Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

Buvo ir baltarusiška druska, man atrodo. Natūralu, kad iš Ukrainos tiekimo grandinė sutrikusi. Pardavė likučius ir psio.

Barbora prieš porą dienų man neįdėjo :), neturėjo, nors užsakyti leido.

Aš kaip nemėgstu kaupti, tai pas mus natūraliai ji baigėsi, nesiejant su susidariusia situacija. Bet radau dar Himalajų. Tik tiek, kad jį tą tokį sieros prieskonį, priekvapį turi. Juokingiausia, kad vyras buvo smulkios nupirkęs vasarą, susimaišė, kai reikėjo konservavimui daug. Taip ir stumdėm, nes nepripratusi, konservavimui reiktų peržiūrėt jos kiekį šaukštais, išvežėm vėliau į sodą. Reiks atsiprašyti :)

Atsakyti
Druskos tikiuosi turiu kaime ? Po mėnesiuko atsiras, valgymui namie turiu .

Na aš nemėgstu nešioti papuošalų , nebent kokia proga tai kelioms valandoms ... neturiu rytietiško geno , ką turiu tas ir stovi . Net ausys nepradurtos ax.gif

Mano motyvacijai geriau laikrodis negu šuo smile.gif Mudvieju netinkamas gyvenimo būdas naminiams gyvūnams ... Katė dar paprasta, kai draugė šalia gyvena. O ką daryti su šunimi ?

Šandien ryte gavau nuo katės per nosį smile.gif Tiesiogiai su letena, tik pramerkus akis biggrin.gif Gerai , kad be nagų biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Pou @ 2022 03 04, 12:04)
<p>Buvo ir baltarusiška druska, man atrodo. Natūralu, kad iš Ukrainos tiekimo grandinė sutrikusi. Pardavė likučius ir psio.</p><p>Barbora prieš porą dienų man neįdėjo smile.gif, neturėjo, nors užsakyti leido.</p><p></p><p>Aš kaip nemėgstu kaupti, tai pas mus natūraliai ji baigėsi, nesiejant su susidariusia situacija. Bet radau dar Himalajų. Tik tiek, kad jį tą tokį sieros prieskonį, priekvapį turi. Juokingiausia, kad vyras buvo smulkios nupirkęs vasarą, susimaišė, kai reikėjo konservavimui daug. Taip ir stumdėm, nes nepripratusi, konservavimui reiktų peržiūrėt jos kiekį šaukštais, išvežėm vėliau į sodą. Reiks atsiprašyti smile.gif</p>

Pypt... ir man neįdėjo. Tik dėl jos užsakymą padariau.
Nu ką - liko dar kažkokios internetinės pardės...
Atsakyti
Netoli ta druska.Krakowia,grazus krastas .Taip EU lesas ten teisingai ir graziai panaudojo,kad pavydu.
Na ispikavau,saule vel dingo ,po pietu dar reiks biski darze padirbet.
Pietums buvo vakar virtos ir siandien apkeptos bulbes su seniai virto kario likuciais.
Skabaputra bus tesiog avizu sriuba uzraugta su vietinem bakterijom.
Atsakyti
yra sanitekse druskos po 50 kg maišai ir ta tik smulki ir juoduota.Mergai aš tikiu atsiras ta druskela 4u.gif iki vekavimo o kam jau bais bais sakykite pasidalinsiu turiu kilą 4u.gif
Sode jomajo šalta fik nieko nepurkšiu... šalta iki negaliu...
Buvom užlėkę iki sanitkeso dukra atvažiuoja o pas juos tuščias šaldytuvas pamislinau nors pusryčiam.... mergai jazau kas darosi blink.gif sriubos konservų po 5 įpakavimus, vanduo vežimais, batareikos šimtais, kruopos makaronai išpirkti kainos užkeltos šiom prekėm...labai labai neramu pasidarė ... nutariau kuo mažiau į pardes....nors kažkaip pradėjau dairytis generatoriaus unsure.gif
Mergai aš paeiti negaliu man vėl operuoti koją reikia tą pačia ir dar kitą, koks judėjimas jeigu džiaugiuosi kojas įkišus į batus ir pastačius pėdas ant grindų. Tik nesakykite kad mortono neuroma atsiranda nuo neveikščiojimo 4u.gif ir baigiu šią temą amen 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Acqua Alta @ 2022 03 04, 14:59)
Netoli ta druska.Krakowia,grazus krastas .Taip EU lesas ten teisingai ir graziai panaudojo,kad pavydu.
Pietums buvo vakar virtos ir siandien apkeptos bulbes su seniai virto kario likuciais.

