Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

QUOTE(saintlina @ 2023 03 27, 12:04)
Šito varianto dar negirdėjau biggrin.gif  šiais metais trys stojimo versijos buvo - fotografija, chemija (chemijos atsisakęs nuo 10 klasės), psichologija (biologijos atsisakęs nuo 10 kl.). Bet tai dar metai nesibaigė, gal dar ką įdomaus sugalvos biggrin.gif
Čia jam banga užplaukė su tuo gaminimu. Nieks nežino kiek truks.
Ne taip kaip vyresnėlis, nuo šeštos klasės tiksliai žinojo, kur stos ir labai kryptingai to siekė.

dukra stojo ten kur norėjo, baigė, o bet tačiau nedirba pakeitė profilį....gyvenimas pakoreguoja...
O makaronus reikia gabumų padaryti,mamukas mano daro naminius ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Muka @ 2023 03 27, 10:15)
dukra stojo ten kur norėjo, baigė, o bet tačiau nedirba pakeitė profilį....gyvenimas pakoreguoja...

Tai čia jau taip, negali žinot. Bet mano vyresnis, panašu, kad šiuo atveju tikrai atradęs save.
Su jaunėliu tai taip aiškiai nebus ))
Atsakyti
QUOTE(Acqua Alta @ 2023 03 27, 09:43)

Ingrida , bistrampolio dvaro restoranas pastoviai veikia? O ramygalos stoties kabakas? Tik dvi viesojo maitinimo istaigas apie tave zinau.Kur ten pavalgyt?

Mūsų krašte gal?Į svečius gal?
Jo labai aš lankausi.Kiek skaičiau Bistrampolyje,net akcija ne per seniausiai buvo,ar ne 50 eurų nakvynė dviese?
Šiandien buvau Ramygaloje apsipirkti,norėjau pabandyti į tą kabaką.Kaimynas gyrė,kad ten kulinarija skani,ausys rūkytos.Na bet kai mano meniu pakoreguotas,kad neusigundyti,neužsukau. ax.gif Nesu ten buvųsi.
Atsakyti
Dar ne.Bet cia savo agenturai pravalturas klausiu.Bet tavo klientai gi turi kazkur valgyt,gal kas ka sake.
Atsakyti
QUOTE(Acqua Alta @ 2023 03 27, 10:35)
Dar ne.Bet cia savo agenturai pravalturas klausiu.Bet tavo klientai gi turi kazkur valgyt,gal kas ka sake.

Visi atsiveža savo maistą. ax.gif
Tai jei būsi mūsų kraštuose,prašau nepasididžiuoti. 4u.gif
Atsakyti

Šito varianto dar negirdėjau biggrin.gifšiais metais trys stojimo versijos buvo - fotografija, chemija (chemijos atsisakęs nuo 10 klasės), psichologija (biologijos atsisakęs nuo 10 kl.). Bet tai dar metai nesibaigė, gal dar ką įdomaus sugalvos biggrin.gif
Čia jam banga užplaukė su tuo gaminimu. Nieks nežino kiek truks.
Ne taip kaip vyresnėlis, nuo šeštos klasės tiksliai žinojo, kur stos ir labai kryptingai to siekė.

Maaniškis tai irgi blaškosi ir nežino kur stos. Faktas kad į tiksliuosius. Bet tai programavimas, tai matematika, tai inžinerija, tai sako kad gal nori būti mokytoju. Žodžiu. O rinktis dalykus kuriuos mokysis nuo rudens tai jau reikia balandį. Dar jis bus ta pirma karta su nauja egzu reforma, tai iš vis neaišku nieks

Atsakyti

Visi atsiveža savo maistą. ax.gif
Tai jei būsi mūsų kraštuose,prašau nepasididžiuoti. 4u.gif

Turit kažkokią apgyvendinimo įstaiga nuomai?

Atsakyti
https://www.namukasdviem.lt/
Prašau į svečius.
Visi trys tiksliukai,nesikišome,patys rinkosi.
Sūnus labai atsakingai net universitetą rinkosi,jam VU,pasenę dėstytojai,medžiaga,rinkosi ISM. mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IngridaB: 27 kovo 2023 - 11:48
QUOTE(kavasucitrina @ 2023 03 27, 10:11)
"Gyvenimas – tai yra didžiulė scena, kurioje kiekvienas ką nors vaidina", kažkada pasakė V.Šekspyras.
Aktoriai mes. Aplinkui pilna dekoracijų... Laikinų...
Su visų mūsų - Teatro diena!

Pandemijos metu nukrito daug kaukiu.
Gal to ir reikejo.
Bet tai kaip nemalonu.Manei kad zmogus , o pasirodo tik kauke biggrin.gif
Atsakyti

https://www.namukasdviem.lt/
Prašau į svečius.
Visi trys tiksliukai,nesikišome,patys rinkosi.
Sūnus labai atsakingai net universitetą rinkosi,jam VU,pasenę dėstytojai,medžiaga,rinkosi ISM. mirksiukas.gif

nu va manasis kol kas net studiju programu neskaito. matyt stumia pasamonej dar tokius sprendimus, truksta jam savarankiskumo

koks fainas jusu namukas  :bigsmile: . as irgi pasvajoju kazka panasaus savo sklypo kampe pastatyt kada nors nuomai. bet kazi ar ispildysiu savo fanatazijas

Atsakyti

kaip jums vakarykste magnetine audra? mb tai ne kas. nakti sutriko sirdies ritmas, bet isejo ryte i darba, prigere vaistu, sake paskui atsistate, bet bedirbant nukrito kraujospudis ir vos neissijunge stovedamas darbo vietoj. tai pagulejo reanimacijoj pora valandu ant lasaliniu. atejo dabar pas mane papietaut ir pasakoja visa ytai kaip niekur nieko  :bash:  :ohmy:​ 

Atsakyti
Atrodo ir +25 c dar nebuvo ,bet musu zaltys jau atsibudes.Mes darom juodu celofanu dengtus plotus,tai siandien reikejo ta celofana i kita vieta pertempt,zinau kad jis pastoviai ten gyvena,bet maniau kad dar miega.Kurgi ne ,tik pakeliau savo kampa , o jis ziuri i mane.Ir pastoviai taip.Visalaik mano kampe.Nusliauze namo link.Galima uzskaityt kaip namini gyvuna ane? Siaip norint ji laisvai galima likviduot,bet kazkaip ,namai vadinasi ISPAHAN ,gyvate visai prie komplekto priklausytu.Ir dar merkurijaus wi fi irankis,nezinau kaip lietuviskai,rusiskai zhezlas biggrin.gif
Kadangi jau nebe audros , o kazkokia pastovi magnetine anomalija,tai atradau buda biski pasilengvint.Jokiu budu neissaukiam insulino,zodziu labai ribotai cukraus,iskaitant viska.Truputis stipraus alko,naudoju ta sedulu trauktine,ten nemazai resratrolio,vyno vengiu,jis insulino draugas,valgom retai,daug vandens arba vaistingu augalu antpilu.Vakar ir siandien ciscus incanus https://denim.bg/blo.../cistus-incanus
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Acqua Alta: 27 kovo 2023 - 12:56