Su kilmes dokumentais ar be
Dabar eina kalbos ,kad radiacija ir branduolinis ginklas nieko tokio.
Deja issilavinimo ir etikos bei logikos degradacija yra baisi.
Mano buvusiose apylinkese po polaidzio sovietmeciu nutiesti keliai visai nusibaige po miskoveziu ratais.Skundziasi ,keikiasi.Kiba trinkeliu miestelio centre nemato.Sajunga europos ,kam reikalingi kaimo runkeliai.Nebus keliu greiciau dings ,atlaisvins teritorija
Tai nors trinkeles turi miestas . O kad neliko žmonių kam vaikščioti ilgiau naujos bus Yra rajonų centrų kur net to nesugebėjo...
Mokesčius nuo naujų jobtels, paskutiniai laisvi žmonės pataps laisvais pašalpiniais .
Kumečiu būti lengva, ponas pasirūpins. O jei nepasirūpins turėsim ką keikti...
O dabar auginu bulbas ir cukinijas pardavimui ir tai ko paciai per daug ,parduodu.Arba atiduodu kaimynu gyvuliams jei nieks neperka Vienais metais mustafos karve tiek ispindejo ,kad cukiniju nebeede
Ir bukit tikros,nors mano amzius toks truputi jau garbingas as zinau visas zemes ukio naujoves,aktualijas ir politika.
Ar zinot ,kad 40 km nuo mano kaimo ,yra kaimas kur radiacijos pagalba isvedineja levandu kultivarus.Radiacija is sovietmeciu gyvavusio moksliniu tyrimu instituto,vadinamo mishkova niva
Ex ,nesupratau,kaip tai nera noro?
Eikit jūs KAQ , Mikaldos Bet tai nors yra ką skaityt 👍
Nu va taip kartais būna. Nėra noro, nes nėra tikslo. Tikslas yra - noro nėra. Arba laiko. Nieko tokio, gi neseniai sakei, kad visoms taip pasitaiko. Prarviomsia.. 😉
Sėdžiu lovoje sukryžiavųsi kojas dar,nejudu.Palauksiu porą valandėlių ir namo.Oficialiai išleistų tik rytoj,na bet o tačiau.......
Ačiū už palinkėjimus,buvo neskauminga taip jau baisiai.
Sėdžiu lovoje sukryžiavųsi kojas dar,nejudu.Palauksiu porą valandėlių ir namo.Oficialiai išleistų tik rytoj,na bet o tačiau.......
Laukiau tavo žinios. Kaip gerai, kad jau atlikta ta procedūra ir laukia namai
Dar nemačiau nei vienos šiemet , nors po miškus vaikštom bet naujus prancūziškus lašus sulašinus esu, su permetrinu. Permetrinas teoriškai turėtų atbaidyt erkes. Gal netyčia veikia? Vetė užgarantavo, kad turi veikt. O tu niekad savo šunės nerodeikatinui šiandien 17 ištraukiau, prieš tris dienas 6. Permetrina stipru naudojau žirgams ir šuniui, vistiek būdavo įsisiurbusių erkių
Ingrida, šaunu , kad jau praėjo, ilsėkis ir sveik, 👍
Ten dar fipronilis yr sudėty, ne vien permetrinas bet aš šiaip lašais išvis nepasitikiu, tik kad išeities kitos neturiu.
Katėms tai paprastus lašus lašindavom, tokius kaip fypryst, visad gerai veikdavo. Nei vienos erkės neturėdavo per sezoną.
Papildyta:
Jau namie? Kaip jautiesi?
Kaip lyja Vilniuj pila taip, kad valytuvai nespėja lango valyt. Sūnelis šunį vedė, tai šuo pastovėjo porą minučių tarpdury ir grįžo namo
Labas rytas.
Jau namie,vakar tik eiti į tualetą nesinorėjo,skausmas.Su katetriu išmakalavo.Nieko namie išsimiegota,praeita. Gyvenimas gražus.
Nu va taip kartais būna. Nėra noro, nes nėra tikslo. Tikslas yra - noro nėra. Arba laiko. Nieko tokio, gi neseniai sakei, kad visoms taip pasitaiko. Prarviomsia.. 😉
Oi tos talento gerbejos
Ar cia dabar toks pripazinimo budas ,kaku siust?
Zinot ,kiek pas mane sodyboje suoliuku jau priviso?6.Senatve arteja greiciau nei armagedonas.
Dusia ,prie esamo pono nelabai gera ateitis numatyta.
https://www.youtube....h?v=UO4Sj6OyZGM
Ingrida, kokia foto graži.
Gerai, kad jau geriau tau 🌷🌷🌷
Gražios dienos visoms 🌷
Labas rytas
Gal galit patarti, kada reikia purkšti jaunus vaismedžius nuo parazitų. Ar dabar jau laikas?
Gal galit patarti, kada reikia purkšti jaunus vaismedžius nuo parazitų. Ar dabar jau laikas?
</p>
Labas rytas .Galiu.Klausimas ,ka jus galite gauti.Rekomenduot galiu ,bet artimiausia agro apteka gali but bialystoke.