Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

QUOTE(Acqua Alta @ 2023 03 25, 09:25)
Pou ,taigi zinau ,kad nenaudojat,todel medeliai ir neisgyvena.
Zinau ,kad visos cia super ekologiskai erkem apejusios.Sveikatos linkiu.

Nesuprantu, kas bendro tarp medžių bei krūmų purškimo ir erkių. Yra purškimai nuo erkių, kurie ir brangūs, ir trumpalaikiai. Ir dar šunį po purškimo parai iškomandiruot turėčiau. O kad slyvą nupurkščiau nuo kokio pjūklelio ir dings erkės, tai neįtikėtina.
Atsakyti

Kaip tik jaunus nubalinti reikėjo rudenį, ne dėl grožio , o kad kamienai nesutrūkinėtų. Dabar jau vėlu. O tręšti reikėtų kai prasidės vegetacija. Būna trąšų vaismedžiams.

Atsakyti

Aš gal dar balinčiau, jei tikrai bus kitą savaitę šalčiai ir saulė plieks. Kiek pastebėjom, dažniausiai vasarį sutrūkinėja. Nes ir šalta, ir giedrų dienų daugiau su saule.

Atsakyti

Nebesutrūkinės, jau žemė nesušalusi. 

Atsakyti

Kaip tik jaunus nubalinti reikėjo rudenį, ne dėl grožio , o kad kamienai nesutrūkinėtų. Dabar jau vėlu. O tręšti reikėtų kai prasidės vegetacija. Būna trąšų vaismedžiams.

O tokie jauni ploni irgi trūkinėja 🧐? Šiaip mes pajūryje, nebūna čia didelių šalčių 

Atsakyti
Labas rytas

Alta,na ir uzkurei cia mano vibracijas su tuo klipu,kojos pacios sokinejo,o ir vyrai kokie,kaip saldainiukai.Ech ax.gif biggrin.gif
Nieko nezinau apie purskimus ir chemija,o ir paskaicius ne visada susigaudau kas kam,mazai turiu krumu,viena tik obelyte ,tai jokiu purskimu nedarau.
Noriu silumos,Norejau saules,jos yra daugiau,nu bet vejas doh.gif vakar,siandien 47km/val.Paeit neina.Vakar ejom prie juros,o jo majo,pavargau,lyg buciau ejus i Londona. biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Luety: 25 kovo 2023 - 10:16

Ingrida, aš ten apie purškimo mišinį rašiau.

O dažymui, taip, nebūtina. Kai kaitri saulė įkaitina tamsų kamieną, o šaltis dar didelis, temperatūrų svyravimas, poška, sutrūkinėja kamienai. Balta spalva atspindi saulės spindulius. Ir realiai reik balint visuomet rudenį.

Tai jau pavėlavom, teks laukt rudens 😁

Atsakyti
Aninanda ,nieko dar nepavelavai.Juk apsauga nuo saules ,net siek tiek nuo PATOGENINES MIKRO IR MAKRO BIOMOS.Balta spalva yra optine priemone.O va senovinis bordo misinys visai gerai butu,ir optine ir chemine.
Tresti butina ,medejantiems trasos buna ilgo veikimo,jei nera pavojaus ,kad isplaus ir iskeliaus i jura,galima tresti ir rudeni.Netgi rekomenduojama.Dabar visi medeliai jau naujoviski ,jiems technologijos prieziuros reikalingos.
Labai butu gerai gaut trasu su cinku,pesticidu su cinku ,manganu ar boru.
Atsakyti

Anidanda, pasižiūrėk labai aiskiai ir su nuotraukom kada, nes man kaip bičių turinčiai plaukai šiaušiasi, kai purškia per pati žydėjimą [url="https://www.buskumedelynas.lt/sodo-prieziura/sodo-purskimas.html"]https://www.buskumedelynas.lt/sodo-prieziura/sodo-purskimas.html[/url] Ir taip Alta, erkėm apteke, jau matau kaip purskiu savo 5 ha, tada mišką kaimyno 5 ha, ir dar kokį 100 ha aplinkui, nes katinas gi, vaiksto kur nori. o siaip ar yra truco tik erkem? o kaip skruzdėles, boružės drugeliai ir kiti padarėliai?

Atsakyti

Luety, nemėgstat vaisių ar dėl vietos trūkumo ir nenoro užpavėsint viską nesodinat?

Aš svajonių soduose mačiau labai gražią gyvatvorę iš obelų. Mažas sklypukas, o taip kompaktiškai viskas, tiek gėrio yr.

Atsakyti

Anidanda, pasižiūrėk labai aiskiai ir su nuotraukom kada, nes man kaip bičių turinčiai plaukai šiaušiasi, kai purškia per pati žydėjimą [url="https://www.buskumedelynas.lt/sodo-prieziura/sodo-purskimas.html"]https://www.buskumedelynas.lt/sodo-prieziura/sodo-purskimas.html[/url] Ir taip Alta, erkėm apteke, jau matau kaip purskiu savo 5 ha, tada mišką kaimyno 5 ha, ir dar kokį 100 ha aplinkui, nes katinas gi, vaiksto kur nori. o siaip ar yra truco tik erkem? o kaip skruzdėles, boružės drugeliai ir kiti padarėliai?

Vajė kaip čia sudėtinga viskas. Kiek rūšių nuodų reik turėt 😱. Negi nėra kažkokio universalaus? Nes aš tai iš anksto neįsivaizduoju, kokie parazitai gali užpulti 

Atsakyti

Luety, nemėgstat vaisių ar dėl vietos trūkumo ir nenoro užpavėsint viską nesodinat?

Aš svajonių soduose mačiau labai gražią gyvatvorę iš obelų. Mažas sklypukas, o taip kompaktiškai viskas, tiek gėrio yr.

Pas mane vietos labai daug. Bet neturiu fantazijos, ką įdomaus pasodint. O ir žemė lb prasta, molynas toks sunkus, kietas 

Atsakyti