Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

Aninanda,augalu apsauga,sodininkyste ,darzininkyste yra taip pat kvalifikacijos.
Ir dar ,dauguma prekybos centruose parduodamu augalu nera ilgo amziaus,nes jie atveztiniai ,juos priziuret reikia dvieju phd ir duch prince genetikos biggrin.gif
Ir dar ,del tos slaptos temos,is kurios pagal kukushka mane ismete,manu turetu kazkuri meteja pasisakyt. biggrin.gif

Tai suprantama, kad reikia  daug specifinių žinių. Nu va bandau įgaut 

Visi vaismedžiai pas mus iš vietinių sodinukų ūkių, tikiuosi ne atveztiniai ten. O va rododendrai ir hortenzijos buvo iš PC, dar ir pirkti per ispardavima 🤣. Tai turbūt dėl to ir nebuvo nieko gero iš jų 

Atsakyti
Aninanda , o koks stilius tau patinka? Na aplinkos stilius?
Atsakyti

Aninanda , o koks stilius tau patinka? Na aplinkos stilius?

Patinka tai man angliški sodai, bet suvokiu kad čia  laukinė gamta karaliaus. Tai va toks bus ir stilius 

Atsakyti

Luety, ten gyvatvorė buvo iš kolonijinių obelų. Tikrai gražiai atrodė.

Gal internete galima tuos svajonių sodus susirast. Gal prieš mėnesį rodė.

Atsakyti

AA, tu iš temos pati išėjai, man rods?

Atsakyti

AA, tu iš temos pati išėjai, man rods?

Kokios temos?

Atsakyti
QUOTE(Pou @ 2023 03 25, 13:39)
<p>AA, tu iš temos pati išėjai, man rods?</p>

Iseit as galiu i lauka.
Man nepriiimtina uzdara tema ,kurios beje madam reikalavo.
Pou ,tau irgi ten gyvenimas ne rozem klotas.Bet ,ko tiketis kai topikai tik apie izymybiu papus ir nosis biggrin.gif
Siandien Temos: 2 Gandro diena Gandras Blovieščius Skaitykite daugiau: https://www.15min.lt...6-414825?copied

Skaitykite daugiau: https://www.15min.lt...6-414825?copied
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Acqua Alta: 25 kovo 2023 - 14:02
Gyvenu erkėtosios gyvenimą, supratau paskaičius šiandieninę temą biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Man tinka tongue.gif Ir derliumi dalinuosi su vabalais, grybais, stirnomis, pelėnais , paukščiais. Užtenka visiems biggrin.gif Aš tik gamtos dalis ... Iš dukės į dulkę. Pagrasinu stirnai , kad snukį išdaužysiu . Gal vėliau varpelius pakabinsiu . Kai rankos daeis. Dar neradau laiko ... Gegužės mėn kai ragus auginasi visos iškados prasideda.

Skaudančia širdim ir pykdama ant savęs išvaliau ATA avilius. Tikrai daug bičių , maistas likęs, perai likę... Pikta ant savęs, ir graudu . Pasitikėjimas žemiau plintuso , galvojau šiek tiek žinau apie bites. Gamta gyvena savo gyvenimą wub.gif

Kolonines obelis pirkom senai , viena jau numirė - trumpaamžės jos. Tada kai pirkom tikrai gero skonio sodinukų nebuvo. Sakė dar nesuderinama. Nei gero derliaus, nei skonio, nei grožio tame išsigimime aš nematau.
Mano svajonė yra susikiepyti pačiai sodą. Žinau kur pridygę bele kiek laukinių obelaičių ir kriaušių ... Be aš skiepyti nemoku . Nes niekuomet nebandžiau biggrin.gif
Išmokstama manau smile.gif
Vakar vakare mano kaime buvo pavasarinė liūtis . Girdėjau varliną smile.gif Kurkė kūdroj. Aš po pirties pavaikščiojau basa ( šaknim į žemę, šakom į dangų ) ... Lietus šiltas buvo.
Bėga beržų sula. Tai pirtinomės ir gėrėm beržų sulą ... Miegojau kaip naujagimis . Atsikėliau 10 metų jaunesnė bigsmile.gif
MB išleisu pasiganyti , visi namai mano mirksiukas.gif Kaip gera laiks nuo laiko pasibūti su savimi .

Atsakyti

Iseit as galiu i lauka.
Man nepriiimtina uzdara tema ,kurios beje madam reikalavo.

Na taip, nėjai gal pati. Jau nepamenu.

Visur yra visko, ir pasipyksti, ir draugauji, ir guodies.

Dusia, kolonijinė Luety tiktų.

Man labai gaila vienos obels iš senelių sodo, senovinės.

Uošvis mokėjo skiepyt. Yra viena obelis trijų skiepų, bet va, greičiausiai skils. Nes augumas ir derlingumas kitoks. Viena dalis nusvėrė pernai.

Atsakyti
Pou aš tai daugiau tokios nesąmonės nesodinčiau netgi mažai vietos turėdama. Nei velnias, nei gegutė... auginau , žinau .
Atsakyti

Pou aš tai daugiau tokios nesąmonės nesodinčiau netgi mažai vietos turėdama. Nei velnias, nei gegutė... auginau , žinau .

Mano sesė augino  tai jai žinok pasisekė. Bet va - atiderėjo. Prieš tris metus padovanojau jos vaikams po kolonijinę. Pasisodino su pagalba patys. Jau dera.

Kai vietos nėra, man tai tinkamas variantas. Aš sodinčiau.

Nors asmeniškai man patinka tos senovinės, aukštos obelys, su didele laja.

Atsakyti

Nu nusiaubiau žalia stotelę klp, ačiū pou, kad pasiulei. Visko ten jos man pripasakojo 

Atsakyti