As jau nezinau ,kokia raudona kepure beuzsidet ,kad kas paklausytu.Ingrida ,palik rozes ten kur auga.Jos trumpai zydi ,daug prieziuros ir pastangu joms reikia.Ne zmonems su paslijusia sveikata jas Lietuvoje augint.
Bulgarijoje auga laukiniai smidrai,raudoni tokie stiebai.Kai pradejom kasiot jie pradejo tikrai gerai veistis ir augt.Namuose yra vokisku kulturiniu.Lietuvoje turejau valgiau ,liaudis kraupo.Nebuvo dar edukuota iki pasta primavera.
O siaip tai pries vartojima smidru kelias dienas pagert vit c , paskui pora dienu sodos ,na jei ka ,biski urejos kune , o jus net nezinot.
Smidrai turi daug sieros,elemento,kuris naudingas pavasari.
Dar pastebejus ,kad piktzolingi plotai labai greit nunyksta sudarius jiems geras salygas,daug patresus azotinem trasom.Beveik kaip zmones
Labas rytas,
Ingrida, reikia, žingsnis po žingsnio pasveikimo link. Linkiu, kad viskas kuo lengviau šiandien praeitų
Luety tyrimai yra gerai
O Lietuvoje per metus tyrimų kainos padvigubėjo . Kai sveikatos apsaugos sistema nebefunkcijonuoja normaliai verslas lobsta. Regentų kainos taigi nepakilo dvigubai? Jau abydna tiek mokėti ...
Vakar kirpykla. Margutis dabar, Velykoms ruošiuosi. Daug sruogų ...Man tinka, nes ne taip greitai žili matosi . Retino, retino tuos mano gaurus kad nors kiek formą laikytų Kaip jaunystėje stori pasidarę.
Šiandien kaiman su nakvyne važiuosim. Gal kažką nuveiksiu
Mukute pailsėjai ?
Pou , kaip Tavo sveikata ? Rado daktarai kokia tai priežastį prastos savijautos ?
Gražaus penktadienio
Indridėl laikykis Parašyk po visko kaip sekėsi , laukiam
Luety tyrimai yra gerai
O Lietuvoje per metus tyrimų kainos padvigubėjo . Kai sveikatos apsaugos sistema nebefunkcijonuoja normaliai verslas lobsta. Regentų kainos taigi nepakilo dvigubai? Jau abydna tiek mokėti ...
Vakar kirpykla. Margutis dabar, Velykoms ruošiuosi. Daug sruogų ...Man tinka, nes ne taip greitai žili matosi . Retino, retino tuos mano gaurus kad nors kiek formą laikytų Kaip jaunystėje stori pasidarę.
Šiandien kaiman su nakvyne važiuosim. Gal kažką nuveiksiu
Mukute pailsėjai ?
Pou , kaip Tavo sveikata ? Rado daktarai kokia tai priežastį prastos savijautos ?
Gražaus penktadienio
Žinok išties pabrango. Ir į kainą daug kas įsikalkuliuoja.
Nuo balandžio vidurio pagrindiniai tyrimai prasideda, kurie suteiks daugiausiai atsakymų.
O siaip tai ir UK nuo tada bus kitaip.Bus atskirta geriatrija,pediatrija,ko ten dar masiskai nebuvo.
Nepasiteisino tie bendrosios praktikos gydytojai,bet keisti sistema reikia but savanoriu savizudziu ,auka ant permainu lauzo.
Kaip smagu ir aš užsinorėjau )) anksčiau dažydavau blondiniškom sruogelėm. Nors paskui sakiau, nedažysiu kol dar nežyla plaukai.
Šiandien einu į baleto premjerą. Tikiuosi malonaus vakaro
Žibutės jau žydi
Žilti ėmiau nuo 25 ... Va čia genetika.
Antėjos pelnai labai išaugo 2021 metais, gerai matosi viešoj informacijoj... Laukiu 2022 metų rezutatų. Bus dar geriau kažkam pagrindinė dedamoji , alkis
Mb taip pat. 50-t, o visas baltas.
Saintlina, kaip smagu dėl baleto
Aš gimiau žila su baltų plaukų sruoga.
Žilti ėmiau nuo 25 ... Va čia genetika.
Antėjos pelnai labai išaugo 2021 metais, gerai matosi viešoj informacijoj... Laukiu 2022 metų rezutatų. Bus dar geriau kažkam pagrindinė dedamoji , alkis
Bijau sumeluoti, bet jie žiauriai išplėtė paslaugų spektrą, pas pačius stipri plėtra. Bet jau šalia mūsų kelios naujos atsirado.
Na ir testavimas visoms laboratorijoms pelną atnešė.
Perskaičiau įdomų straipsnį apie cholesterolį. Nemažai jų skaityta, bet šitas labai suprantamai parašytas. Ir taip vaizdžiai. Ir su šaltiniais į mokslinius straipsnius. Žodžiu, rytinį pasėdėjimą prie kompo užskaitau
Siandien saule lauke,kai kurie islinde pasodnikai isvis pirma kart saule regi.Jau ko cia netrukdavo tai saules, o dabar ir tos mazoka.
Beje bulves jau sudygo,pomidorai lauke irgi gyvena.Prisitaiko augalai ,tai turbut prisitaiko ir zmones.Ir sekant augalu ir piktzoliu auginimo ir naikinimo patirtimi- blogiausia yra labai geros salygos ir daug trasu.Perfrazuojant - ispindejime ilgai negyvensi
Kava , tai pora sakiniu apibendrintai ka nors pasakytum?