O iki kada galima sodint medžius?
Bet kolonomis tai to augalo vadint nereiketu.Pagal mane tai krumines - daugiastiebes.Ir dar priraisiotos ant atramu.Vaizdelis nekoks,prieziura profesionali,bet dera,neprameciuoja .
Dusia,ne viskas pasiduoda zmogaus valiai .Nevertetu saves kaltinti,kiti dar ne tiek praranda.
Pas mane yra dvi kolonines obelys ir kriause.Puikaus skonio vaisiai.
Bet kolonomis tai to augalo vadint nereiketu.Pagal mane tai krumines - daugiastiebes.Ir dar priraisiotos ant atramu.Vaizdelis nekoks,prieziura profesionali,bet dera,neprameciuoja .
Dusia,ne viskas pasiduoda zmogaus valiai .Nevertetu saves kaltinti,kiti dar ne tiek praranda.
Parodyk kaip atrodo. Gal ir man reikia
O musu senojoje kompanijoje tai kaip ukrainoje.Maidanas po maidano ir vojennyj stan.Siandien vel kazkoki priesu agenta isryskino.Ir dar karta sakau ,nieks man jokiu slaptazodziu niekada nedave ir as ju neprasau.Taip kad kaltindamos viena kita nepersistenkit.
Ne siandien .Pas mane 1973 ad iranga.Fotikas,desktopas .Ryt nufotkinsiu.
O musu senojoje kompanijoje tai kaip ukrainoje.Maidanas po maidano ir vojennyj stan.Siandien vel kazkoki priesu agenta isryskino.Ir dar karta sakau ,nieks man jokiu slaptazodziu niekada nedave ir as ju neprasau.Taip kad kaltindamos viena kita nepersistenkit.
Dėl ko dabar ten jos pjaunasi?
Nenoriu jokiu medziu daugiau.Gyvatvores is obelu tuo labiau,pas mus tarp sklypeliu turi but 60cm tarpas,takas iki sklypo galo.Sodas laikinas,niekada nezinai,kada konsulas atims ta sklypa,tuo labiau,kad uz kanalo zeme jau parduota ir vyksta zemes kasinejimai komunikacijoms,apie 50m nuo musu sodo sklypu.Taip buvo tylu,laukine gamta,ir sast,urbanizacija po nosim.Liudna.
Apie gyvatvore pasisakiau,mano noras buvo viena vijokliniu saku obelis ir as ja turiu,isgyveno,sprogsta ,sakos tysta,grazu ziuret.Virsune apsidengusi lyg pelesiu,ploviau as ja su muilu,nes nieko kito cia negausi.Nesiuos svelnu sepetuka ir vel plausiu,o su daug obelu taip nezaisi.
Man nepriiimtina uzdara tema ,kurios beje madam reikalavo.
Pou ,tau irgi ten gyvenimas ne rozem klotas.Bet ,ko tiketis kai topikai tik apie izymybiu papus ir nosis
Siandien Temos: 2 Gandro diena Gandras Blovieščius Skaitykite daugiau: https://www.15min.lt...6-414825?copied
Skaitykite daugiau: https://www.15min.lt...6-414825?copied
.Nebesidairyt atgal,buk cia,mes tave priimam visokia,svarb u,kad nebutu izeidinejimu viena kitos.Vietos uzteks visiem,be to,matot kokios mes skirtingos,tai kaip pievoj geles ir visos ten sutelpa,sutilpsim ir mes.Nepatinka postas ,apeini,svarbu nesileist i asmeniskumus.
O tie visi spaudos magnatai internete mane nervuoja su savo lentelem,priimk kukius,priimk sudukius,dar klausia ir dar.As tiesiog nieko nepriimu,jokiu lenteliu ir tada is principo nebeskaitau,tad straipsnis apie gandrus(kiek spejau pamatyt antraste)liko neskaitytas.
Skaudančia širdim ir pykdama ant savęs išvaliau ATA avilius. Tikrai daug bičių , maistas likęs, perai likę... Pikta ant savęs, ir graudu . Pasitikėjimas žemiau plintuso , galvojau šiek tiek žinau apie bites. Gamta gyvena savo gyvenimą
Kolonines obelis pirkom senai , viena jau numirė - trumpaamžės jos. Tada kai pirkom tikrai gero skonio sodinukų nebuvo. Sakė dar nesuderinama. Nei gero derliaus, nei skonio, nei grožio tame išsigimime aš nematau.
Mano svajonė yra susikiepyti pačiai sodą. Žinau kur pridygę bele kiek laukinių obelaičių ir kriaušių ... Be aš skiepyti nemoku . Nes niekuomet nebandžiau
Išmokstama manau
Vakar vakare mano kaime buvo pavasarinė liūtis . Girdėjau varliną Kurkė kūdroj. Aš po pirties pavaikščiojau basa ( šaknim į žemę, šakom į dangų ) ... Lietus šiltas buvo.
Bėga beržų sula. Tai pirtinomės ir gėrėm beržų sulą ... Miegojau kaip naujagimis . Atsikėliau 10 metų jaunesnė
MB išleisu pasiganyti , visi namai mano Kaip gera laiks nuo laiko pasibūti su savimi .
Gaila tavo triuso ir bituciu labai labai,nu bet kas musu nenuzudo,tas daro mus stipresniais,ar ne?
Va niekas manes nesuprato,kad man reikia erdves,gyvenant 24/7 su MB vienam bute.Kadangi mano vienas niekur nevaziuoja,tai as keliuosi dviem valandom anksciau ryte,kad pasibut su savimi. Man tai pacios geriausios valandos sitos.
Ne siandien .Pas mane 1973 ad iranga.Fotikas,desktopas .Ryt nufotkinsiu.
Aaaii, db supratau dėl ko čia man tą svajokle į az zabelija kišo 😂. Uoj, ji galvoja kad čia aš 🤣
Angliska soda lengva isiveist- dideli augalai - rusmene - digitalis,pentinius - delfinium,durnaropes - angelu trimitai.Visos aukstos ,nereiklios atrodo ispudingai.Uzdedi lentele su kaukole ir kaulais,na galima ir dovanu kioska ,kaip nortumberlendo poisonuos garden
Kaip visada - kuri pati graziausia.
Angliska soda lengva isiveist- dideli augalai - rusmene - digitalis,pentinius - delfinium,durnaropes - angelu trimitai.Visos aukstos ,nereiklios atrodo ispudingai.Uzdedi lentele su kaukole ir kaulais,na galima ir dovanu kioska ,kaip nortumberlendo poisonuos garden
Ne, man patinka kur su labirintais ir preciziskai apgenetios figuros. O čia pas mane tai tik natutalizmas įmanomas
Kaip man patinka toks turistinis patarimų stilius
Išsiravėjau braškių 15metrų lysvelę, senus lapus nukarpiau, gražu dabar. Liko dar kitos braškės, bet jau šiandien tingiu. Ir dar kad nebūtų per mažai, užsisakiau dar 50vnt stebuklingų braškių daigų 🤦♀️ Nežinau kur sodinsiu, bet ot, reikia..
Kas dėl vaismedžių skiepijimo, tai galiu patart skiepyti kol dar nemoki. Tada viskas sekasi. Skiepijau savo obelis prieš 30 metų, nė bum bum apie tokį darbą. Tik kažkur girdėjusi buvau kaip maždaug skiepija. Bet va, prigijo ir auga, dera alyvinė, cukrinė, saldinė, na, tokios senovinės veislės.
Matai tokiems norams vergu reikia turet
Tai taip 🤣. Savo vergą gal tik nupurkšti įkalbėsiu, jei nustos lyti 😄