Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

Reikia butinai kalkint kaulavaisiams.Ar kalkinot ,pries sodindami? Saturnas ,suo kudikis jau metinis,Stela motina suo mire, wisterija yra kaime viena ir populiari,cigonai del rasodos musai ir net babkes moka.

Nekalkinom nieko. I duobę pirktiniu žemių pripylėm ir vsio. Dar patresiau pernai pora kartu kažkokiom mineralinėm. Prigijo, auga. Bet galėtų greičiau 

Atsakyti

Nes drisai man aiskint ,ka mylet .

tiesa, buvo. sakiau save labiau mylėt, ar šalelę gimtą?

Betkuriuo atveju nors vieną kartą tu kažką išmetei , o ne tave. sėkmės 

Atsakyti
Aninanda,Icon ,by syngenta,Quadris by syngenta.Abu trecios kartos,naudojami kurortuose,kur vaikai ir pan.Vadinami vector control.Labai pazangus.Icon biocidas,quadris fungicidas.Mazdaug universalus.
Turbut galima gaut horizontalioje ekonomikoje. biggrin.gif
Taip kukushka, esu bjauraus charakterio ,meta mane is visur.Man atrodo is cia irgi buvo ismete.Nes turiu savo tema.
O taves nei as noriu is kur mesti ,nei isguiti ir as pripazistu kritika.
O siaip tai draugystes kai kuriose uzdarose gali sugadint net mano ir taip bloga reputacija
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Acqua Alta: 25 kovo 2023 - 11:25

Aninanda,Icon ,by syngenta,Quadris by syngenta.Abu trecios kartos,naudojami kurortuose,kur vaikai ir pan.Vadinami vector control.Labai pazangus.Icon biocidas,quadris fungicidas.Mazdaug universalus.
Turbut galima gaut horizontalioje ekonomikoje. biggrin.gif
Taip kukushka, esu bjauraus charakterio ,meta mane is visur.Man atrodo is cia irgi buvo ismete.Nes turiu savo tema.
O taves nei as noriu is kur mesti ,nei isguiti ir as pripazistu kritika.

https://www.syngenta.lt/

Va yra ir Lietuvoje šitą firma. Bet kaip suprantu jie čia prekiauja tik pasėliams ir sodininkams skirtais chemikalais. O ne šiaip pievoms purkšti nuo vabzdžių.

Erkių jau irgi yra. Vakar MB parsinešė ant kelnių. Šuniui tai me foresto antkaklį naudojam, veikia tikrai  

Atsakyti
Gerai , tada karate z eon ir amistar + pecari.Karate insekticidas ,amistar panasus i quadris
O del tu visu erkiu tai pasiskundimas forumuose ir repelentu vartojimas nera labai gera veikla.Yra geresniu ir efektyvesniu.Ai tam reikia kad bent du namu ukiai draugautu.Kad zmogus butu zmogui ,na ne tas kas yra dabar biggrin.gif
Aninanda ,tada gal kokie rododendrai,jie megsta rugscia dirva ,silauoges ,krienai.Olandiska https://www.google.c... ...903&bih=937
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Acqua Alta: 25 kovo 2023 - 11:37
QUOTE(Pou @ 2023 03 25, 08:44)
<p>Luety, nemėgstat vaisių ar dėl vietos trūkumo ir nenoro užpavėsint viską nesodinat?</p><p></p><p>Aš svajonių soduose mačiau labai gražią gyvatvorę iš obelų. Mažas sklypukas, o taip kompaktiškai viskas, tiek gėrio yr.</p>

Pou,mazas muisu sklypukas.Tai arba vaismedzius augini,arba darza.Man reikia darzoviu,zinoma itr vaisiu savo but gerai,bet paskaicius,kiek chemijos jus cia naudojat jiems,tai jau ne,aciu,apsieisiu su burokais. ax.gif bigsmile.gif bigsmile.gif
Atsakyti

Pou,mazas muisu sklypukas.Tai arba vaismedzius augini,arba darza.Man reikia darzoviu,zinoma itr vaisiu savo but gerai,bet paskaicius,kiek chemijos jus cia naudojat jiems,tai jau ne,aciu,apsieisiu su burokais. ax.gifbigsmile.gifbigsmile.gif

O kaip ta chemija paveiks vaisius, jei dar net lapų pumpurai neissproge? 

Atsakyti

Gerai , tada karate z eon ir amistar + pecari.Karate insekticidas ,amistar panasus i quadris O del tu visu erkiu tai pasiskundimas forumuose ir repelentu vartojimas nera labai gera veikla.Yra geresniu ir efektyvesniu.Ai tam reikia kad bent du namu ukiai draugautu.Kad zmogus butu zmogui ,na ne tas kas yra dabar biggrin.gif Aninanda ,tada gal kokie rododendrai,jie megsta rugscia dirva ,silauoges ,krienai.Olandiska [url="https://www.google.com/search?q=dutch+wave+landscape&tbm=isch&hl=en&sa=X&ved=2ahUKEwiYs7TL4_b9AhUchv0HHQ7XCcgQBXoECAEQRg&biw=1903&bih=937"]https://www.google.com/search?q=dutch+wave+...903&bih=937[/url]
Rododendrai pernai prigijo, žydėjo, bet kai patresiau- nudziuvo 🤣. Tas pats su hortenzijom. Tai matai kokia sodininke nevykus. 

Nu bet stengiuosi, dar nenuleidžiu rankų, gal išmoksiu kažkaip 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Anidanda: 25 kovo 2023 - 12:02
QUOTE(Luety @ 2023 03 25, 11:46)
Pou,mazas muisu sklypukas.Tai arba vaismedzius augini,arba darza.Man reikia darzoviu,zinoma itr vaisiu savo but gerai,bet paskaicius,kiek chemijos jus cia naudojat jiems,tai jau ne,aciu,apsieisiu su burokais. ax.gif  bigsmile.gif  bigsmile.gif

Luety, tai gal iš koloninių vaismedžių gyvatvorė gautųsi? Jie tokie labai kompaktiški.
Atsakyti

Luety, tai gal iš koloninių vaismedžių gyvatvorė gautųsi? Jie tokie labai kompaktiški.

Kas tie koloniniai vaismedžiai?

Atsakyti
QUOTE(Luety @ 2023 03 25, 11:46)
paskaicius,kiek chemijos jus cia naudojat jiems,tai jau ne,aciu,apsieisiu su burokais. ax.gif  bigsmile.gif  bigsmile.gif

Nu pšeprašem - aš tai ne visos biggrin.gif. Nieko nenaudoju ir, turbūt, nenaudosiu. Mes labai mažai valgom, juo labiau nieko nekonservuojam. Tai visko užtenka tiek, kiek gamta natūraliai duoda. Naudoju tik gamybai kitiems, bet ir jiems užtenka.
Atsakyti
Aninanda,augalu apsauga,sodininkyste ,darzininkyste yra taip pat kvalifikacijos.
Ir dar ,dauguma prekybos centruose parduodamu augalu nera ilgo amziaus,nes jie atveztiniai ,juos priziuret reikia dvieju phd ir duch prince genetikos biggrin.gif
Ir dar ,del tos slaptos temos,is kurios pagal kukushka mane ismete,manu turetu kazkuri meteja pasisakyt. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Acqua Alta: 25 kovo 2023 - 12:29