Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

Tai siai dienai jokio lietuvisko pavadinimo nera? Blaviescius artimiausias ,kaip matau.

Kas tas blaviescius?

Atsakyti
Nu kaip cia jums paaiskinus ,isikunijusio dievo diena.9men pries kaledas.Net zodziu lietuviu kalboje tokiu nera.
Atsakyti

AA Gandrinės? Nėra dar gandrų ant Lietuvos. Gervės rėkia. Garnys baltas Žasliuose braido, pravažiuodama mačiau... žąsys trikampiais rėkia danguj. Kitą savaitę šalčiai vėl. O tokios gražios salotos buvo šiltnamyje. Kaži išgyvens?

Atsakyti

AA Gandrinės? Nėra dar gandrų ant Lietuvos. Gervės rėkia. Garnys baltas Žasliuose braido, pravažiuodama mačiau... žąsys trikampiais rėkia danguj. Kitą savaitę šalčiai vėl. O tokios gražios salotos buvo šiltnamyje. Kaži išgyvens?
Yra yra. Mačiau jau ne 1. Jau prieš 2 savaites mačiau 
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Anidanda: 25 kovo 2023 - 18:03
Jo,gandrines.O versija suaugusiems biggrin.gif
Taip ,kita savaite net pas mus sniega zada.Pomidorus lauke apsnings :Dhttps://agrozona.bg/na-blagoveshtenie-slozhete-spanak-kopriva-ili-lapad-na-trapezata/?fbclid=IwAR1zAh0LDGzM-tvBjSfCOmNCRUkjBg6A7QZLqTPlshP_g2ckcMfytQW2tRE
https://agrozona.bg/...g2ckcMfytQW2tRE
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Acqua Alta: 25 kovo 2023 - 18:05

Aš nežinau kaip man bus kai liksim dviese. Jaučiu nuprotesiu nuo nerimo, labai aš prisirišus prie šio vaiko, ir jis toks nesavarankiškas. Kai vyresnysis išėjo, kažkaip nebuvo tiek baimės. Bet jis visai kitoks vaikas nuo mažens, žinojau, kad pasirūpins savimi 

Vaikas , ty du berniukai pas Tave ?  

Pas mane tai vaikas ir mergaitė... Mažoji, niekad man neužaugs :rolleyes: 

Baimės neturėjau, išėjo abu 19. Į UK mokslus  . Man buvo liūdna, nes...  nebebus taip kaip buvo.

Atsakyti

Parskrido visi paukščiai jau. Šįryt pro atvirą miegamojo langą čiulbėjimas masinis buvo. Dar ir ančių į prūda prileke, rėkavo. Ir šiaip pulkais traukia dangumi iš visų pusių šią savaitę. Taip tikėjausi, kad tai reiškia šilumą, bet weather appsas nieko gero nežada 

Atsakyti

Šiluma po Velykų. Jei nepasikeis. Pajūryje gal yra gandrų, pas mus ne...

Atsakyti
Mazais pukeliais krinta snaiges
pavydziu pauksciams , i namus jie gris pavasari sauleta
https://www.youtube....h?v=qE-7Zo9LORY
Atsakyti

Vaikas , ty du berniukai pas Tave ?  

Pas mane tai vaikas ir mergaitė... Mažoji, niekad man neužaugs :rolleyes:

Baimės neturėjau, išėjo abu 19. Į UK mokslus  . Man buvo liūdna, nes...  nebebus taip kaip buvo.

Taip, sūnūs, 25 ir 16 m. Tai vyresnysis išvažiavo mokytis 16os ir kažkaip visai normaliai man buvo, gal kad namie buvo mažasis, gal kad jis savarankiško būdo buvo. Nu va o dabar, kai ir mažajam suėjo 16, reikia gimnazijoj rinktis profilius, tai taip netikėtai man smogė mintis, kad čia gi mano kūdikis tuoj baigs mokyklą ir aš liksiu tuščiais namais 🥹😱. Ir is vis jis badaus be manęs 😂

Nu žodžiu, pasiguodziau, sory. Kaip įsibrovėle jūsų temoj. Bet toks sunkus emociskai šis pavasaris, norisi bendravimo kažkaip 

Atsakyti
Siaip tai manau jau galiu sakyti ,kad pabendrautum su mumis aninanda .
Sakykim as cia arsiausia,bet tu mane z\inai.
Atsakyti

Ex, negaliu sakyt, kad suprantu visa apimtim, nes ačiū D to dar nepatyriau, bet man net kvapą užgniaužia apie tai pagalvojus. 

Atsakyti