Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

QUOTE(Luety @ 2022 04 01, 12:36)
Idomus metodas pomidoru sodinimo,gal galima placiau,please.bigsmile.gif

Luety buvo pernais įdėjus AA nuotraukas ax.gif
Atsakyti
Taigi paprasta ,imi kibira ,skyleta ,pridedi meslo ,geriau senesnio,statai kibira ant zemes,aplink pasodini keturis pomidorus.As darau tarpus ,kad but galima su freza ivaziuot,piktzoliu naikinimui.Vanduo nepilamas tiesiai ant pomidoru ,saknu o i kibira,tresimas ,pirmine atrama,kol praauga kibira,pleves remas.Kazkada labai trumpai youtubeje maciau sita metoda ,paskui neberadau ,nei istorijoje niekur.Bet isimine.Ir cia pats genialiausias budas,o pomidorus as auginu kiek save pamenu.Seneliai pardavimui augindavo.Veisles jurmala ir talalichin,agurkus niezino,sviesta kibirais is vienos karves - i ryga vezdavom.
Atsakyti
Talalichiną ir vokiškus auginau lauke sodė.Patiko. wub.gif Dabar pas mus nemačiau sėklų jau. ax.gif

Šiandien jokių kasimų,laukiu svečių rytoj,tai kuopiu namus. mirksiukas.gif Net pietų negaminu. bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Acqua Alta @ 2022 04 01, 12:45)
Taigi paprasta ,imi kibira ,skyleta ,pridedi meslo ,geriau senesnio,statai kibira ant zemes,aplink pasodini keturis pomidorus.As darau tarpus ,kad but galima su freza ivaziuot,piktzoliu naikinimui.Vanduo nepilamas tiesiai ant pomidoru ,saknu o i kibira,tresimas ,pirmine atrama,kol praauga kibira,pleves remas.Kazkada labai trumpai youtubeje maciau sita metoda ,paskui neberadau ,nei istorijoje niekur.Bet isimine.Ir cia pats genialiausias budas,o pomidorus as auginu kiek save pamenu.Seneliai pardavimui augindavo.Veisles jurmala ir talalichin,agurkus niezino,sviesta kibirais is vienos karves - i ryga vezdavom.

Pasakojimus apie keliones į Rygos turgų pamenu 4u.gif
Prie manęs jau nevažiuodavo prekiauti , nebuvo kam ax.gif
Kai aš buvau vaikas ar paauglė važiuodavom ten apsiprekinti . Kokio skono būdavo žuvelės tongue.gif tarmiškai žuveles... be ė . Barankos. Nostalgija ax.gif

Pietums daržovių sriuba, ty ką radau šaldiklyje šaldytų . Kario čilio , pabalinau kokosu ... Reikia naikinti atsargas smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dusia37: 01 balandžio 2022 - 13:09
Tai buvo strimales (tarmiskai),tuncis,raudonas eserys.Arbuzu ir uriuku is pietieciu :DHansaetic mes labai ,dusia biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Acqua Alta: 01 balandžio 2022 - 13:23
Buvau prieš kokis 5 ar 6 metus Rygoje ...
Nei tos žuveles skanios, nei tas turgus didelis kaip vaikystėje biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Ir pati Ryga tokia maža . Kiek ten to senamiesčio .
Kai buvau vaikas svajojau , kad kai būsiu didelė turėsiu namą prie jūros, kažkur tarp Kolkos ir Jūrmalos... Kaimuke tokiam kaip Engure . O dabar žinau kad yra gražesnių ir šiltesnių vietų ax.gif
Atsakyti
Tai dabar tapai miestiete su sodyba tuose ,kazkodel materialine prasme pervertintuose krastuose.As ten patyriau didziausia savo gyvenime siauba,tiesa pora senu moteru palaimino mane ,uz kibira vandens uztempta is ezero i pirkia(ten pirkia,is kur as grycia)
Atsakyti
QUOTE(Acqua Alta @ 2022 04 01, 14:47)
Tai dabar tapai miestiete su sodyba tuose ,kazkodel materialine prasme pervertintuose krastuose.As ten patyriau didziausia savo gyvenime siauba,tiesa pora senu moteru palaimino mane ,uz kibira vandens uztempta is ezero i pirkia(ten pirkia,is kur as grycia)

Žinai , mergą galima iš kaimp ištraukti , kaimo iš mergos ne tongue.gif
Kai pirkome, tame krašte kainos buvo labai padorios - lyginant su sodybomis į Raseinių pusę. O Suvalkijos pusėje, link Prienų tai visai kosmosas .
Kadangi ne kaimas, bendravimo minimaliai su vietiniais. Kokie ten žmonės nelabai galiu pasakyti ax.gif Mūsų kaimynai - ne vietiniai . Atkraustė vaikai . Seniūnė normali . Žemės ūkio tarnyboje bobelos nomalios, dalykinis bendravimas. O aš moku valdiškose tarnybose bendrauti biggrin.gif Pardavėja kaimo parduotuvėje vos ne draugė - apie priklydėlius katinus pasikalbame . Ratas siauras...
Atsakyti
Tie krastai nusikalto asmeniniame lygmenyje. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Acqua Alta @ 2022 04 01, 15:14)
Tie krastai nusikalto asmeniniame lygmenyje. biggrin.gif

Būna . mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
O man Rygoje prastas atsiminimas.Nuvažiavome su dėde,tetai reikėjo kažkokių tai žolių stebuklingų.Tualetas viešas,prie turgaus,eilė milžiniška,visos stovi,viena skylė ir durys atviros į visų pusę.Nu negalėjau prasisioti niekaip,visos žiūri,eina sau. rolleyes.gif Ir dabar vengiu viešų tualetų,geriau namo parnešu.
Jo strimelės ir karvutės. wub.gif
Mūza nubudo,nesikasa šiandien.Vakar pamačiau kompozicijas velykoms pas pažystamą,rankos sunyžo.Nuklampojau sulos tuo pačiu beržo šakų pasiskyniau,bet sauso.Dar be striukė,vėjas pripūtė ausis.Tada grįžau,apsirengiau striukę,nuklampojau kur jauni berželiai,pasiskyniau maišą.Nusipyniau vainikėlį,tik balti purškiami dažai baigėsi tai lauksiu miesto.Žemė maišuose sušąlųsi,neišėjo pasikasti narcizų,tai nors našlaičių pasisodinau į vazoną.Ievos jau sprogsta,tai nors tų parsinešiau,Gera miške,faina Saintlina tau kasdien miške. wub.gif
Atsakyti

O aš tris briedžius mačiau pro sodą pralekiančius. Ot.

Atsakyti