau niekada nebeužsiims.
Atsakyti
QUOTE(Acqua Alta @ 2023 03 28, 08:11)
Iššūkis Biržų mokykloms – mokys naujų dalykų, bet mokytojų nėra
Mokyklų laukia permainos – planuojama atnaujinti bendrojo ugdymo programas. Tai reiškia, kad pamokų tvarkaraštyje atsiras naujų dalykų, pavyzdžiui, astronomija ar musulmonų sunitų tikyba, o visos mokyklos turės užtikrinti, kad šios naujovės mokiniams būtų pasiūlytos.
Tai citata is rajoninio laikrascio.Kaip Europos sajungos nurodymai kertasi vietos realijom.
Nes nei Lietuva nei lenkija tu nabagu musulmonu neprieme ,netoleravo,lenkai tai isvis surengdavo klu klus klano perfomansus net NATO juodaodziams kariams,tai is kur dabar tais mulom(musulmonu dvasininkas)apsirupins.

Tai,kad Europa ruosiama krislamui,naujai tolerantiskai religijai, jau ir popiezius kalba,tad jaunaja karta reikia ruost tam is anksto. ax.gif
Atsakyti
O kodel jie nusprende ,kad Lietuva yra draugiska ir tolerantiska? Ypac pandemijos metu atsiskleide visu veidai ,krito zemen moraliness kaukes.
Europos direktyvos galvoja apie lietuva geriau nei yra tikroveje. biggrin.gif
Atsakyti
Anokia čia bėda, kad mokytojų nėra, Lietuva turi Olegą biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif visus pamokys ...

Atsakyti
Tai cia Pou stiliukas, Simonyte ,Surajevas, nu as toleruoju ,toleruoju ,visi turi teise kurt valstybe.Net jie.Nes nepriklausomybe dave laisve ,laisve pabegt nuo tokiu.
Atsakyti
QUOTE(Acqua Alta @ 2023 03 28, 09:11)
Iššūkis Biržų mokykloms – mokys naujų dalykų, bet mokytojų nėr

Ant popieriaus bus pasiūlytos naujovės. Bet net jei ir atsiras koks vienas, dėl jo nieks nesudarinės klasės. Manyčiau. Na, kaip iki šiol. Teoriškai galima rinktis prancūzų kalbą, bet jei nesusidaro tam tikras norinčių skaičius, nieks šito neorganizuoja.
Kad atsiras daugiau norinčių islamo mokytis - nu netikiu.
O astronomiją šiaip mes mokėmės. Nieko naujo čia nėr.

Žinau tiek, kad vieni kitus laiko netikrais musulmonais ir amžinos kruvinos kovos tarp jų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 28 kovo 2023 - 09:44