Pakartosiu , reiktų 2 km ir kas rytą Pagl savo buvusio kolegos patirtį . Jam jau virš 65. Nepavysi dar...
Pakartosiu , reiktų 2 km ir kas rytą Pagl savo buvusio kolegos patirtį . Jam jau virš 65. Nepavysi dar...
Na ką padarysi, kad neduota man 🙈
Mano vyras taip pat vartosi kaip žuviokas. Bet va greit šalta jam, nes gi kūdokšnis.
Aš irgi nemoku normaliai plaukt. Varlytės stiliumi pasikapanoti tik. Jūroj tai bijau, jei gilu, nesuvokiu aš kaip ten per tas bangas reikia irtis. Prieš kelis metus vos nenuskendau Corfu prie pat kranto. Išsinuomavom katerį, atplaukėm į kažkokį pliaziuka gražu, MB išmetė inkarą gal 10 m nuo kranto. O aš ką - juk netoli, pasiėmiau snorkelinimo kaukę su vamzdeliu, nu ir plauksiu į krantą. Ir kaip pagavo bangavimas, užpylė vamzdelį, įkvėpti nebegaliu, panikos priepuolis, bronchų spazmas, kapanojuos kažkaip, bandau MB mojuoti, gal numes ratą. O tas šypsosi is laivo ir atgal man mojuoja 😂. Tai per kažkokį stebuklą susikaupiau ir išplaukiau, gulėjau paskui paslika ant smėlio ir zliumbiau.
Neprisimenu jau ką norėjau parašyt, turbūt nieko.
Mano aūle nelyja, negriaudėja, nesninga, saulė yra-nėra, oras kaip ir priklauso pavasariui. Tiek naujienų
As dar viena talenta turiu - galiu bet ka ismokyt plaukt.Mano vaikai ir anukas irgi.
Zinokit kaip ramu prie juros ,kai anukas plaukimo cempionas
Išmokyk mane 🤣. Mano vyresnysis tai baseiną lankė 5m, tai irgi ramu, plaukia puikiai. Mažylis porą metų bandė, bet kas kart su oziais, " pamirsimais" nueit į treniruotę, niekaip neprilipo. Tai ir yra toks pats varlius kaip ir aš, pasikapanoja ir tiek. Iš vis nemėgsta vandens, nebent duše 😆
Prie sūrios jūros visada ramu, guli ant vandens ir grožiesi. Baltija yra pavojinga... O sūriam vandenyje sveikatos reikia paskęsti. Man tik Atlante maudytis buvo sudėtinga. Bangos, atoslūgiai, srovės . Čia kai buvom Madeiroj. Bet labai smagu...
Prie sūrios jūros visada ramu, guli ant vandens ir grožiesi. Baltija yra pavojinga... sūriai vandenyje sveikatos reikia paskęsti.
Man tik Atlante maudytis buvo sudėtinga. Bangos, atoslūgiai, srovės . Čia kai buvom Madeiroj. Bet labai smagu...
Guli tik jei nebanguoja. Viduržemio ar raudonoji jūros rudenį ir pavasarį oho o kokias bangas varto. Niekaip ten nepagulėsi. Vasarį buvom Egipte, tai tik 2 kartus buvau ilindus pasimaudyt prie rifo. Nes nu niekaip neįmanoma buvo, siaubingas bangavimas
Visada pasiteisina užsnigimai.Žirniai būna tvirti,nekirmelėti.
Pasodinau vistiek žirnius šiandien dar liko žemės,reikės dar porą pokelių nusipirkti.
Einu sultenę pabersiu,bus beveik planai įvykdyti šios dienos.Širdžiai ramu.
Bijau vandens ir elektros.Na ką padarysi.
Aš tik vaikystėj ir mėgau pliuškentis kadangi plaukt nebaisiai moku, tai vanduo, kuris ne vonioj, manęs niekad labai netraukė.
Papildyta:
O aš tai šaltibarščių pridariau šiemet pirmą kartą. Nu vat užėjo noras baisulinis
Bet man paprastai kažkaip nuo kovo užeina noras
Man ne per šalta. Aš tiesiog bijau kai tiek daug vandens )) aš ir ežeruose nelabai maudausi. Nebent upeliuke, kur vandens iki juosmens ))
Man tai šaltibarščiams niekad neužeina noras. Aš jų nemėgstu uošvienė žentui tik padaro ))
Aš tik vaikystėj ir mėgau pliuškentis kadangi plaukt nebaisiai moku, tai vanduo, kuris ne vonioj, manęs niekad labai netraukė. Papildyta: Man ne per šalta. Aš tiesiog bijau kai tiek daug vandens )) aš ir ežeruose nelabai maudausi. Nebent upeliuke, kur vandens iki juosmens )) Man tai šaltibarščiams niekad neužeina noras. Aš jų nemėgstu uošvienė žentui tik padaro ))Saitlina, tau Lavysas tiktų ir Baltijos jūra prie Latvijos.
Aišku, kur tu mėgsi. Be svogūnų neskanu, o tau su svogūnais fek.
Pas mus ir lijo, ir saulė švietė, ir kruša tris kartus praėjo
Papildyta:
Va čia apie mane ))) arba galiu killomtrus eit pajūriu, arba pasėdėt kokioj varlinyčioj )
Per jus dabar dar sultenių sėklų ieškosiu
Papildyta:
<p> </p>
<p>Aišku, kur tu mėgsi. Be svogūnų neskanu, o tau su svogūnais fek.</p>
Prie Lavyso amžnai žmonių pilna. O Latvijos pajūrį aš tiesiog myyyliu už jo tuštumą
Ai, šaltibarščiuose man išvis gal tik kiaušinis skanu )) pieno/kefyro aš irgi negeriu agurkas skaniausias be jokių ten priedų.