Ir išvis. Važiavom į kaimą, užsukom į Depo. Tai man grėblio patogaus reik, tai kauptuko, tai dar šio to. Sumokėjau 80 pinigų. Vyras sako - aš už tiek ridikėlius iki rudens galiu pirkt nieko nedarydamas ))
Ir išvis. Važiavom į kaimą, užsukom į Depo. Tai man grėblio patogaus reik, tai kauptuko, tai dar šio to. Sumokėjau 80 pinigų. Vyras sako - aš už tiek ridikėlius iki rudens galiu pirkt nieko nedarydamas ))
Labas rytas,
ridikeliai is pardes neskanus,tik is savo darzo ir i salotas tiesiai.
Nu jetus pas mus sianat 0 buvo,o sode ko gero net salna,ner normalaus oro.Bet jau rodo treciadieni 14.Tikekimes nepasikeis.
Ingrida rodo pilka miesta kazkoki,dangus ten baisus ir namukai vargani,o ant lango puikuojasi prabangus indai.Kontrastas.
MB iseina krauja nuleist,isleidziu viena,turbut susitvarkys. Uzsidejo ausinukus,isgirs ka sako pats.
Dusia pirk truputi kokiu naujesniu siulus,tada norisi megzt.
Mano parde,kur siulu buvo uzdare prie namu,tai dabar internetas ir toli nuo manes hobi craftu parde,kur visokios kinu smulkmenos.Noreciau turet savo siulu parde.
Dusia pirk truputi kokiu naujesniu siulus,tada norisi megzt.
Mano parde,kur siulu buvo uzdare prie namu,tai dabar internetas ir toli nuo manes hobi craftu parde,kur visokios kinu smulkmenos.Noreciau turet savo siulu parde.
Jokių salotų - graužti vienus Pas mane užauga aštrūs , ne tokie be skonio kaip parduotuvėje.
Pirkčiau laiko ... Arba laiko atsukėją kaip HP knygose, padirbu ,padirbu darbus už pinigus , atsisuku laiką ir mezgu visą dieną Fantazijos man netrūksta. Jei būtų parduotuvė šalia , be siuntimo, tai nusipirkčiau tuos mandrus siūlus pabandyti ... Bet kai reikia siųsti , tai arba pirkti už daugiau arba visą nuolaidą siuntimas suvalgo . Man prie namų liko tik viena siūlų parduotuvė ... Ne pačių prabangiausių , o norisi jau ne bele ko.
Turėti savo siūlų parduotuvę mano sena sena svajonė . Aš užeidavau spalvų terapijos į siūlų parduotuvę , kai dar megzdavau labai mažai . Gydymo tikslais
Šitie man įdomūs pasirodė:
https://www.siuludam...ne-merino-linen
Saintlina, aš senai žinau , kad mano daržas , sodas ir aplamai sodyba tai juodas minusas . Na bitės jei geri metai išeina ant 0, jei savo darbo neskaičiuoti . O kas sako , kad hobis turi būti pigus
Nu jetus pas mus sianat 0 buvo,o sode ko gero net salna,ner normalaus oro.Bet jau rodo treciadieni 14.Tikekimes nepasikeis.
Iš pardės neskanūs, skanūs iš turgelio
Užtat pas mus žada sniegą ir -11 ))
Birštonas gražus, apie procedūras nepakeičiau nuomonės o šiaip viskas puiku,juk atostogos Nenoriu sėti, sodinti ir t.t. toks etapas matyt, bet pomidorai neblogai sudygo, liks dabar pikiuoti. Patagoninė verbena šuds...reiks pirkti...na man jos mirk plyšk reikia
Anidanda prašom prie židinio įsitaisyti kuo patogiau
Reikia iki ŽS važiuoti pirkti purškalų medeliams, dar gal žirnių pabersiu...nors dievaž neužauga jie pas mane..ale va kaip ta durnė vis bandau...
Ačiū die nereikia siūlų, bet jūs paskaičius kažkokia kirmelė prabudo...
Saintlina, aš senai žinau , kad mano daržas , sodas ir aplamai sodyba tai juodas minusas . Na bitės jei geri metai išeina ant 0, jei savo darbo neskaičiuoti . O kas sako , kad hobis turi būti pigus
Visiškai pritariu. Aš irgi vienus graužiu.
