Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

Jokių testų, jokių psichologų oi meluoju ...užsvaijojo dukra būti psicholge ...tuoj suorganizavau pas tuo met labai gera kowne psichologe vziitą..pabuvo kelis siancus ...verdiktas o ji tik žiūri į laikrodį..tipo pinigus skaičiuoja...daugiau neaiškinau... Tuomet tekstilė ...mislino dirbs su nano technologijomis ir t.t. po trečio kurso pradėjo dirbti ...pareigos geros ir t.t. greitai kilo ...ir ji sako nu ne negaliu...vualia programuotoja..kaip ir mamka kažkada baigusi tai ax.gif taip kad aš galiu pasidalinti sava patirtimi viskas ale viskas į nauda smile.gif ir žemkė ir kaimo plėtros katedra ...konsultavimas ...ir programerė 4u.gif oi oi turiu ir pedagoą kažkokį ir ką... 50 su virš ...
Atsakyti
Mano vyriausia,tuoj bus 36,dar vis mokosi.Visa laiką,kas savaitę,muzikos prodiusavimas,dainavimas,ispanų kalba.Tai čia jau apmažino,ankščiau dar visko buvo prisigalvojųsi.
Nuomuojasi keturių kamabarių butą,vienas kambarys muzikos studija,kitas-darbo,belieka gyvenimui du kambariai.Na kai nuvažiuoju dar telpu permiegojimui. bigsmile.gif Va ten tai nenuobodu būna visą laiką. mirksiukas.gif Nažinau kada ji apsiramins? mirksiukas.gif
Atsakyti

Tai viskas aišku I naudą 

bėda ta, kad dabar jie turi išsirinkti dalykus, kuriuos mokysis ir į atestatą rašys. Tai o kas jei paskui persigalvos?😂ir prireiks kokios nors biologijos, kurios ne išsirinko 10 kl

Atsakyti
Aninanda,tesiog uzdek tai demokratijai veto.Klasikinis issilavinimas su matematika,fizika ,chemija biologija,viskuo,kas buvo prie ruskio,logika privaciai butinai.
Mano anukas dar sprendzia SAT testus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Acqua Alta: 27 kovo 2023 - 15:48
Per pusmetį žmonės pasiruošia egzaminui. Jei gimnazija normali , padeda sutvarko tuos dalykus . Norės - pasiruoš . Visai nesikišau į dalykų pasirinkimą ... Arba aš visai atsipūtusi mama buvau ? Ir vaikams aiškinau - vidurinė yra smulkmena.
Turėjau pažįstamą vyruką - baigė vidurinę provincijoje. Nežinojo ko nori ... Išvažiavo padirbti į Norgę.Ten bedirbdamas suprato , kad nori būti gydytoju. Persilaikė egzus, įstojo į nemokamą. Paskui rezintentūra chirurgija. Taip kad vidurinė su savo mokytojais yra žiauriai pervertinama.
Mačiau daug jaunų žmonių savo darbe. Žmogus su fizikos magistru žemiausioje grandyje dirba . Ir žmogus su viduriniu eina į vadovus , kad ir 5 žmonėms vadovauti .
Mikės Pūkuotuko išmintis byloja - vieni žmonės turi proto , kiti ne.
Sūnus mamos tik myli , auklėja tėčiai .
Atsakyti
QUOTE(IngridaB @ 2023 03 27, 14:16)
Visi trys dėkingi už muzikinį išsilavinimą,kad ir nevalgo iš to duonos. mirksiukas.gif

Man irgi teko muzikos mokyklą lankyti nežinau už kokią bausmę. Siaubas ir košmaras. Jau kaip aš jos nekenčiau.. paskui sugalvojau, kad reik egzaminus dvejetais išlaikyt ir išmes. Laimingiausia diena buvo, kai iš visko dvejetus gavau ir pamaniau - psio, išmes daba, laisvė!! Ir plia, ateina ruduo, o man skamnina - kodėl nebeateini į pamokas? blink.gif nakum, nebėjau daugiau. Ir pasižadėjau sau, kad jau savo vaikų nieko neversiu lankyt, jei jiems nepatiks. Ir neverčiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2023 03 27, 16:02)
Mačiau daug jaunų žmonių  savo darbe. Žmogus su fizikos magistru  žemiausioje grandyje dirba . Ir žmogus su viduriniu eina į vadovus ,  kad ir 5 žmonėms vadovauti .

