yra sanitekse druskos po 50 kg maišai ir ta tik smulki ir juoduota.Mergai aš tikiu atsiras ta druskela
iki vekavimo o kam jau bais bais sakykite pasidalinsiu turiu kilą
Sode jomajo šalta fik nieko nepurkšiu... šalta iki negaliu...
Buvom užlėkę iki sanitkeso dukra atvažiuoja o pas juos tuščias šaldytuvas pamislinau nors pusryčiam.... mergai jazau kas darosi
sriubos konservų po 5 įpakavimus, vanduo vežimais, batareikos šimtais, kruopos makaronai išpirkti kainos užkeltos šiom prekėm...labai labai neramu pasidarė ... nutariau kuo mažiau į pardes....nors kažkaip pradėjau dairytis generatoriaus
Mergai aš paeiti negaliu man vėl operuoti koją reikia tą pačia ir dar kitą, koks judėjimas jeigu džiaugiuosi kojas įkišus į batus ir pastačius pėdas ant grindų. Tik nesakykite kad mortono neuroma atsiranda nuo neveikščiojimo
ir baigiu šią temą amen
Papildyta:
QUOTE(Acqua Alta @ 2022 03 04, 14:59)
Netoli ta druska.Krakowia,grazus krastas .Taip EU lesas ten teisingai ir graziai panaudojo,kad pavydu.
Na ispikavau,saule vel dingo ,po pietu dar reiks biski darze padirbet.
Pietums buvo vakar virtos ir siandien apkeptos bulbes su seniai virto kario likuciais.
Skabaputra bus tesiog avizu sriuba uzraugta su vietinem bakterijom.
Kaip ją darysi ar dėsi varškės ar jogurto ar raugtas avižas dėsi ar raugsi tik pieną ten receptų kiek šeimininkių ant svieto