Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

QUOTE(Pou @ 2023 03 26, 15:09)
Nu. Man sveikatai ir nuo kranto paspoksoti gerai.</p><p>Juokauju. Man seklūs ežerai patinka, ten kaip varliukas pakybau vandeny kojas parietus.</p><p></p><p>Ingrida, oi kaip man sultenė patinka. Tokia saldi, riešutinė.</p>

Pakartosiu , reiktų 2 km ir kas rytą tongue.gif Pagl savo buvusio kolegos patirtį . Jam jau virš 65. Nepavysi dar...
Atsakyti

Pakartosiu , reiktų 2 km ir kas rytą tongue.gifPagl savo buvusio kolegos patirtį . Jam jau virš 65. Nepavysi dar...

Na ką padarysi, kad neduota man 🙈

Mano vyras taip pat vartosi kaip žuviokas. Bet va greit šalta jam, nes gi kūdokšnis.

Atsakyti

Aš irgi nemoku normaliai plaukt. Varlytės stiliumi pasikapanoti tik. Jūroj tai bijau, jei gilu, nesuvokiu aš kaip ten per tas bangas reikia irtis. Prieš kelis metus vos nenuskendau Corfu prie pat kranto. Išsinuomavom katerį, atplaukėm į kažkokį pliaziuka gražu, MB išmetė inkarą gal 10 m nuo kranto. O aš ką - juk netoli, pasiėmiau snorkelinimo kaukę su vamzdeliu, nu ir plauksiu į krantą. Ir kaip pagavo bangavimas, užpylė vamzdelį, įkvėpti nebegaliu, panikos priepuolis, bronchų spazmas, kapanojuos kažkaip, bandau MB mojuoti, gal numes ratą. O tas šypsosi is laivo ir atgal man mojuoja 😂. Tai per kažkokį stebuklą susikaupiau ir išplaukiau, gulėjau paskui paslika ant smėlio ir zliumbiau. 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Anidanda: 26 kovo 2023 - 14:44
As dar viena talenta turiu - galiu bet ka ismokyt plaukt.Mano vaikai ir anukas irgi.
Zinokit kaip ramu prie juros ,kai anukas plaukimo cempionas biggrin.gif
Atsakyti
Nu ot tarataikos, kol perskaičiau du ryto puslapius, žiūriu, dar penki prirašyti. Žodžiu, traukinys net stotelėse nestoja, kad pa*ikt spėtum biggrin.gif

Neprisimenu jau ką norėjau parašyt, turbūt nieko.
Mano aūle nelyja, negriaudėja, nesninga, saulė yra-nėra, oras kaip ir priklauso pavasariui. Tiek naujienų biggrin.gif
Atsakyti

As dar viena talenta turiu - galiu bet ka ismokyt plaukt.Mano vaikai ir anukas irgi.
Zinokit kaip ramu prie juros ,kai anukas plaukimo cempionas biggrin.gif

Išmokyk mane 🤣. Mano vyresnysis tai baseiną lankė 5m, tai irgi ramu, plaukia puikiai. Mažylis porą metų bandė, bet kas kart su oziais, " pamirsimais" nueit į treniruotę, niekaip neprilipo. Tai ir yra toks pats varlius kaip ir aš, pasikapanoja ir tiek. Iš vis nemėgsta vandens, nebent duše 😆

Atsakyti

Prie sūrios jūros visada ramu, guli ant vandens ir grožiesi. Baltija yra pavojinga... O sūriam vandenyje sveikatos reikia paskęsti. Man tik Atlante maudytis buvo sudėtinga. Bangos, atoslūgiai, srovės . Čia kai buvom Madeiroj. Bet labai smagu...

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dusia37: 26 kovo 2023 - 15:02

Prie sūrios jūros visada ramu, guli ant vandens ir grožiesi. Baltija yra pavojinga... sūriai vandenyje sveikatos reikia paskęsti.

Man tik Atlante maudytis buvo sudėtinga. Bangos, atoslūgiai, srovės . Čia kai buvom Madeiroj. Bet labai smagu...

