Dėl dalykų rinkimosi jei galiu patarti : pasidarykte testus. Mokami jie, bet ne karvę kainuoja.
Sūnus tai atsirinko greitai atmetimo būdu - kompai neidomu , gydytojai cinikai - rašo ramia širdimi vaistus kurie kenkia ... kas beliko tiksiukui, moksas, dėl mokslo .
Dukros gimnazijoje kas norėjo galėjo testus pasidaryti , pinigus tik susimoki. Ne mokyklos psichologas, o rimtesnis iš miesto. Jinai abejonių daug turėjo. 10 klasėj darė, prieš renkantis dalykus .
Vis tiek nedirba ir nedirbs pagal specialybę . Bent mokėsi tai ko norėjo
Tokie metai kai tėvų niekas neklauso . Nepatarsi . O jei patarsi iki savo pensijos dejuos , kad mama liepė
Jokios magnetinės audros kol kas mūsų neveikia. Nieko nejaučiau , bet aš niekad nejaučiu ... Ir širdys gal kol kas mūsų neužrūstintos
AA vakar ponas Čepulis įdėjo žalčio nuotrauką. Lietuviški jau atsibudę ...
Kur tuos testus gaut?
QUOTE(Anidanda @ 2023 03 27, 12:29)
<p>kaip jums vakarykste magnetine audra? mb tai ne kas. nakti sutriko sirdies ritmas, bet isejo ryte i darba, prigere vaistu, sake paskui atsistate, bet bedirbant nukrito kraujospudis ir vos neissijunge stovedamas darbo vietoj. tai pagulejo reanimacijoj pora valandu ant lasaliniu
Pamiršau, kad ta audra būt turėjo
Oho. Sveikatos taviškiui
QUOTE(Anidanda @ 2023 03 27, 14:16)
<p>Kur tuos testus gaut?</p>
Mokykla negalėtų rekomenduoti ?
Nevažiuosit taigi dėl testų į Vilnių ar Kauną . Kažkas vietoje manau yra ...
QUOTE(Anidanda @ 2023 03 27, 11:31)
Maaniškis tai irgi blaškosi ir nežino kur stos. Faktas kad į tiksliuosius. Bet tai programavimas, tai matematika, tai inžinerija, tai sako kad gal nori būti mokytoju. Žodžiu. O rinktis dalykus kuriuos mokysis nuo rudens tai jau reikia balandį.
Dešimtoj klasėj ir mano buvo tikras, kad į tiksliuosius. O va vienuoliktoj staiga suprato, kad jis prie meno. A dvyliktoj išvis pilnas pasimetimas.
QUOTE(saintlina @ 2023 03 27, 14:25)
Dešimtoj klasėj ir mano buvo tikras, kad į tiksliuosius. O va vienuoliktoj staiga suprato, kad jis prie meno. A dvyliktoj išvis pilnas pasimetimas.
O jis ir prie meno ir prie matematikos Būna genijų
Ką paguglinus radau
http://www.mukis.lt/..._paslaugos.html
Visiškai nuo to atitolusi, nepamenu net psichologės vardo. Kai maniškiai baigė mokyklas man buvo džiaugsmingiausia diena. Ypač sūnus
QUOTE(Dusia37 @ 2023 03 27, 13:31)
O jis ir prie meno ir prie matematikos
Kai maniškiai baigė mokyklas man buvo džiaugsmingiausia diena. Ypač sūnus
Kai maniškiai baigė mokyklas man buvo džiaugsmingiausia diena. Ypač sūnus
Matematiką jis pradėjo tingėt mokytis, tai užtat prie meno ir išvis nežinau kada jis mokosi, nematau aš tokio proceso. Ale kol pažymiai geri, tai nėr ką sakyt. Bet šiaip aš irgi laikausi pozicijos nesikišti, tegu sprendžia pats.
Šitaip džuaugiasi tik perestukinų tėvai ))) o tavo vaikai tikrai ne tokie
Su mano sūnumi anekdotinė situacija buvo ... Gimnazija ale geriausia Kaune , klasės susirinkimas. Sėdim mudu su MB ( ten 90 pr. tėvų ateidavo dviese ) ... Ir matemetikė varo ant mano vaiko kad jis visai nesimoko. Tėvui nervai neišlaikė ir jis ramiu balsiu paklausė :
Tai Jūs mokytoja manot , kad mūsų vaikas neišlaikys egzamino ?
MB moka taip ramiai ir subtiliai .
Tyla klasėje ...
Paskui mokytoja puola aiškinti , kad jei jis nesimokys tai 100 nu niekaip negaus Nors tikrai tikrai galėtų
Kaip aš išsilaikiau nepradėjusi garsiai žvengti nežinau . Situacija buvo komiška...
Žinoma , kad negavo , bet jis ir nesimokė.
Kokie mokslai , kai 12 klasėje vasario mėnesį gauni besąlyginį oferį geram UK univerui aš irgi nesimokyčiau .
Dėl bernų iš viso nereikia galvos sukti , jie žymiai geriau egzus laikosi negu panelės. Nervų ramesnių yra...
Nebe seni laikai , ką baigei tuo ir dirbsi ... Viską lemia žmogaus asmeninės savybės .
Tai Jūs mokytoja manot , kad mūsų vaikas neišlaikys egzamino ?
MB moka taip ramiai ir subtiliai .
Tyla klasėje ...
