Gyvenu erkėtosios gyvenimą, supratau paskaičius šiandieninę temą
Man tinka
Ir derliumi dalinuosi su vabalais, grybais, stirnomis, pelėnais , paukščiais. Užtenka visiems
Aš tik gamtos dalis ... Iš dukės į dulkę. Pagrasinu stirnai , kad snukį išdaužysiu . Gal vėliau varpelius pakabinsiu . Kai rankos daeis. Dar neradau laiko ... Gegužės mėn kai ragus auginasi visos iškados prasideda.
Skaudančia širdim ir pykdama ant savęs išvaliau ATA avilius. Tikrai daug bičių , maistas likęs, perai likę... Pikta ant savęs, ir graudu . Pasitikėjimas žemiau plintuso , galvojau šiek tiek žinau apie bites. Gamta gyvena savo gyvenimą
Kolonines obelis pirkom senai , viena jau numirė - trumpaamžės jos. Tada kai pirkom tikrai gero skonio sodinukų nebuvo. Sakė dar nesuderinama. Nei gero derliaus, nei skonio, nei grožio tame išsigimime aš nematau.
Mano svajonė yra susikiepyti pačiai sodą. Žinau kur pridygę bele kiek laukinių obelaičių ir kriaušių ... Be aš skiepyti nemoku . Nes niekuomet nebandžiau
Išmokstama manau
Vakar vakare mano kaime buvo pavasarinė liūtis . Girdėjau varliną
Kurkė kūdroj. Aš po pirties pavaikščiojau basa ( šaknim į žemę, šakom į dangų ) ... Lietus šiltas buvo.
Bėga beržų sula. Tai pirtinomės ir gėrėm beržų sulą ... Miegojau kaip naujagimis . Atsikėliau 10 metų jaunesnė
MB išleisu pasiganyti , visi namai mano
Kaip gera laiks nuo laiko pasibūti su savimi .