O as tau kazka skolinga,kad tureciau aiskint ,kokio truco yra? Pati labai gudri ir turtinga.Ypac parazitais
Kava ,jau matai ,kaip isdalinimas detalem veikia gydant zmogu.Gydant gamta tas dar svarbiau.Viskas susije.
O as tau kazka skolinga,kad tureciau aiskint ,kokio truco yra? Pati labai gudri ir turtinga.Ypac parazitais Kava ,jau matai ,kaip isdalinimas detalem veikia gydant zmogu.Gydant gamta tas dar svarbiau.Viskas susije.Trucai mane irgi domina. Pas mus čia baisiai daug uodų, sparvu, akliu ir Co. Ką patartum? Šalia pelkė, miškas, kieme didelis prūdas
O as tau kazka skolinga,kad tureciau aiskint ,kokio truco yra? Pati labai gudri ir turtinga.Ypac parazitais
Kava ,jau matai ,kaip isdalinimas detalem veikia gydant zmogu.Gydant gamta tas dar svarbiau.Viskas susije.
ko jus ant manęs vis puolant miela ponia, niekaip nesuprantu
Nes drisai man aiskint ,ka mylet .
Aninanda , tu mane zinai.
Galiu as jums surasyt tas technologijas.Bet bus dar blogiau nei su radikulito gydymu kazkada ,seniai seniai.Daug pastangu ir priemoniu reikia.
Oi man žinok kažko paprasto reikia ir aiškaus, tos visos technologijos man kosmosas. Tiesiog jei gali patark ką nusipirkti ir kada purkšti 🤣