Paskui mokytoja puola aiškinti , kad jei jis nesimokys tai 100 nu niekaip negaus Nors tikrai tikrai galėtų
Kaip aš išsilaikiau nepradėjusi garsiai žvengti nežinau . Situacija buvo komiška...
Žinoma , kad negavo , bet jis ir nesimokė.
Kokie mokslai , kai 12 klasėje vasario mėnesį gauni besąlyginį oferį geram UK univerui aš irgi nesimokyčiau .
Dėl bernų iš viso nereikia galvos sukti , jie žymiai geriau egzus laikosi negu panelės. Nervų ramesnių yra...
Nebe seni laikai , ką baigei tuo ir dirbsi ... Viską lemia žmogaus asmeninės savybės .
QUOTE(Dusia37 @ 2023 03 27, 13:31)
O jis ir prie meno ir prie matematikos
Visi trys kažkaip buvo ir prie meno ir prie matematikos.Man atrodo kiek jiems reikdavo mintinai išmokti natų kūrinių,čia jau galvelės buvo lavinamos. Sūnaus aplamai nenorėjo direktorė išleisti iš menų gimnazijos po 8 klasių į kitą gimnaziją.Sakė turi unikalią klausą,ne veltui solfedžio moytojos graibstė į konkursus. Visi trys dėkingi už muzikinį išsilavinimą,kad ir nevalgo iš to duonos.
QUOTE(saintlina @ 2023 03 27, 14:44)
Matematiką jis pradėjo tingėt mokytis, tai užtat prie meno ir išvis nežinau kada jis mokosi, nematau aš tokio proceso. Ale kol pažymiai geri, tai nėr ką sakyt. Bet šiaip aš irgi laikausi pozicijos nesikišti, tegu sprendžia pats.
Mano nuomone matematikos neįmanoma išmokti - arba supranti arba ne...
O maniskis 1992 baige vidurine,kur viskas buvo tuscia,o mokytis nenoriu toliau.Surado,kur nera egzu ir stojo,maketavima ,baige,nedirba.Dukra sukasi apie savo baigtus mokslus,bet magistra Fr laikesi is programavimo.
Mudu buvom sode,dieve koks oras geras,9 silumos be vejo.Pomidorai nuostabus,tik jiems per karsta po 2 sluoksniu agro ir dar pietinej pusej,tad nukeliau zemiau,toliau ir palikau su vienu sluoksniu agro.Bet dideli grazus,net smagu ziuret.Siltnamines braskes su ziedais.Pelargonija gaivaliojasi tik viena kol kas,turiu du svarainius zydi vienas baltai,kitas morkavai.Baltas labai daug ziedu,grazus krumas,o morkavas siaip sau.Prisiskynem meskinio cesnako,salotu,petrazoliu,rukolos,pietus buvo karaliski,su daug daug poskoniu.
Jokiu audru nejauciu,nei MB nejaucia,musu neveikia,arba saule nespjaudo i UK savo magnetu.
Dabar galiu ir pamegzt.Ryt i soda vel,rodo be vejo ir be lietaus,o treciadieni net 14 silumos.
Mudu buvom sode,dieve koks oras geras,9 silumos be vejo.Pomidorai nuostabus,tik jiems per karsta po 2 sluoksniu agro ir dar pietinej pusej,tad nukeliau zemiau,toliau ir palikau su vienu sluoksniu agro.Bet dideli grazus,net smagu ziuret.Siltnamines braskes su ziedais.Pelargonija gaivaliojasi tik viena kol kas,turiu du svarainius zydi vienas baltai,kitas morkavai.Baltas labai daug ziedu,grazus krumas,o morkavas siaip sau.Prisiskynem meskinio cesnako,salotu,petrazoliu,rukolos,pietus buvo karaliski,su daug daug poskoniu.
Jokiu audru nejauciu,nei MB nejaucia,musu neveikia,arba saule nespjaudo i UK savo magnetu.
Dabar galiu ir pamegzt.Ryt i soda vel,rodo be vejo ir be lietaus,o treciadieni net 14 silumos.
Dešimtoj klasėj ir mano buvo tikras, kad į tiksliuosius. O va vienuoliktoj staiga suprato, kad jis prie meno. A dvyliktoj išvis pilnas pasimetimas.Nu menas tai negresia jam, bet pasimetimas tai jau dabar
Mokykla negalėtų rekomenduoti ? Nevažiuosit taigi dėl testų į Vilnių ar Kauną . Kažkas vietoje manau yra ...Buvo prieš porą savaičių susirinkimas, nieko jie nerekomenduoja, pasakė kad mes kaip tėvai turim padėt išsirinkti. Kad atseit vyksta mokykloj kažkoks profesinis orientavimas. Bet mano vaikas sako kad nieko 🤣. Nu bet jis savotiškas, tai gal tiesiog jam neatrodo čia joks orientavimas 😁
Matematiką jis pradėjo tingėt mokytis, tai užtat prie meno ir išvis nežinau kada jis mokosi, nematau aš tokio proceso. Ale kol pažymiai geri, tai nėr ką sakyt. Bet šiaip aš irgi laikausi pozicijos nesikišti, tegu sprendžia pats. Šitaip džuaugiasi tik perestukinų tėvai ))) o tavo vaikai tikrai ne tokieOi mano nieko nesimoko, nd is vis nedaro, mokosi tik iš youtube. Uždavinius sprendžia tik tuos, kurie jam įdomūs. Pažymiai geri (išskyrus lietuvių), yra lb gabus, bet tingi tai juodai.