Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

Laba ryta, 4u.gif4u.gif
atsikeliau laiku po laikrodziu persukimo,o MB trunyja,nes miegamajam senas laikas dar,o jis keliasi pagal laikrodi biggrin.gifbiggrin.gifbiggrin.gif
Kava,as netyyyngiu,as cypiu,kaip noriu i soda ir darbu daug,nu bet oras neleidzia.Siandien vel lyja pilnu tempu.

Neduok D tokio zveries namuose.O as isvis visokiu sliuzu bijau,net paveiksliukuose.

Kaip rytoj reiks į darbą po laikrodžiu persukimo, nenutuokiu. Man su miegu ir taip visada tragedija 

Atsakyti

Luety, net, sakykim, pavydžiu tau to cypimo. O aš beveik tos vėl ateinančios žiemos laukiu, kad tik nereikėtų nieko bent lauke daryt.
Išvis - kažkokios egzistencinės mintys paskutiniu laiku neapleidžia... unsure.gif

O ką tu lauke darai? Gal tiesiog mažint reikia darbų? 

Atsakyti
QUOTE(Acqua Alta @ 2023 03 26, 09:38)
O tai uz kokias nuodemes jus cia save taip kankinat?

Tai negi išmesi dabar gyvą padarą? Ji juk nekalta, kad mano diedas ją parsitįsė. Pats ir džiaugiasi dabar smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Luety @ 2023 03 26, 10:14)

Ingridel,kaip laikaisi po proceduros?

Ačiū Luety,kaip visada puikiai jaučiuosi.
Vakar kad neimti kastuvo,apkaupiau gėlyną ,paroviau išlindusias žolytes,tip lengvai dabar net kiaulpienės raunasi. ax.gif
Lyja,teks pasikapstyti šiltnamyje,ridikėliai sudygo,na ką liga nesutrukdė,salotos dygsta. ax.gif Vakar dar lofantus nugenėjau buvo palikųsi kaip žvakes žiemai,mėtomis neužilgo jau bus galima pasigardinti arbatą.
Per tv sakė jau galima spygliuočius trešti,tikiu dabar gerai tirptų tokiu oru. ax.gif Palauksime,kai nelis,po perkūnijos toks šviežias oras.
Gandro nesimato pas kaimynus gandralizdyje,bet girdžiu kalenimą jau. blink.gif
Atsakyti
QUOTE(kavasucitrina @ 2023 03 26, 09:16)
Luety, net, sakykim, pavydžiu tau to cypimo. O aš beveik tos vėl ateinančios žiemos laukiu, kad tik nereikėtų nieko bent lauke daryt.
Išvis - kažkokios egzistencinės mintys paskutiniu laiku neapleidžia... unsure.gif

Tos mintys ir mane aplanko,nu bet ka,gyvenam,kol gyvenasi.Mano dukra sako,gyvenk gyvenima kol gyvenasi.Dirbant mintys skaidreja,o kompas varo i nevilti daznai. unsure.gif

Ingrida,skink kiaulpieniu sviezius lapelius,dek i salotas,daryk su kitom zolem kokteilius su blenderiu,atgaivina krauja.O saknis reikia kast atrodo birzely,pasidziovint arbatoms,tai priesvezinis augalas,kiek skaiciau,bet cia,AA sritis,gal ji parasys placiau,please. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Luety: 26 kovo 2023 - 10:31
Labos,
Lijo , bet perkūnijos nemačiau .
Valandos tai gaila , pavogė rupūžiai ...
Mukute gerai pailsėjai ?
Sekmadienis , reikėtų pailsėti , ale visokių ūkio darbų laukia tongue.gif
Gražios dienos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kavasucitrina @ 2023 03 26, 10:16)

Egzistencinės mintys kamuoja vyrus, kai nuo darbo reik išsisukt ))
Atsakyti
QUOTE(Luety @ 2023 03 26, 11:27)
O saknis reikia kast atrodo birzely,pasidziovint arbatoms,

Šaknys anksti pavasarį, kai tik kastuvą jau galima žemėn įkišt arba vėlyvą rudenį.
Aš taip skaičiau.
Papildyta:
QUOTE(saintlina @ 2023 03 26, 11:33)
Egzistencinės mintys kamuoja vyrus, kai nuo darbo reik išsisukt ))

Tai gal aš vyras unsure.gif
Suprasi čia dabartiniais laikais... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Anidanda @ 2023 03 26, 10)
Labai detalizuoti viešai nenoriu

Ir labai teisingai. Tai maža kas perskaitys ir kokiais tikslais panaudos.
Atsakyti
Zalumynai ,ne tik pienes ,visoms gerai.Ir visos tos kiaulpienes ,cikorijos,salsifijos(pas mane situ kad prisisejo)yra butent valgomos.Ne arbatos .Jas dabar reikia valgyt.
Vakar net ritualinis blaviesciaus zalesiu valgymas bulgarijoje buvo.
Ir tai visoms galioja.Sitie augalai net truputi skausma malsinanciu ingridientu turi.
Atsakyti
QUOTE(kavasucitrina @ 2023 03 26, 09:37)
Šaknys anksti pavasarį, kai tik kastuvą jau galima žemėn įkišt arba vėlyvą rudenį.
Aš taip skaičiau.
Papildyta:

O as skaiciau,kad birzely bigsmile.gif bigsmile.gif

QUOTE(Acqua Alta @ 2023 03 26, 09:43)
Zalumynai ,ne tik pienes ,visoms gerai.Ir visos tos kiaulpienes ,cikorijos,salsifijos(pas mane situ kad prisisejo)yra butent valgomos.Ne arbatos .Jas dabar reikia valgyt.
Ir tai visoms galioja.Sitie augalai net truputi skausma malsinanciu ingridientu turi.

Aciu.Tik as tu salsifiju nemacius,kas per augalas,google nieko nepasake man,tokiu nerasta mano akiratyje.
Atsakyti
QUOTE(Luety @ 2023 03 26, 11:51)
O as skaiciau,kad birzely bigsmile.gif  bigsmile.gif

Man tai logiška, kad vėlesnį pavasarį ir vasarą visos naudingos medžiagos susikoncentruoja lapuose, žieduose. O kai jų nėra, tai šaknyse. Ir galvoju, aš net neskaičiau, bet Mariaus Lasinsko paskaitoje girdėjau.
Papildyta:
QUOTE(Acqua Alta @ 2023 03 26, 11:43)

Cikorijų neturiu, salsifijos nežinau. Kol kas man užtenka dilgėlių ir garšvų. Ir man taip jų norisi pavasarį jau kelinti metai, anksčiau nei norėjau, nei valgiau. Kažin, ką tai galėtų reikšti? rolleyes.gif
Papildyta:
"Anot žo­li­nin­ko, kiaul­pie­nių šak­nys ren­ka­mos anks­ti pa­va­sa­rį – ko­vą ir ba­lan­džio pra­džio­je ar­ba vė­lai ru­de­nį (spa­lio, lap­kri­čio mė­ne­siais), tuo­met jos tu­ri dau­giau­sia nau­din­gų me­džia­gų. „Kai kiaul­pie­nių la­pai pa­au­ga, tam­pa di­des­ni, šak­nų jau ne­ka­sa­me, o ren­ka­me la­pus sa­lo­toms, prie­sko­niams, ar­ba­toms, dar vė­liau – ko­tus ir žie­dus (kaip vi­ta­mi­nų šal­ti­nį, kaip ke­pe­nų veik­lą ge­ri­nan­čią ar­ba­tą)“, – aiš­ki­no M.La­sins­kas".

Atsakyti