Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

Kava, su geležim pas tave viskas ok?

Atsakyti

Aš negaliu praryti tų visų laukinių zalesiu, jau toks baisus man jų skonis 😆, net pykina kramtant. Kaip jūs sugebat juos valgyt? 

Atsakyti
4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kavasucitrina: 26 kovo 2023 - 11:20
QUOTE(Anidanda @ 2023 03 26, 10:11)
<p>Aš negaliu praryti tų visų laukinių zalesiu, jau toks baisus man jų skonis 😆, net pykina kramtant. Kaip jūs sugebat juos valgyt? </p>

Cia matai,kad zolyte,o tabletes,kaip sugebate praryt,ar jos skanios?
Atsakyti
Nieks tu zalesiu zaliu labai ir nerupsnoja.Na gal kavasucitrina.
Pav su fetos suriu ,tesiog ant bulviu ,su kiausiniais,su grietinele.Dar galima stir fry.Pasidarau razeliu tyres,idedu kur nors.Siryt i padaza prie mesos.
Atsakyti
QUOTE(Pou @ 2023 03 26, 12:08)
<p>Kava, su geležim pas tave viskas ok?</p>

Viskas ok būdavo rolleyes.gif Tik gal jau seniai tirta, gal kas pasikeitė.
Atsakyti

Luety, 26 Kov 2023 - 12:33, parašė: Cia matai,kad zolyte,o tabletes,kaip sugebate praryt,ar jos skanios?
Neskanios, bet juk kramtyti nereikia, tik vandeniu uzsigert 🤣 Alta, I maistą mano mama vis įdeda kažkur. Tai kokioj sriuboje, kai apvirta , visai nieko. Bet kažin ar ten daug naudos lieka iš virtų lapų 🤔. Salotose man niekaip nelenda, pramuša tas skonis visas grietines
Atsakyti
Kiaulpieniu saknys tai visai skanios.As jas siaip darze kramtau.Iki virtuves jos net neina.Net iki lauko virtuves.
Bet cia tradicijos,siuose krastuose pav daug patiekalu su spinatais.Man jau reiks juos raut lauk.Uzaugo lapai varnalesu dydzio.
Atsakyti
O mane kurį laiką į SM neįleido, galvojau, jau gal parų gavau lotuliukas.gif

MB išvažiavo į ežerą maudytis lotuliukas.gif
Atsakyti

Kava, aš tai kartais visokių salotų taip pat noriu taip, kad pagalvojus net silpna, su citrina. Na dar tuno užmetu, tik vengiu jo dabar.

Atsakyti

Kiaulpieniu saknys tai visai skanios.As jas siaip darze kramtau.Iki virtuves jos net neina.Net iki lauko virtuves.
Bet cia tradicijos,siuose krastuose pav daug patiekalu su spinatais.Man jau reiks juos raut lauk.Uzaugo lapai varnalesu dydzio.

Špinatai skanu man bet kokia forma, kasmet pasėju.

Prasibegau ką tik krosą miške pirma kart po praeitos vasaros. Oi rėkia plaučiai, nu žiūrėsiu kuo čia baigsis, tikiuosi nesusirgsiu 

Atsakyti

O mane kurį laiką į SM neįleido, galvojau, jau gal parų gavau lotuliukas.gif

MB išvažiavo į ežerą maudytis lotuliukas.gif

Aš taip pat buvau gavus.

Kava, OMG. Nušals riešutukus.

Atsakyti