Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

QUOTE(kukuska007 @ 2023 03 25, 10:44)
<p>Anidanda, pasižiūrėk labai aiskiai ir su nuotraukom kada, nes man kaip bičių turinčiai plaukai šiaušiasi, kai purškia per pati žydėjimą https://www.buskumed...-purskimas.html Ir taip Alta, erkėm apteke, jau matau kaip purskiu savo 5 ha, tada mišką kaimyno 5 ha, ir dar kokį 100 ha aplinkui, nes katinas gi, vaiksto kur nori. o siaip ar yra truco tik erkem? o kaip skruzdėles, boružės drugeliai ir kiti padarėliai?</p>

O as tau kazka skolinga,kad tureciau aiskint ,kokio truco yra? Pati labai gudri ir turtinga.Ypac parazitais biggrin.gif
Kava ,jau matai ,kaip isdalinimas detalem veikia gydant zmogu.Gydant gamta tas dar svarbiau.Viskas susije.
Atsakyti

Aplink auga tik juodalksniai ir beržai, net natūrali flora čia ne kažką 

Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti

O as tau kazka skolinga,kad tureciau aiskint ,kokio truco yra? Pati labai gudri ir turtinga.Ypac parazitais biggrin.gif Kava ,jau matai ,kaip isdalinimas detalem veikia gydant zmogu.Gydant gamta tas dar svarbiau.Viskas susije.
Trucai mane irgi domina. Pas mus čia baisiai daug uodų, sparvu, akliu ir Co. Ką patartum? Šalia pelkė, miškas, kieme didelis prūdas 
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Anidanda: 25 kovo 2023 - 10:57

O as tau kazka skolinga,kad tureciau aiskint ,kokio truco yra? Pati labai gudri ir turtinga.Ypac parazitais biggrin.gif
Kava ,jau matai ,kaip isdalinimas detalem veikia gydant zmogu.Gydant gamta tas dar svarbiau.Viskas susije.

ko jus ant manęs vis puolant miela ponia, niekaip nesuprantu

Atsakyti

Anidanda, kaulavaisiai turėtų gerai augt ir derėt.

AA, čia taviškiai mylimiausi?

P.S. gražiai žydi visterija.

Atsakyti
QUOTE(kukuska007 @ 2023 03 25, 10:57)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Acqua Alta" data-cid="73058587" data-time="1679734295"><div><p>O as tau kazka skolinga,kad tureciau aiskint ,kokio truco yra? Pati labai gudri ir turtinga.Ypac parazitais vartotojo įkelta nuotrauka
Kava ,jau matai ,kaip isdalinimas detalem veikia gydant zmogu.Gydant gamta tas dar svarbiau.Viskas susije.</p></div></blockquote><p>ko jus ant manęs vis puolant miela ponia, niekaip nesuprantu</p>

Nes drisai man aiskint ,ka mylet .
Aninanda , tu mane zinai.
Galiu as jums surasyt tas technologijas.Bet bus dar blogiau nei su radikulito gydymu kazkada ,seniai seniai.Daug pastangu ir priemoniu reikia.
Atsakyti
Labos smile.gif
Lagaminas sukrautas laukiu MB iš procedūros ir namo…pasiilgau ax.gif
AA jazau čia ryškiai prieš metus ane… vis teorija nuostabi wub.gif
Atsakyti

8fcfca89eb3d63ad3ed99eb0901e12d7213.JPG

Turit kūdikį?😄 

Anidanda, kaulavaisiai turėtų gerai augt ir derėt.

AA, čia taviškiai mylimiausi?

P.S. gražiai žydi visterija.

Pasodinom persika, abrikosa ir zagarvysniu. Slyvų nemėgstam. Ką čia dar galėčiau 🤔

Atsakyti
Reikia butinai kalkint kaulavaisiams.Ar kalkinot ,pries sodindami? Saturnas ,suo kudikis jau metinis,Stela motina suo mire, wisterija yra kaime viena ir populiari,cigonai del rasodos musai ir net babkes moka.
Atsakyti

Nes drisai man aiskint ,ka mylet .
Aninanda , tu mane zinai.
Galiu as jums surasyt tas technologijas.Bet bus dar blogiau nei su radikulito gydymu kazkada ,seniai seniai.Daug pastangu ir priemoniu reikia.

Oi man žinok kažko paprasto reikia ir aiškaus, tos visos technologijos man kosmosas. Tiesiog jei gali patark ką nusipirkti ir kada purkšti 🤣

Atsakyti
QUOTE(Acqua Alta @ 2023 03 25, 10:51)

Nu jo. Privertei susimąstyt... unsure.gif
Tik tada viskas labai labai sudėtinga. Tiek su žmogaus visuma, tiek su gamtos.
Atsakyti