Ingrida, aš būsiu balta varna ir esu tavo barikadų pusėje. Dirbk, daryk tai, kas malonu, ką pajėgi. Niekas kitas geriau už tave nežino, kiek tu turi jėgos resursų ir kiek tau reikia poilsio. Jaučiu tave ir labai gerai suprantu ką tau reiškia kažką veikti. Tokiu būdu galva bus užimta pozityvu. Neklausyk bambeklių. Pavasario planai ir džiaugsmai tavo rankose. Sveikata taip pat. Tikiu, kad viską suderinsi 💕
Ex, aha, aš sena bambeklė 🤩
Jei rimtai, yra racijos tavo žodžiuose.
Kai man buvo sunku, aš ėjau sportuoti į grupines treniruotes, kur treneris sakydavo ką daryt, kaip kvėpuot, keist padėtį, ka įtemot, atpalaiduot.
Mano galva tiesiog virė tuo metu. O va per treniruotes, virt negalėjo, užsipildydavo trenerio žodžiais. Nes jei tik mintys nuklysdavo, neišgirsdavau, kad reik kokį dupcės raumenį įtempt, nuvirsdavau neišlaikydama pusiausvyros.
Veikla padeda išlaikyti emocinę pusiausvyrą ir nunulint tą minčių triukšmą galvoj. Nes jei veiklos žmogus atsisės ir "ilsėsia, mintys užvaldys, pradės triukšmauti.
Aš tik už tai, kad Ingrida nepersitemptų, kad galėtų sėkmingai pabaigt gydymą, nes organizmas dabar gauna perkrovas.
Na ir jokių gelžgalių nešiojimų 🥸
Labas rytas.
Ačiū,kas mane supranta.
Jei bus lemta išeiti,tai nors su muzika. O ir palikti po savęs kažką padaryto. Skubu skubu gyventi.
Dievas pats pakoregavo,procedūra penktadieniais,savaitgalis atokvėpiui,nes savaitgaliai gausis bute,o ten viskas jau sutvarkyta,liks mezgimas. O jau paskui atsigavųsi.
Šiandien vėl sostinėn pavakary.
Ingrida blynais vaišina Dėkui brangioji Gražiai atrodo , kad ir ne mano maistas.
Šią savaitę intensyviai gyvenu , atidirbu už praėjusios savaitės sportus. Kadangi bandžiau sloguoti , tai nesportavau . Visus raumenukus truputuka maudžia , bet man patinka. Kuo yra gerai individualios treniruotės, kad kiekvieną kartą kažkas naujo .
Liemenė dukriukui vilioja. Jei nepraeis noras gal savaitgalį užsiimsiu nauju projektu . Reikia spalvas paderinti su užsakove Leidimą mezti davė. Greitas darbas manau . Apdaila yra biški kniselynės , bet įveikiama ...
Muka , kaip gyva ? Nepaskendai baseinuose ?
Gražios dienos
Baseine nepaskendau nes nėra kada O šiaip plaukimo krūvį didinu jau po 300 metrų praplaukiu, masažistės visos nustemba pamačiusios mano mėlynes ir randukus,aš vis tą pačią giesme neužkrečiama čia jau praeina... o šiaip su MB pagalba paeinu,vietos gražios....
Vo tep....
Ka cia vadini bambeklemis?
Ir perfrazuojant kava su citrina,tie kas bande paversti neskiepytu gyvenima pragaru ,tai kaip cia?
Tas kas praejo ta pragara ,ar tas pragaras jau uzsiskaitys kaip praeitas ?Nu zodziu paskutinio teismo diena ,jau galesim teigti ,kad mes va jau biski atsedejom
Papildyta:
Po velniu muka,matant daugiau nei viena melyne ,poodine kraujosruva man ranka nekiltu zmogaus masazuot.Bet jus ten geriau visos viska zinot,dabar visi gudrus.
Taigi tos masažuotojos tikrai turi specialiųjų žinių medicinos srityje, gal net daugiau, nei Dulkys. O ką - netikime medicina?
Jei Tau tinka plaukimas tai Girstutis turėjo geras programas.
Mano ex kolega kas rytą po 2 km plaukia Girstučio baseine. Jau pensijinio amžiaus vyras, bet nepavysi dar jo . O brolis, kursi nesportuoja ir net keliais metais jaunesnis - indvalidumą turi , sunkiai vaikšto . Taip, kad ne genuose esmė ...
Gal kas buvote naujajame Kauno baseine ? Sako labai gerulis, pirčių daug. Vis neprisiruošiam mudu.
jei darai, daryk tik dėl savęs ir tai, kas tau pačiai malonu. Ne tam, kad palikt po savęs. Nes kiek matau, labai retai kam ko reik po kažko. Na, išskyrus tai, ką parduot galima. Kaip bebūtų gaila.
Papildyta:
Čia gal tas, kur saloj pas jus? Vaikščiojom aplink jį, labai gražiai vidus atrodė iš lauko kiek matėsi
ir pas mus šalia pagaliau atidarė tą didįjį baseiną Atrodo labai gražiai. Jau nuo šešių ryto matau jaunimą plaukiojant.
Čia gal tas, kur saloj pas jus? Vaikščiojom aplink jį, labai gražiai vidus atrodė iš lauko kiek matėsi
ir pas mus šalia pagaliau atidarė tą didįjį baseiną Atrodo labai gražiai. Jau nuo šešių ryto matau jaunimą plaukiojant.
Tas. Draugė buvo , ale manęs nenusivedė...
O aš MB irgi nenusivedu
tai tu draugę veskis bus greičiau nei su mb