Čia gal ne prote esmė.. kai kuriems tiesiog neduota vadovauti. Man, pvz )) mano sūnelis irgi į mane. Savo srity turi senior lygį ir taiko į principal. Bet kategoriškai atsisako nuo bet kokio vadovaujamojo darbo, nors periodiškai siūlo tokį. O va mb yr vadovas, nors tebaigęs profkę. Bet va turi tą sugebėjimą.
Atsakyti
Saintlina,užuojauta. 4u.gif 4u.gif Maniškiam visko buvo per gyvenima ir noriu ir nebe noriu groti,bt kai baigė patenkinti,bent aš matau.Vyriausia kuria muzika,groja beveik su visais instrumentais.Kaifuoja nuo muzikos,matau.
Maniškiai du pirmi visur norėjo būti lyderiais,nuo mažens.Mažėlis jau 22-dviejų įkūrė įmonę iš savo uždirbtų pinigų,akcijų biržoje,šiemet dešimtmetis įmonės jau. ax.gif
Vėjas šiaurinis,šiandien jau lauke šalta dirbti.Persodinau kelias gėles kitaip ir viskas,gerai bus pamegzti. mirksiukas.gif
Dusia,siūlai labai gražūs. wub.gif
Atsakyti

Aninanda,tesiog uzdek tai demokratijai veto.Klasikinis issilavinimas su matematika,fizika ,chemija biologija,viskuo,kas buvo prie ruskio,logika privaciai butinai.
Mano anukas dar sprendzia SAT testus.

Kad jam ir veto nereikia. Jis nori visus šiuos rinktis. Bet bėda kad susidaro tuomet per daug pamokų, nes gali max 35 per savaitę. O dar privalo is menų 1 dalyką, ir iš socialiniu vieną, is dorinio 1. Todėl netelpam, reikia kažko  atsisakyti. Ir būtent iš to tiksliųjų ir gamtos bloko, nes jis sudaro didžiausią krūvį. Na čia dabar tokia tvarka nauja, kad tu negali atsisakyt pvz dailės, o vietoj jos pasiimt chemiją, o vietoj etikos ekonomiką.

Atsakyti

Man irgi teko muzikos mokyklą lankyti nežinau už kokią bausmę. Siaubas ir košmaras. Jau kaip aš jos nekenčiau.. paskui sugalvojau, kad reik egzaminus dvejetais išlaikyt ir išmes. Laimingiausia diena buvo, kai iš visko dvejetus gavau ir pamaniau - psio, išmes daba, laisvė!! Ir plia, ateina ruduo, o man skamnina - kodėl nebeateini į pamokas? blink.gifnakum, nebėjau daugiau. Ir pasižadėjau sau, kad jau savo vaikų nieko neversiu lankyt, jei jiems nepatiks. Ir neverčiau smile.gif

Man panašiai buvo. Šiaip ne taip 6 m iškentėjau tą muzikalke. Savo vaikų jau stengiausi nieko neverst us būrelių. 

Atsakyti

Per pusmetį žmonės pasiruošia egzaminui. Jei gimnazija normali , padeda sutvarko tuos dalykus . Norės - pasiruoš . Visai nesikišau į dalykų pasirinkimą ... Arba aš visai atsipūtusi mama buvau ? Ir vaikams aiškinau - vidurinė yra smulkmena.
Turėjau pažįstamą vyruką - baigė vidurinę provincijoje. Nežinojo ko nori ... Išvažiavo padirbti į Norgę.Ten bedirbdamas suprato , kad nori būti gydytoju. Persilaikė egzus, įstojo į nemokamą. Paskui rezintentūra chirurgija. Taip kad vidurinė su savo mokytojais yra žiauriai pervertinama.
Mačiau daug jaunų žmonių savo darbe. Žmogus su fizikos magistru žemiausioje grandyje dirba . Ir žmogus su viduriniu eina į vadovus , kad ir 5 žmonėms vadovauti .
Sūnus mamos tik myli , auklėja tėčiai .

Deja, ne visiems sūnums pasisekė su tėčiais😆

Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka

Labas rytas.
Užmiegama apie pusę pirmos,nubundama po aštuonių.Kada prie to laiko priprasti bus galima? bigsmile.gif
Atsakyti