Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

O mane kurį laiką į SM neįleido, galvojau, jau gal parų gavau lotuliukas.gif

MB išvažiavo į ežerą maudytis lotuliukas.gif

Oho, ruonis 😱. Kaip norėčiau taip sugebėt 

Atsakyti
Gal trečią kartą šiemet važiuoja. Pirmą kartą pabraidė, vakar iki pusės įlindo, o šiandien, sakė (jei nemelavo) - pūkštelėjo visas trumpam biggrin.gif
Jis ilgai maudosi - iki spalio ar lapkričio. Nu bet sezoną gal nuo balandžio pradėdavo, kas čia jam šiemet užėjo biggrin.gif
Atsakyti

Gal trečią kartą šiemet važiuoja. Pirmą kartą pabraidė, vakar iki pusės įlindo, o šiandien, sakė (jei nemelavo) - pūkštelėjo visas trumpam biggrin.gif
Jis ilgai maudosi - iki spalio ar lapkričio. Nu bet sezoną gal nuo balandžio pradėdavo, kas čia jam šiemet užėjo biggrin.gif

Na kaip tai kas. Gi Kaune jau žaibino ir griaudėjo prieš porą savaičių ar čia kada. Tai jau galima  :D 

Atsakyti
QUOTE(kavasucitrina @ 2023 03 26, 13:00)
Pirmą kartą pabraidė

Va jūroj braidyt kiaurus metus galiu smile.gif bet maudytis tai nei vasarą netraukia ))
Atsakyti
QUOTE(kavasucitrina @ 2023 03 26, 11:20)
O mane kurį laiką į SM neįleido, galvojau, jau gal parų gavau lotuliukas.gif

MB išvažiavo į ežerą maudytis lotuliukas.gif

Ir as buvau uzbaninta,neileido nei per kompa,nei per telefa.galvojau,kad tik cia UK,o pasirodo is visur.
Sveikatos TB. 4u.gif 4u.gif Grudintis reikia.
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2023 03 26, 14:30)
Va jūroj braidyt kiaurus metus galiu smile.gif bet maudytis tai nei vasarą netraukia ))

Kai nebemėgsti maudytis ir ledų vadinasi atėjo senatvė biggrin.gif
Čia mano vaikų išmintis ax.gif
Man Baltija per šalta, pasenau:P Arba ištvirkau šiltesnėse jūrose pasimaudžiusi .
Atsakyti
QUOTE(Pou @ 2023 03 26, 14:22)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="kavasucitrina" data-cid="73059061" data-time="1679828438"><div><p>Gal trečią kartą šiemet važiuoja. Pirmą kartą pabraidė, vakar iki pusės įlindo, o šiandien, sakė (jei nemelavo) - pūkštelėjo visas trumpam vartotojo įkelta nuotrauka
Jis ilgai maudosi - iki spalio ar lapkričio. Nu bet sezoną gal nuo balandžio pradėdavo, kas čia jam šiemet užėjo vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>Na kaip tai kas. Gi Kaune jau žaibino ir griaudėjo prieš porą savaičių ar čia kada. Tai jau galima  biggrin.gif </p>

Pas mus dar negriaudėjo biggrin.gif
Bet jam galima, kai tik noras užeina biggrin.gif

QUOTE(saintlina @ 2023 03 26, 14:30)

Man irgi Baltijos jūra visą laiką per šalta. Bet jei oras būna labai karštas, tai lendu atsigaivint - ne kur dėsiuos biggrin.gif

QUOTE(Luety @ 2023 03 26, 14:33)
Ir as buvau uzbaninta,neileido nei per kompa,nei per telefa.galvojau,kad tik cia UK,o pasirodo is visur.
Sveikatos TB. 4u.gif  4u.gif Grudintis reikia.

Jo jo - užsigrūdinęs anas pas mane, nieko negaliu sakyt. Nesergalioja. Vis iš Kepenio juokdavausi - dabar nebe biggrin.gif

O aš tai šaltibarščių pridariau šiemet pirmą kartą. Nu vat užėjo noras baisulinis biggrin.gif
Bet man paprastai kažkaip nuo kovo užeina noras, atidarau šaltibarščių sezoną.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kavasucitrina: 26 kovo 2023 - 13:43

Šaltibarščiai pas mus ištisus metus.

Jūroje maudausi, na kaip, iki papų ir pašokinėju -  plaukt nemoku. Ir ledų yr visąlaik. Bet aš dėl kitų priežasčių nevalgau, ne dėl senatvės 🙃. Geriau braškės ledokšnį sutriauškiu.

Močiutė iki pat mirties labai mėgo ledus.

Atsakyti

Dusia, geriau jau ištvirkai nei senatvė 🧐🤭🙃

Atsakyti
Laukiu visą dieną lietaus,kaip nėra taip nėra.Suplanuoti darbai buvo viduje,šiltnmyje,bet oras lauke labai geras.Tai reikia prisigalvoti darbų lauke.Jei ne liga jau žirniai būtų ko gero sudygę.O dabar dar ne sėti.
Špinatai dveji lauke jau rodo lapelius.Tuoj be kiaulpienių bus kas valgyti. ax.gif
Reiktų šiltnamyje paberti sultenės,man ji skanesnė nei salotos. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Pou @ 2023 03 26, 14:49)
<p>Dusia, geriau jau ištvirkai nei senatvė 🧐🤭🙃</p>

Gal... Nes kai būna karšta važiuojam į ežerą maudytis . Kas vakarą. MB biški pasimaudo ir laukia manęs kol parplauksiu . Jis be riebalinio sluoksnio greitai atšala biggrin.gif Plaukti moku normaliai , tik netaisyklingai . Kažkada baseine kol MB po pirtinosi aš bandžiau plaukti nesustodama ...0,5km. Paskui pabodo. Jei papuolam ten kur yra baseinas aš per 3 kartus 1 km stengiuosi nuplaukti. Sveikatai biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(IngridaB @ 2023 03 26, 15:02)
Jei ne liga jau žirniai būtų ko gero sudygę.O dabar dar ne sėti.
Špinatai dveji lauke jau rodo lapelius.Tuoj be kiaulpienių bus kas valgyti. ax.gif
Reiktų šiltnamyje paberti sultenės,man ji skanesnė nei salotos. mirksiukas.gif

Aš vakar laikiau save už čiuprynos, kad žirnių nepasėti . Daigumas būtų prastas , tie sneigai nieko gero .
Atsakyti

Gal... Nes kai būna karšta važiuojam į ežerą maudytis . Kas vakarą. MB biški pasimaudo ir laukia manęs kol parplauksiu . Jis be riebalinio sluoksnio greitai atšala biggrin.gifPlaukti moku normaliai , tik netaisyklingai . Kažkada baseine kol MB po pirtinosi aš bandžiau plaukti nesustodama ...0,5km. Paskui pabodo. Jei papuolam ten kur yra baseinas aš per 3 kartus 1 km stengiuosi nuplaukti. Sveikatai biggrin.gif

Nu. Man sveikatai ir nuo kranto paspoksoti gerai.

Juokauju. Man seklūs ežerai patinka, ten kaip varliukas pakybau vandeny kojas parietus.

Ingrida, oi kaip man sultenė patinka. Tokia saldi, riešutinė.

Atsakyti