Aha, juodas minusas tikrai. Bet tai bliamba, nors poilsis koks būtų tam minuse. Dabar po poilsio dienų į darbą ilsėtis reik eit )))
Papildyta:
Papildyta:
Pas mus visi sukilo dar anksčiau nei visad. Aš su šuniu pusę penkių išėjau, sūnelis penktą sau pietų gamintis atsikėlė. Kulinaras didysis, makaronus gamino. Iš vakaro pasakiau, kad išsikočiotų vakare, susipjaustytų ir paliktų džiūti, o ryte tik išvirt liks. Tai burbėjo iš ryto, kad sulūžinėjo, iš ilgų trumpi gavosi ))
Aha, juodas minusas tikrai. Bet tai bliamba, nors poilsis koks būtų tam minuse. Dabar po poilsio dienų į darbą ilsėtis reik eit )))
Papildyta:
Poilsiui turi darbą
Labas rytas,
net ir aš pabėriau pomidorų sėklų, nors rūpinsis jais turbūt vyras. Jei ką, Kaune, Šlienavoje puikius daigus parduoda. O ir Raudondvary.
Žirnių neauginam, ai, nesivalgo, retai būnam - prašokam tuos sezonus, paskui neskanūs jau būna.
Ridikus taip pat tik aš kelis suvalgau, kiti nosis rauko. Tai kam tuomet?
Dusia, va kas suvalgyta pas mus, tai pomidorai. Padaryta buvo apie 70, padalinta. Bet vis tiek, apie 50 puslitriukų nėr. Na čia jau aš, kai man pašonę skauda, tik juo praktiškai galiu. Viso kito dar yra, bet taip ir darėm, kad būtų. Šį sezoną pramečiuosim. Nugara ir pasakė, špyga taukuota, ko čia lankstaisi...
Mums daržiukas paskaičiavus taip pat minusinis, tik tiek, kad patrepsėjimas, pamiškė, judesys, savo.
Ingrida , bistrampolio dvaro restoranas pastoviai veikia? O ramygalos stoties kabakas? Tik dvi viesojo maitinimo istaigas apie tave zinau.Kur ten pavalgyt?
Pirkčiau laiko ... Arba laiko atsukėją kaip HP knygose, padirbu ,padirbu darbus už pinigus , atsisuku laiką ir mezgu visą dieną Fantazijos man netrūksta. Jei būtų parduotuvė šalia , be siuntimo, tai nusipirkčiau tuos mandrus siūlus pabandyti ... Bet kai reikia siųsti , tai arba pirkti už daugiau arba visą nuolaidą siuntimas suvalgo . Man prie namų liko tik viena siūlų parduotuvė ... Ne pačių prabangiausių , o norisi jau ne bele ko.
Turėti savo siūlų parduotuvę mano sena sena svajonė . Aš užeidavau spalvų terapijos į siūlų parduotuvę , kai dar megzdavau labai mažai . Gydymo tikslais
Šitie man įdomūs pasirodė:
https://www.siuludam...ne-merino-linen
Man tokie siulai melanziniai ne labai.Linas duoda kietuma,merinas minkstuma,zodziu ten velnias gyvas tu fakturu,tai nezinau kas ten per siulai.Bet nepirkciau vien todel,kad melanzas.Tu,kaip mezgi relaxui,pabandyk viena matkeli,bet siuntimas brangus.Susilaikyk.As internete perku,kur siuntimas uz nedidele kaina free.Pvz.woolwarehause buna ,jei perki uz 25 pinigus,siuncia nemokamai.Tada tie 25 greit susirenka.
Papildyta:
Papildyta:
Pas mus visi sukilo dar anksčiau nei visad. Aš su šuniu pusę penkių išėjau, sūnelis penktą sau pietų gamintis atsikėlė. Kulinaras didysis, makaronus gamino. Iš vakaro pasakiau, kad išsikočiotų vakare, susipjaustytų ir paliktų džiūti, o ryte tik išvirt liks. Tai burbėjo iš ryto, kad sulūžinėjo, iš ilgų trumpi gavosi ))
Eina sau,koks kulinaras.Nu mano sunus irgi megejas,kaip ir tevas,bet kad ant tiek,net makaronus gamintusi pats,tai jau ne.Ar ne i kulinarini technikuma stos
Mb vakar pries miega iskepe baltu miltu tokia banda su razinom ir goja uogom,nu kas ja suvalgys??Tures vezt vaikams.
Šito varianto dar negirdėjau šiais metais trys stojimo versijos buvo - fotografija, chemija (chemijos atsisakęs nuo 10 klasės), psichologija (biologijos atsisakęs nuo 10 kl.). Bet tai dar metai nesibaigė, gal dar ką įdomaus sugalvos
Čia jam banga užplaukė su tuo gaminimu. Nieks nežino kiek truks.
Ne taip kaip vyresnėlis, nuo šeštos klasės tiksliai žinojo, kur stos ir labai kryptingai to siekė.
Aktoriai mes. Aplinkui pilna dekoracijų... Laikinų...
Su visų mūsų - Teatro diena!