Kaip ją darysi ar dėsi varškės ar jogurto ar raugtas avižas dėsi ar raugsi tik pieną ten receptų kiek šeimininkių ant svieto blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Acqua Alta @ 2022 03 04, 13:59)

Ten ir altoriai iš druskos smile.gif Vytautas arkliais nujodavo ir mes nukaksim .
Atsakyti
QUOTE(Muka @ 2022 03 04, 14:12)
yra sanitekse druskos po 50 kg maišai ir ta tik smulki ir juoduota.Mergai aš tikiu atsiras ta druskela  4u.gif iki vekavimo o kam jau bais bais sakykite pasidalinsiu turiu kilą  4u.gif

Mergai aš paeiti negaliu man vėl operuoti koją reikia tą pačia ir dar kitą, koks judėjimas jeigu džiaugiuosi kojas įkišus į batus ir pastačius pėdas ant grindų. Tik nesakykite kad mortono neuroma atsiranda nuo neveikščiojimo  4u.gif ir baigiu šią temą amen  4u.gif

Aš irgi turiu kokius 200 g, o gal visus 300 g biggrin.gif. Galiu pasidalint kokiu 100 g biggrin.gif
Iki vakavimo? Nu gal iki tada atsiras, o kaip iki tol gyvent? Sakai, tų 200 g užteks? biggrin.gif Šiaip jau gal 5-6 dienos kalba, kad druskos nėra. Tai aš kaip ir tu, vis tikėjausi, kad atsiras - ne iki vakavimo, o anksčiau biggrin.gif. Deja, teko susirūpinti ir nelaukt vakavimo biggrin.gif

Apie neuromas nieko neišmanau, bet šiaip judėjimas tai ne tik vaikščiojimas smile.gif
Atsakyti

Dalinuosi, kam įdomu. Ramiai, paskaitykit. Atmintinė, kaip elgtis, ką daryt, kaip pasiruošt. Tikiuosi, jos neprireiks.

https://public.talentator.com/esatmintine/

Atsakyti

saintlina, vyrui vonios druskos nupirk, dar gali su kokiais salavijais 😉

Atsakyti
QUOTE(kukuska007 @ 2022 03 04, 16:23)
<p>saintlina, vyrui vonios druskos nupirk, dar gali su kokiais salavijais 😉</p>

O tinka? Vonios druskos ir namie yra.
Atsakyti
https://www.youtube....h?v=Lk1rGk34mss
Karviu druska vet vaistine ir litagroje biggrin.gif
Vakarienei buvo skabaputra apvalgyta,su bananu.
Pavargau baisingai.Na bet jau pasodinta visi runkeliai,svogunai,dalis bulviu ir net ispikuota 100 daigu pomidoru.
Mukute ,manau tau reikia rimtos pagalbos.Gal reiks bizni atidaryt ,pastatyt ant koju nupuolusias.Viskas bus gerai ,pamatysi .Tik nepasiduok dabar.Sakiau reikia pradet nuo kopimo aukstyn nesvarbu ,kad ir ropom.
Beje ,kudikis padare tris distancijas per visa sofa ,kol mama tualeta lauke dare.Jau turbut tikrai gyvens.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Acqua Alta: 04 kovo 2022 - 18:43

O tinka? Vonios druskos ir namie yra.

o ko ne? vaikui kai buvo kulno uzdegimas chirurgas butent taip man sake

Atsakyti