Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

QUOTE(Pou @ 2022 04 01, 18:36)
<p>O aš tris briedžius mačiau pro sodą pralekiančius. Ot.</p>

Kaip faina bigsmile.gif niekaip nepamatau briedžio, nors pėdsakų pilna.
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Gavenia ,ponios.Bet koks grazus pagalveles lininis uzvalkalas.Ex,kaip tavo ikirptos uodegos darzas einasi?
Siulau dar moliugu pasisodint ,labai universali darzove.Gal dar bulviu puse maiso.
Atsakyti
https://www.dailymai...ll-reveals.html
Atsakyti
Labas rytas.
Pas mus yra miškas nuo miesto 10-15 km,tai ten nuvažiavus grybauti,jei kokio žvėries nepamatysi,stebuklas.Giriose tiek nesutinku kiek ten.Sako ten kaip ir draustinis,mūsų valdžia atvažiuoja medžioti.Ten ir albinosę stirną esu mačiųsi ir užėjųsi visą bandą briedžių ir stumbrų banda pro šalį prabėgųsi.Pelkėje esu susidūrusi su briede,5 minutes žiūrėjome viena į kitą.Prieš du metus ir 5 šakų ragus vienos pusės radau. bigsmile.gif Čia jau galiu nesustodama pasakoti,kaip stirniuką su kaimyne užėjome tik gimųsį........... blink.gif

Geriau būtų gal pašąlę,nei toks šaltas vėjas. blink.gif
Atsakyti
Atsakyti
Šiemet, balandžio 1 dieną, karaimai pasitinka savo Naujuosius metus. Karaimų Naujieji Jyl bašy metai – kilnojama šventė, kuri švenčiama 15 dienų prieš Velykas. Ši šventė švenčiama visą dieną su šeima, draugais ir yra skirta maldai bei linksmybėms. Šiai progai karaimai kepa rožyte puoštą pyragą, o ir visi tos dienos valgiai - apskriti, kad metai būtų laimingi.
2022-uosius LR Seimas paskelbė Lietuvos karaimų metais. Karaimai Lietuvoje apsigyveno prieš 625 metus, pakvietus Lietuvos Didžiajam kunigaikščiui Vytautui.
Šiemet sukanka 420 metų, kuomet karaimai apsigyvenimo Biržų kunigaikščių Radvilų valdose. Kunigaikščiai Radvilos garsėjo savo tolerancija kitoms tautoms, kvietė jas gyventi savo valdose, įžvelgdami ekonominę, kultūrinę naudą.
Šiuo metu mūsų krašte gyvenusius karaimus primena tik senosios
Atsakyti
Labos,
Aš apie briedžius pagalvojau kad du į kairę vienas raudonas biggrin.gif . Balandžio 1 vakar buvo , o Pou sveikata ne po sodus vaikčioti tongue.gif
Kitą savaitę lietaus žada . Galų gale po žiemos žemė atsigaus ...

Atsakyti
Salta jomajo nugenejau levandas ir hortenziją kiaurai perpute ai inlidau triobon tėvo mamos neuzmusiau rolleyes.gif vakar padėjau serenciaus salotų pikiavimui šiltnamyje visai nieko buvo darbuotis ax.gif
Oho nežinojau kad karaimai naujus švenčia per pirmąja jaunatį naujais astro metais 4u.gif
Atsakyti
Mes irgi siandien iseigine emem.Reikia kokio maisto issivirt ,pasivaiksciot .
Pas mus vis dar vejas ,o veliau vel atsals.Tikiuosi kad palis.
Kale nutrauke maitinima, turim dabar kudiki,bet jau sunu maisto ripka eda.Tiek kad pieno nelaka, tik buljona.Na mano avizu koses ryta pavalge.
Panasu ,kad siemet pagaliau pinavijos rydes pirma roziu.O tai visada kartu ir visai neidomu
Atsakyti
QUOTE(Acqua Alta @ 2022 04 02, 06:02)
Gavenia ,ponios.Bet koks grazus pagalveles lininis uzvalkalas.Ex,kaip tavo ikirptos uodegos darzas einasi?
Siulau dar moliugu pasisodint ,labai universali darzove.Gal dar bulviu puse maiso.

Laba, damos.

A.Alta, dėkui, viskas čiki su mano uodega biggrin.gif Šiandien pagaliau parsivežiau savo išsvajotus braškių daigus, gavau ko norėjau ir net dar daugiau. Tris veisles pirkau. Labai gražūs, stambūs daigai. Tai net spirgu kokia patenkinta. Jau susimatavau atstumus, tuoj bėgsiu sodint.
Moliūgų nenoriu, nėra valgytojų. Bulvių pasisodinsiu, bet nedaug, pusės maišo man per daug. Bet bulvėms dar anksti, ir net neturiu jų, reik pirkt sodinimui.
Žodžiu, dabar einu smagiu darbeliu užsiimt. Nai-nai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2022 04 02, 13:51)
Laba, damos.

A.Alta, dėkui, viskas čiki su mano uodega biggrin.gif Šiandien pagaliau parsivežiau savo išsvajotus braškių daigus, gavau ko norėjau ir net dar daugiau. Tris veisles pirkau. Labai gražūs, stambūs daigai. Tai net spirgu kokia patenkinta. Jau susimatavau atstumus, tuoj bėgsiu sodint.
Moliūgų nenoriu, nėra valgytojų. Bulvių pasisodinsiu, bet nedaug, pusės maišo man per daug. Bet bulvėms dar anksti, ir net neturiu jų, reik pirkt sodinimui.
Žodžiu, dabar einu smagiu darbeliu užsiimt. Nai-nai biggrin.gif

Kokias pirkai veisles man 15 daigu gyvulys išdraskė unsure.gif puses pasodinti ar prikasti ax.gif
AA na va TB sulaukė laisvadienio ax.gif ką gaminsi ? Pas mane triušis vyne ax.gif ryt kiaule ilgai kepta
Atsakyti
Gandras atskrido tai jau pavasaris šiemet net 2 savaites vėliau o jaunimo lizdai dar tušti . Taip gražiai pasižvalgė apylinkėse net sugraudino …
Atsakyti