Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

QUOTE(Luety @ 2023 03 25, 16:05)

Va niekas manes nesuprato,kad man reikia erdves,gyvenant 24/7 su MB vienam bute.Kadangi mano vienas niekur nevaziuoja,tai as keliuosi dviem valandom anksciau ryte,kad pasibut su savimi. biggrin.gif  biggrin.gif Man tai pacios geriausios valandos sitos. 4u.gif

Nors kas mane supranta wub.gif

Atsakyti
QUOTE(Luety @ 2023 03 25, 17:05)
Va niekas manes nesuprato,kad man reikia erdves,gyvenant 24/7 su MB vienam bute.Kadangi mano vienas niekur nevaziuoja,tai as keliuosi dviem valandom anksciau ryte,kad pasibut su savimi. biggrin.gif  biggrin.gif Man tai pacios geriausios valandos sitos. 4u.gif

O kartais ateina laikas, kada tenka būti 24/7 valandas vien tik su savimi, nors ir kaip norėtum bent 2/7 valandas pabūti su antra puse prie kavos stalelio ar pasivaikščioti taku - niekada to neįvyks. Taigi, vertinkit kad esat kartu ir pernelyg nedžiūgaukit savimi, nes laiko neatsuksit atgal.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ex: 25 kovo 2023 - 16:38

O kartais ateina laikas, kada tenka būti 24/7 valandas vien tik su savimi, nors ir kaip norėtum bent 2/7 valandas pabūti su antra puse prie kavos stalelio ar pasivaikščioti taku - niekada to neįvyks. Taigi, vertinkit kad esat kartu ir pernelyg nedžiūgaukit savimi, nes laiko neatsuksit atgal.

Paprastai intravertams vistiek reikia laiko sau, kad ir kaip mylėtų savo antrą pusę. Bet taip, paskui neatsuksi. Va man mažylis jau beveik suaugo, tai toks stresas kartais suima, kaip aš išgyvensiu, kai jis išskleis sparnus 😳

Atsakyti
Nepykit, man tas "laikas sau" susiskaitė liūdnai. Man kažkada seniai teko ilgą laiką būti tas 24/7 su JUO, nu niekad neatėjo į galvą , kad man trūksta laiko sau. Visada veikloje dviese, ir rodos, vis nepabūnam kartu. Na, turbūt jums nesuprast irgi. Taip kaip aš jūsų nesuprantu.
Atsakyti

Ex, taip širdį suspaudė. Įsivaizduoju, kaip sunku įprasmint dienas ir užpildyt tuštumą.

Net sunku kvėpuot.

Atsakyti

Nepykit, man tas "laikas sau" susiskaitė liūdnai. Man kažkada seniai teko ilgą laiką būti tas 24/7 su JUO, nu niekad neatėjo į galvą , kad man trūksta laiko sau. Visada veikloje dviese, ir rodos, vis nepabūnam kartu. Na, turbūt jums nesuprast irgi. Taip kaip aš jūsų nesuprantu.

Užjaučiu, liūdna 🌷. Bet juk kiekvienam savo. Ir visų mūsų laikas baigsis, nei viena nežinom kada. Bet vistiek tikimės, gyvenam šiandien ir darom taip, kaip atrodo norisi šiandien 

Atsakyti
QUOTE(Anidanda @ 2023 03 25, 18:06)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Ex" data-cid="73058735" data-time="1679756193"><div><p>Nepykit, man tas "laikas sau" susiskaitė liūdnai. Man kažkada seniai teko ilgą laiką būti tas 24/7 su JUO, nu niekad neatėjo į galvą , kad man trūksta laiko sau. Visada veikloje dviese, ir rodos, vis nepabūnam kartu. Na, turbūt jums nesuprast irgi. Taip kaip aš jūsų nesuprantu.</p></div></blockquote><p>Užjaučiu, liūdna 🌷. Bet juk kiekvienam savo. Ir visų mūsų laikas baigsis, nei viena nežinom kada. Bet vistiek tikimės, gyvenam šiandien ir darom taip, kaip atrodo norisi šiandien </p>

Ačiū.
Gal aš čia perlenkiau šiek tiek.. Na, praradau, neturiu ir niekada neturėsiu tai ką jūs turit, tai ir leptelėjau. Nepykit.

Pou, ta tuštuma niekada neužsipildys. 36 metai kartu, yra per ilgas laikas kad užmiršt ar kažką iš naujo kurt, "užpildyt". Aš jau per sena. Ir tai ne man. Bet su tokiu žmogumi gyvendama daug ko išmokau, tai, manau, išlaviruosiu viena, ir dar kažką kitą į kalną užtempt sugebėsiu.
Atsakyti

O aš va kokius gražuolius staliukus netikėtai nusipirkau pakeliui į zs. Medžio masyvas, šilkmedis 

Atsakyti
QUOTE(Anidanda @ 2023 03 25, 17:29)
<p>O aš va kokius gražuolius staliukus netikėtai nusipirkau pakeliui į zs. Medžio masyvas, šilkmedis </p>

Staliukus parodyk ką.
Laikas kai vaikai išeina iš namų yra labai geras. Mano du išėjo. Likom dviese. Labai MB palaikė mane ... Mamoms dažnai sunkiau.

Ex wub.gif
Suprantu tavo skausmą . Mano didžiausia baimė, kai važinėdavo į komadiruotes Ukrainoje... Naktimis . Brrr. Kiek naktų nemiegota.

Dabar pasiaiškinsiu : Mano MB yra iš tų vyrų kuriems labai reikia savos erdvės . Ir pasibuvimo su draugiais 1-2 kartus metuose . Jei aš būčiau nelaimiga namie jis negerai jaustusi. Netgi galėčiau neišleisti. O jei užbumbėčiau net nevažiuotų.
Luety suprato apie ką aš ... Mudvi jaunos buvom panašios wub.gif wub.gif wub.gif
Kartu mudu 28 metus. Su štampu . Apie nuodemes ne šioje temoje, kunigas prieš 14 metų atleido mirksiukas.gif . 14 metų bažnytinė santuoka. Pažįstami nuo 15 ... 39 metus ?
Atsakyti

Rodo?

Atsakyti
Tai siai dienai jokio lietuvisko pavadinimo nera? Blaviescius artimiausias ,kaip matau.
Grazus staliukai.
O jus matosi pamiskeje ,pliaciaus dafiga biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Acqua Alta: 25 kovo 2023 - 17:57

Aš nežinau kaip man bus kai liksim dviese. Jaučiu nuprotesiu nuo nerimo, labai aš prisirišus prie šio vaiko, ir jis toks nesavarankiškas. Kai vyresnysis išėjo, kažkaip nebuvo tiek baimės. Bet jis visai kitoks vaikas nuo mažens, žinojau, kad pasirūpins savimi 

Atsakyti