Tai siai dienai jokio lietuvisko pavadinimo nera? Blaviescius artimiausias ,kaip matau.
Kas tas blaviescius?
AA Gandrinės? Nėra dar gandrų ant Lietuvos. Gervės rėkia. Garnys baltas Žasliuose braido, pravažiuodama mačiau... žąsys trikampiais rėkia danguj. Kitą savaitę šalčiai vėl. O tokios gražios salotos buvo šiltnamyje. Kaži išgyvens?Yra yra. Mačiau jau ne 1. Jau prieš 2 savaites mačiau
Aš nežinau kaip man bus kai liksim dviese. Jaučiu nuprotesiu nuo nerimo, labai aš prisirišus prie šio vaiko, ir jis toks nesavarankiškas. Kai vyresnysis išėjo, kažkaip nebuvo tiek baimės. Bet jis visai kitoks vaikas nuo mažens, žinojau, kad pasirūpins savimi
Vaikas , ty du berniukai pas Tave ?
Pas mane tai vaikas ir mergaitė... Mažoji, niekad man neužaugs
Baimės neturėjau, išėjo abu 19. Į UK mokslus . Man buvo liūdna, nes... nebebus taip kaip buvo.
Vaikas , ty du berniukai pas Tave ?
Pas mane tai vaikas ir mergaitė... Mažoji, niekad man neužaugs
Baimės neturėjau, išėjo abu 19. Į UK mokslus . Man buvo liūdna, nes... nebebus taip kaip buvo.
Taip, sūnūs, 25 ir 16 m. Tai vyresnysis išvažiavo mokytis 16os ir kažkaip visai normaliai man buvo, gal kad namie buvo mažasis, gal kad jis savarankiško būdo buvo. Nu va o dabar, kai ir mažajam suėjo 16, reikia gimnazijoj rinktis profilius, tai taip netikėtai man smogė mintis, kad čia gi mano kūdikis tuoj baigs mokyklą ir aš liksiu tuščiais namais 🥹😱. Ir is vis jis badaus be manęs 😂
Nu žodžiu, pasiguodziau, sory. Kaip įsibrovėle jūsų temoj. Bet toks sunkus emociskai šis pavasaris, norisi bendravimo kažkaip