QUOTE(Acqua Alta @ 2023 03 22, 11:43)
O tai siemet jau nieks nei antikuniu ,nei imonoglobulinu nei specifinio imuniteto nebematuoja,nebesitestuoja? Kur visos infektologes ,imunologes ir virusologes pasidejo? Liko tik dulkys,geitsas ir kiti vyr gydytojai?
Šiemet nebemadinga
O gal nebetiki mokslu
QUOTE(Acqua Alta @ 2023 03 22, 11:43)
O tai siemet jau nieks nei antikuniu ,nei imonoglobulinu nei specifinio imuniteto nebematuoja,nebesitestuoja? Kur visos infektologes ,imunologes ir virusologes pasidejo? Liko tik dulkys,geitsas ir kiti vyr gydytojai?
Pasibaigė greitai , kai už 700 km karas prasidėjo
Esu rekomendavusi bičių duonelę, ne gydymo tikslais Energijos atstatymo
Koks fainas jaunimui rūbas . Ir greitas...
Luety manau anūkei tiktų
QUOTE(kavasucitrina @ 2023 03 22, 11:29)
Randu, kad "Inferno" tai detektyvinis romanas.
ir ne pats geriausias šiaip labai įtraukiančios šito rašytojo knygos, bet šita mane kiek nuvylė.
QUOTE(Dusia37 @ 2023 03 22, 09:48)
Pasibaigė greitai , kai už 700 km karas prasidėjo
Luety manau anūkei tiktų
Luety manau anūkei tiktų
Man cia vaikiska liemene?? Margo 8 bus tuoj,Kaledom numezgiau liemene,nusiunciau,o kitai 12,tai tokia butu maza,o toliau 17,kazin ar tiktu.Dabar vaiksto maisais apsiredzius,toks amzius.
Apie PSO,Vartininkus ir kt.gyduoklius reik paciam sviestis,svietimas dabar gali atsisukt pries svieteja.
MB paskutini karta buvo gal 2017-2018m pas seimunsta,neziurint i tai,kad isoperuotas.Dabar tas sonas skauda jau apie menesi,gydemes viskuo,as jam sakau,kad cia kazkoks raumuo pyksta,o jis sako inkstas.Nu reik trecios nuomones,"konfidencialios",nors pati matau,kaip seimynistas iesko googlej diagnozes kai kada,kai esi kabinete. Bet mano zmogui,seno kirpimo,reik patvirtinimo ne zmonos.
Nustojolyt,einu prasieisiu,pajudesiu,bus negriekas pusryciaut.
Nusipirkau dvi magnolijas,skleidžiasi lapukai.Dar nesodinti,žiūriu į priekį,šalnas rodo.Į šiltnamį jaučiu padėsiu?
Mano 11 amarilių,meilenių rūsyje peržiemojo,kuri čia patarėte,ačiū.Nusipirkau du didelius pokus žemių pažeistų nukainuotų,eisiu susodinti į vazonus ir šiltnamin uždengsiu.Laiptinėje būtų buvę,jau žydėtų,atšils persodinsiu į žemę.
Reikia susodinti lanksvas,pradėsiu naują gyvatvorę,po truputi sodinsiu,dar tris alyvas susodinti,yra kas veikti.
Mano 11 amarilių,meilenių rūsyje peržiemojo,kuri čia patarėte,ačiū.Nusipirkau du didelius pokus žemių pažeistų nukainuotų,eisiu susodinti į vazonus ir šiltnamin uždengsiu.Laiptinėje būtų buvę,jau žydėtų,atšils persodinsiu į žemę.
Reikia susodinti lanksvas,pradėsiu naują gyvatvorę,po truputi sodinsiu,dar tris alyvas susodinti,yra kas veikti.
QUOTE(IngridaB @ 2023 03 22, 12:10)
Nusipirkau dvi magnolijas,skleidžiasi lapukai.Dar nesodinti,žiūriu į priekį,šalnas rodo.Į šiltnamį jaučiu padėsiu?
Tai nelegaliu migrantu gavot? Po kiek?
Nei tau ,nei tavo sutuoktiniui su pakeistom kuno detalem tokie kruviai primygtinai nerekomenduojami.
Saintlina,man tai digital fortress bus pati geriausia.
QUOTE(Luety @ 2023 03 22, 12:08)
Man cia vaikiska liemene?? Margo 8 bus tuoj,Kaledom numezgiau liemene,nusiunciau,o kitai 12,tai tokia butu maza,o toliau 17,kazin ar tiktu.Dabar vaiksto maisais apsiredzius,toks amzius.
Luety ne vaikiška. Daug tokio tipo liemenių Pinterest-e mačiau .
https://www.lovecraf...n-by-vickyknits
Gal rodys .
Saintlina, skaitei knyga Kopa? Tu mėgsti fantazy ... Pirmas dvi dalis skaičiau dabar nupirko dar tęsinį .
QUOTE(Acqua Alta @ 2023 03 22, 12:12)
Tai nelegaliu migrantu gavot? Po kiek?
bet tai išties, baisu net skaityt, kaip ji aria toliau..
Prisimenu, kaip įkritus buvau į šitą knygą taip, turbūt ir man šita didžiausią įspūdį paliko. O va 'Kilmė' visai nepatiko.
QUOTE(Dusia37 @ 2023 03 22, 12:33)
Saintlina, skaitei knyga Kopa? Tu mėgsti fantazy ... Pirmas dvi dalis skaičiau dabar nupirko dar tesinį .
paauglystėje Tada skaičiau viską-o-viską kas į rankas papuolė. Čia turbūt futurizmas? ar mokslinė fantastika? Bet ne fantasy, kuri man tikrai labai patinka Bet ir Kopa tada patiko
QUOTE(Acqua Alta @ 2023 03 22, 12:12)
Nei tau ,nei tavo sutuoktiniui su pakeistom kuno detalem tokie kruviai primygtinai nerekomenduojami.
Sakyčiau, nerekomenduotina Ingridai rekomenduoti, nes vis tiek neklauso
QUOTE(saintlina @ 2023 03 22, 12:34)
bet tai išties, baisu net skaityt, kaip ji aria toliau..
Man irgi. Nežinau, ką tuo nori įrodyt. Bet tai ai - ne maži mes vaikai, kiekvienas suprantam, kodėl kažką darom.
Visai neskaitau knygų. O norėčiau vėl grįžti prie skaitymo. Kodėl negrįžtu? Nežinau. Laiko gal nėra . Sakau, kai išeisiu į pensiją, tai skaitysiu ir skaitysiu...