Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

QUOTE(Anidanda @ 2023 03 26, 10:15)
<p></p><p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="ate42" data-cid="73058941" data-time="<a href=">ate42, 26 Kov 2023 - 10:40, parašė: Sveikutės, Matau naują narę. Būtų malonu susipažinti arčiau. Anidanda, gal plačiau apie save. Kas, kur kaip. Ką veiki, kuo kvėpuoji? Matau, kad yra jau pažįstančių ir istorija buvusi. Gal pasipasakok, kad ir mes, šioje temoje, susipažintume, žinotme jūsų lūkesčius. Iš AA supratau, kad buvo nesusipratimų.... Žodžiu- laukiam visų draugiškų, tolerantiškų, turinčių savo nuomonę. vartotojo įkelta nuotrauka</blockquote> Man 45m, gyvenu tarp Žemaitijos ir pajūrio, nes statom ir įsirenginejam namą pajūry jau gal 6 metus. Na bet jau didžiausia dalis padaryta, tai savaitgaliais gyvenam jau čia. O šiaip dirbu medicinos srityje, turiu savo nedidelę įmonę. Labai detalizuoti viešai nenoriu, jei kas konkrečiai domina, az klauskit Esu intraverte, ir kadangi darbe kasdien tenka daug bendraut su žmonėmis, ir spręst jų problemas, lb pavargstu nuo to ir po darbo realius kontaktus itin riboju, fiziškai laisvalaikiu beveik visada esu viena arba su šeima. Ir va to tokio bendravimo neįpareigojancio ir pritrūkstu kažkodėl. Bet kartu ir nenoriu su niekuo susitikt 🤣. Žodžiu, virtualus tokiu atveju man tinka geriausiai. Tai to ir ateinu vis į sm, daug jau metu. Mes su aa daug metų bendravom kitoj temoj, tarpusavio nesusipratimų neturėjom. Visi nesusipratimai su keliom narėm is tos temos.

Tai ką? Sveika atvykus. Gyvensim, bendrausim, nors aš, gal daugiau skaitytoja.
O kodėl šią temą pasirinkai? Kuo patraukėm. Jei dėl AA, ji juk savo, nuosavą temą turi.
Jei įkyriu- ignoruok. Smalsutė aš.
Atsakyti
QUOTE(Anidanda @ 2023 03 )
Viduržemio ar raudonoji jūros rudenį ir pavasarį oho o kokias bangas varto. Niekaip ten nepagulėsi. Vasarį buvom Egipte..

Va, pagrindinio iguanos minuso neparašiau smile.gif atostogaut neišvažiuosi, nes pasiimt negali, o prižiūrėt jos nieks neapsiima smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 26 kovo 2023 - 17:26

Tai ką? Sveika atvykus. Gyvensim, bendrausim, nors aš, gal daugiau skaitytoja.
O kodėl šią temą pasirinkai? Kuo patraukėm. Jei dėl AA, ji juk savo, nuosavą temą turi.
Jei įkyriu- ignoruok. Smalsutė aš.

Tai kad nėra daug gyvų temų sm. 

Atsakyti

Va, pagrindinio iguanos minuso neparašiau smile.gifatostogaut neišvažiuosi, nes pasit negali, o prižiūrėt jos nieks neapsiima smile.gif
Aš visada įsivaizdavau, kad jas augint paprasta. Guli sau, paėda, vasara lauke pavaikšto. O čia va kiek reikalų, pasirodo 😱. Užteks ir šuns mums, reiškia 😁

Dar akvariuma turi MB. Bet ten irgi nelabai jam sekasi 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Anidanda: 26 kovo 2023 - 17:05
QUOTE(Anidanda @ 2023 03 26, 17:05)
Aš visada įsivaizdavau, kad jas augint paprasta. Guli sau, paėda, vasara lauke pavaikšto. O čia va kiek reikalų, pasirodo 😱.

Aha, vaikščiojo kieme vienąkart )) galvojom, kad daugiau nebepamatysim. Radom tik vakare vynuogėj sėdinčią..
Atsakyti

Aha, vaikščiojo kieme vienąkart )) galvojom, kad daugiau nebepamatysim. Radom tik vakare vynuogėj sėdinčią..

🤣

Rodė kažkada per TV laidą apie augintinius. Tai ten viena moteris turi daug tų iguanu, ir filmavo, kaip jos vasarą sode gyvena, ant obelų šakų guli. Sakė niekur toli neina

Taip fainai tada man pasirodė 😁

Atsakyti

Saintlina, palikčiau aš ją toj vynuogėj sėdėt, priimčiau tik žiemai į namus. Ale kaime babytė kokia pati mirt į kapines nubėgtų, tokią gražuolą pamačius.

Atsakyti
QUOTE(Anidanda @ 2023 03 26, 18:06)
Rodė kažkada per TV laidą apie augintinius. Tai ten viena moteris turi daug tų iguanu, ir filmavo, kaip jos vasarą sode gyvena, ant obelų šakų guli. Sakė niekur toli neina
</p><p> Taip fainai tada man pasirodė 😁

Čia Lietuvoj? Nebent jau garbingo amžiaus jos..
Kačių bijo košmariškai, paukščių irgi.
Papildyta:
QUOTE(Pou @ 2023 03 26, 18:07)
<p>Saintlina, palikčiau aš ją toj vynuogėj sėdėt, priimčiau tik žiemai į namus. Ale kaime babytė kokia pati mirt į kapines nubėgtų, tokią gražuolą pamačius.</p>

Kai ieškojom, kaimynė ir sakė, kad infarktas garantuotas, jei savo kieme pamatys ))
Atsakyti

Taip, Lietuvoj 

Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka

Labas rytas.
Atsakyti

Labas rytas. Tik ne labas. Visi pramiegojom

Atsakyti
Labas rytas,
Kokie pavarge namukai , gal Kaunas , Vilijampolė biggrin.gif ?
Kojinių siūlų akcijas gavau į el. paštą , bet nepirksiu:) Brangūs ir įdomūs siūlai . Kadangi pavasaris, tai akcijos. Na bet reikia turimus sumegzti .Laikausi tongue.gif
Jei pavėlavau žirnius pasėti , tai bus kirmėlėti. Bet pas mane kai per anksti pasėju išdygsta tik kas 5 jei ne kas 10. Gal savaitgalį nuvažiuosiu ?
Kažkaip jokio potraukio daržams neturiu ... Nežinau kodėl ? Tokie metai matyt bus.
PS raugintus agurkus suvalgėm ( suvalgiau biggrin.gif) , marinuotų liks. Ir viso kito gėrio liks... Pomidorų jau pasėjau mažiau , dabar svarbu ir kito gėrio nepadauginti.
Gražios dienos 4u.gif

Atsakyti