Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

Labu,

Ingrida, nu kam save taip alini, a?

Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2023 03 22, 12:39)
paauglystėje smile.gif Tada skaičiau viską-o-viską kas į rankas papuolė. Čia turbūt futurizmas? ar mokslinė fantastika? Bet ne fantasy, kuri man tikrai labai patinka smile.gif Bet ir Kopa tada patiko smile.gif

Pagal klasifikaciją mokslinė fantastika.
Buvo ir pas mane toks etapas vaikystė-paauglystė kai skaičiau viską, Vienas pliusas iš tų laikų , labai greitai skaitau .
Dabar skaitau priešokiais. Nebe viskas patinka mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dusia37: 22 kovo 2023 - 13:08
QUOTE(Dusia37 @ 2023 03 22, 13:02)
Vienas pliusas iš tų laikų , labai greitai skaitau .
Dabar skaitau priešokiais. Nebe viskas patinka  mirksiukas.gif

tiap, labai greit skaitau ir aš smile.gif Ir irgi jau nebe viskas patinka smile.gif užtat, kad knygų pilna dabar. Dešimties gyvenimų neužtektų perskaityt visko, ką noriu. Tai ir atsirinkinėji žmogus tai, kas labiausiai prie širdies. O anksčiau gi nebuvo tų knygų. Mizeris. Bibliotekose viskas buvo suskaityta. Nusipirkti labai mažai ką galėjai. Mama turėjo draugę knygų bazėj, tai vis ką nors parnešdavo - prarydavau per dieną, po to draugės ateidavo per naktis skaitydavo. Net 'Siluetų' serija perskaityta būdavo. Tas pačias knygas n kartų skaitydavom. Nes nebuvo ką daugiau skaityt
Atsakyti
Kai pas netikėlę, tai šiltnamyje jau radau valgomų dilgėlių ir garšvų. Tai paskabiau į burokėlių salotas smile.gif. Bet pažiūrėjau, kad ir lauke jau tuoj bus žolių.

Man knygų knyga buvo ir yra Antuano de Sent Egziuperi "Mažasis princas".

Ir dar man vaikystėj sakydavo, kad tie, kas daug skaito, daro mažai klaidų. Tada tikėjau, dabar nebe biggrin.gif

Atsakyti
Nu saunuole karvute mu biggrin.gif
Pas mane butinai reika spinatus nuimt ,baisiai jau dideli lapai uzaugo ,varo asosiacijas su dynia radioaktyvnaja biggrin.gif
Ir vel prognoze - salta ,salta salta.Siaubas,jau menuo kaip sildymo sezonas turejo baigtis , o dar ne galo nesimato.
Atsakyti
Viskas jei jus taip bauginu,nebe rašysiu.Na negulėsiu lovoje,jei gerai jaučiuosi. ax.gif
O kaip gera lauke,šiltnamyje iš viso atsisėdi ir pilstai žemę meileniams.Ar čia sunkus darbas?Alyvas susodino mb,dar persodino ne vietoje pasodintus medelius.Lanksvas irgi susodinti anoks čia darbas?Baikite juokus.Emigrantai kažkur apie 6 eurus.
Laukia tešla,pirmą kartą kibinus kepsiu. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kavasucitrina @ 2023 03 22, 13:56)
Man knygų knyga buvo ir yra Antuano de Sent Egziuperi "Mažasis princas".

Ir dar man vaikystėj sakydavo, kad tie, kas daug skaito, daro mažai klaidų. Tada tikėjau, dabar nebe biggrin.gif

O man J. Golsvorčio 'Forsaitų saga" smile.gif

Dėl tų klaidų - mes su suolo drauge abi knygų žiurkės buvom. Aš be klaidų rašiau, ji daugybę jų darė. Bet ji matematikė smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Acqua Alta @ 2023 03 22, 14:02)
Nu saunuole karvute mu biggrin.gif

Ką jau čia karvutė - visa karvė biggrin.gif

QUOTE(saintlina @ 2023 03 22, 14:50)
Dėl tų klaidų - mes su suolo drauge abi knygų žiurkės buvom. Aš be klaidų rašiau, ji daugybę jų darė. Bet ji matematikė smile.gif

Man atrodo, kad šiaip logiška - daugelio žodžių rašyba tiesiog užsifiksuoja regimojoj atminty, parašai ne taip, ir akys mato, kad ne, kažkas ne taip su tuo žodžiu. Bet, matyt, ne visiems.
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Musu poliklinikoj ant sienos skelbimas,kaip atlikt detoxa po vkc.kvd.Verte verte visokiais budais tiket mokslu,py....t,detoxikuokites,experimentas nepavyko.Ar dar liko mieganciu,tikinciu mokslu?Valdzia?Politika?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Luety: 22 kovo 2023 - 20:19

O jau oro gerumas... minkštas, minkštas.

Atrodo žolė auga.

Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2023 03 22, 20:21)
<p>O jau oro gerumas... minkštas, minkštas.</p><p>Atrodo žolė auga.</p>

O jau purvynė kaime. Klampynė.
Parsivežėm naujas vištų namelio gyventojas ir gaidelį.
Tamsoj sutupdėm. Senosios po streso, gal nesimuš. Praeitą kartą pasiteisino, kai naujokes susodinom ant aukščiausios laktos, kai senosios jau sutūpę buvo. Jas nukėlėm žemiau. Herarchiją bandėm pakeist. Pasiteisino kovų beveik nebuvo. Žiūrėsim kaip bus ryt.
Atsakyti
QUOTE(Luety @ 2023 03 22, 20:18)
Ar dar liko mieganciu,tikinciu mokslu?Valdzia?Politika?

Pilna.
Ne veltui sakoma, kad lengviau žmogų apgaut, nei po to įtikinti, kad jis buvo apgautas.
Ir šiks jiems ant galvos belekiek, o vis tiek sakys, kad šokoladas.

QUOTE(ate42 @ 2023 03 22, 20:37)
Parsivežėm naujas vištų namelio gyventojas ir gaidelį.
Tamsoj sutupdėm. Senosios po streso, gal nesimuš. Praeitą kartą pasiteisino, kai naujokes susodinom ant aukščiausios laktos, kai senosios jau sutūpę buvo. Jas nukėlėm žemiau. Herarchiją bandėm pakeist. Pasiteisino  kovų beveik nebuvo. Žiūrėsim kaip bus ryt.

Negali velykoms be kiaušų likt biggrin.gif
Oi, duok D, kad pamačytų tas hierarchijos keitimas unsure.gif Nes tos kovos tai žiauru...
O jau dedančios naujokės?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kavasucitrina: 22 kovo 2023 - 20:53