Nuomuojasi keturių kamabarių butą,vienas kambarys muzikos studija,kitas-darbo,belieka gyvenimui du kambariai.Na kai nuvažiuoju dar telpu permiegojimui. Va ten tai nenuobodu būna visą laiką. Nažinau kada ji apsiramins?
Tai viskas aišku I naudą
bėda ta, kad dabar jie turi išsirinkti dalykus, kuriuos mokysis ir į atestatą rašys. Tai o kas jei paskui persigalvos?😂ir prireiks kokios nors biologijos, kurios ne išsirinko 10 kl
Turėjau pažįstamą vyruką - baigė vidurinę provincijoje. Nežinojo ko nori ... Išvažiavo padirbti į Norgę.Ten bedirbdamas suprato , kad nori būti gydytoju. Persilaikė egzus, įstojo į nemokamą. Paskui rezintentūra chirurgija. Taip kad vidurinė su savo mokytojais yra žiauriai pervertinama.
Mačiau daug jaunų žmonių savo darbe. Žmogus su fizikos magistru žemiausioje grandyje dirba . Ir žmogus su viduriniu eina į vadovus , kad ir 5 žmonėms vadovauti .
Mikės Pūkuotuko išmintis byloja - vieni žmonės turi proto , kiti ne.
Sūnus mamos tik myli , auklėja tėčiai .
Man irgi teko muzikos mokyklą lankyti nežinau už kokią bausmę. Siaubas ir košmaras. Jau kaip aš jos nekenčiau.. paskui sugalvojau, kad reik egzaminus dvejetais išlaikyt ir išmes. Laimingiausia diena buvo, kai iš visko dvejetus gavau ir pamaniau - psio, išmes daba, laisvė!! Ir plia, ateina ruduo, o man skamnina - kodėl nebeateini į pamokas? nakum, nebėjau daugiau. Ir pasižadėjau sau, kad jau savo vaikų nieko neversiu lankyt, jei jiems nepatiks. Ir neverčiau
Čia gal ne prote esmė.. kai kuriems tiesiog neduota vadovauti. Man, pvz )) mano sūnelis irgi į mane. Savo srity turi senior lygį ir taiko į principal. Bet kategoriškai atsisako nuo bet kokio vadovaujamojo darbo, nors periodiškai siūlo tokį. O va mb yr vadovas, nors tebaigęs profkę. Bet va turi tą sugebėjimą.
Maniškiai du pirmi visur norėjo būti lyderiais,nuo mažens.Mažėlis jau 22-dviejų įkūrė įmonę iš savo uždirbtų pinigų,akcijų biržoje,šiemet dešimtmetis įmonės jau.
Vėjas šiaurinis,šiandien jau lauke šalta dirbti.Persodinau kelias gėles kitaip ir viskas,gerai bus pamegzti.
Dusia,siūlai labai gražūs.
Aninanda,tesiog uzdek tai demokratijai veto.Klasikinis issilavinimas su matematika,fizika ,chemija biologija,viskuo,kas buvo prie ruskio,logika privaciai butinai.
Mano anukas dar sprendzia SAT testus.
Kad jam ir veto nereikia. Jis nori visus šiuos rinktis. Bet bėda kad susidaro tuomet per daug pamokų, nes gali max 35 per savaitę. O dar privalo is menų 1 dalyką, ir iš socialiniu vieną, is dorinio 1. Todėl netelpam, reikia kažko atsisakyti. Ir būtent iš to tiksliųjų ir gamtos bloko, nes jis sudaro didžiausią krūvį. Na čia dabar tokia tvarka nauja, kad tu negali atsisakyt pvz dailės, o vietoj jos pasiimt chemiją, o vietoj etikos ekonomiką.
Man irgi teko muzikos mokyklą lankyti nežinau už kokią bausmę. Siaubas ir košmaras. Jau kaip aš jos nekenčiau.. paskui sugalvojau, kad reik egzaminus dvejetais išlaikyt ir išmes. Laimingiausia diena buvo, kai iš visko dvejetus gavau ir pamaniau - psio, išmes daba, laisvė!! Ir plia, ateina ruduo, o man skamnina - kodėl nebeateini į pamokas? nakum, nebėjau daugiau. Ir pasižadėjau sau, kad jau savo vaikų nieko neversiu lankyt, jei jiems nepatiks. Ir neverčiau
Man panašiai buvo. Šiaip ne taip 6 m iškentėjau tą muzikalke. Savo vaikų jau stengiausi nieko neverst us būrelių.
Per pusmetį žmonės pasiruošia egzaminui. Jei gimnazija normali , padeda sutvarko tuos dalykus . Norės - pasiruoš . Visai nesikišau į dalykų pasirinkimą ... Arba aš visai atsipūtusi mama buvau ? Ir vaikams aiškinau - vidurinė yra smulkmena.
Turėjau pažįstamą vyruką - baigė vidurinę provincijoje. Nežinojo ko nori ... Išvažiavo padirbti į Norgę.Ten bedirbdamas suprato , kad nori būti gydytoju. Persilaikė egzus, įstojo į nemokamą. Paskui rezintentūra chirurgija. Taip kad vidurinė su savo mokytojais yra žiauriai pervertinama.
Mačiau daug jaunų žmonių savo darbe. Žmogus su fizikos magistru žemiausioje grandyje dirba . Ir žmogus su viduriniu eina į vadovus , kad ir 5 žmonėms vadovauti .
Sūnus mamos tik myli , auklėja tėčiai .
Deja, ne visiems sūnums pasisekė su tėčiais😆
Labas rytas.
Užmiegama apie pusę pirmos,nubundama po aštuonių.Kada prie to laiko priprasti bus galima?