Guli tik jei nebanguoja. Viduržemio ar raudonoji jūros rudenį ir pavasarį oho o kokias bangas varto. Niekaip ten nepagulėsi. Vasarį buvom Egipte, tai tik 2 kartus buvau ilindus pasimaudyt prie rifo. Nes nu niekaip neįmanoma buvo, siaubingas bangavimas 

Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2023 03 26, 14:08)
Aš vakar laikiau save už čiuprynos, kad žirnių nepasėti . Daigumas būtų prastas , tie sneigai nieko gero .

Visada pasiteisina užsnigimai.Žirniai būna tvirti,nekirmelėti.
Pasodinau vistiek žirnius šiandien dar liko žemės,reikės dar porą pokelių nusipirkti.
Einu sultenę pabersiu,bus beveik planai įvykdyti šios dienos.Širdžiai ramu.
Bijau vandens ir elektros.Na ką padarysi. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2023 03 26, 13:39)
Kai nebemėgsti maudytis ir ledų vadinasi atėjo senatvė  biggrin.gif
Čia mano vaikų išmintis  ax.gif

Aš tik vaikystėj ir mėgau pliuškentis smile.gif kadangi plaukt nebaisiai moku, tai vanduo, kuris ne vonioj, manęs niekad labai netraukė.

Papildyta:
QUOTE(kavasucitrina @ 2023 03 26, 13:41)
Man irgi Baltijos jūra visą laiką per šalta.

O aš tai šaltibarščių pridariau šiemet pirmą kartą. Nu vat užėjo noras baisulinis biggrin.gif
Bet man paprastai kažkaip nuo kovo užeina noras

Man ne per šalta. Aš tiesiog bijau kai tiek daug vandens )) aš ir ežeruose nelabai maudausi. Nebent upeliuke, kur vandens iki juosmens ))

Man tai šaltibarščiams niekad neužeina noras. Aš jų nemėgstu smile.gif uošvienė žentui tik padaro ))
Atsakyti

Aš tik vaikystėj ir mėgau pliuškentis smile.gifkadangi plaukt nebaisiai moku, tai vanduo, kuris ne vonioj, manęs niekad labai netraukė. Papildyta: Man ne per šalta. Aš tiesiog bijau kai tiek daug vandens )) aš ir ežeruose nelabai maudausi. Nebent upeliuke, kur vandens iki juosmens )) Man tai šaltibarščiams niekad neužeina noras. Aš jų nemėgstu smile.gifuošvienė žentui tik padaro ))
Saitlina, tau Lavysas tiktų ir Baltijos jūra prie Latvijos.

Aišku, kur tu mėgsi. Be svogūnų neskanu, o tau su svogūnais fek.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pou: 26 kovo 2023 - 16:28
QUOTE(IngridaB @ 2023 03 26, 14:02)
Laukiu visą dieną lietaus,kaip nėra taip nėra.Suplanuoti darbai buvo viduje,šiltnmyje,bet oras lauke labai geras.

Pas mus ir lijo, ir saulė švietė, ir kruša tris kartus praėjo smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Pou @ 2023 03 26, 14:09)
Nu. Man sveikatai ir nuo kranto paspoksoti gerai.</p><p>Juokauju. Man seklūs ežerai patinka, ten kaip varliukas pakybau vandeny kojas parietus.</p><p></p><p>Ingrida, oi kaip man sultenė patinka. Tokia saldi, riešutinė.</p>

Va čia apie mane ))) arba galiu killomtrus eit pajūriu, arba pasėdėt kokioj varlinyčioj )
Per jus dabar dar sultenių sėklų ieškosiu smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Pou @ 2023 03 )
Saitlina, tau Lavysas tiktų ir Baltijos jūra prie Latvijos.
<p> </p>
<p>Aišku, kur tu mėgsi. Be svogūnų neskanu, o tau su svogūnais fek.</p>

Prie Lavyso amžnai žmonių pilna. O Latvijos pajūrį aš tiesiog myyyliu wub.gif už jo tuštumą biggrin.gif

Ai, šaltibarščiuose man išvis gal tik kiaušinis skanu )) pieno/kefyro aš irgi negeriu smile.gif agurkas skaniausias be jokių ten priedų.
Atsakyti