Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

QUOTE(Dusia37 @ 2023 03 21, 09:21)
<p>Luety, mano dukra su vietiniais gyveno. Guosdavosi, kad jie ištisai šildymą užsisuka, pusnuogiai vaikšto, koso ir snargliuoja... Ir dar kažkokią laidą žiūrėjau apie UK. Ir Užkalnis knygoje apie UK rašė. Apie šaltus namus. </p>

Uzkalnis tai isvis vejus rase savo knygoj apie UK.Ir dabar ziuriu laida kazkokia apie UK lietuviu akim,sako riboja ukejuj darzoves duoda tik po 2 paprikas,2 agurkus.Nonsens.Darzoviu yra daug,niekas nieko neriboja,nebent kokiam kaime,kur reciau atveza.Vieninteli ka riboja,tai kiausai ir tai ne visose pardese.Kol kas.
Del silumos taip pat.Jiems daug sildymo nereikia,ypac jauniem,jie visa ziema su sortais vaiksto,vaikus basom pedutem vezioja,nesioja.Cia bijo perkaitimo.O senesni zmones nori silumos ir jie sildosi.Visi senos statybos namai labai silti.Priklauso nuo seimu gyvenimo budo ir maut visus ant vieno kurpalio negalima.Jei vieniem 20 silta,tai kitam salta.Man pvz.reikia jau 25. biggrin.gif biggrin.gif
Buvom uzsiregistruot pas seimynista.Kaukes reikalingos,mes nesidejom registraturoj,tuscia,nera zmoniu.Isklausinejo viska,nu galvoju pasius pas koki gydytoja,pasake eikit namo ir laukit skambucio,ateis gydytojas,paskambins jums ir nutars ar jums reikia seimynisto apziuros poliklinikoj ar galima israsyt vaistus ir pasiust recepta i vaistine,o jus pasiimsit.Ar ne ciudai? biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Surgere tuscia,zmoniu nera,o pacienta isvaro namo,kad gydytojas pasikalbetu telefonu.Nu man juokingiau jau but nebegali kas vyksta medicinos srity visame pasaulyje.Ne tik Uk cia,cia visur,kas tebera PSO zinioje. bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Luety: 21 kovo 2023 - 12:58
Alta, šunės gaila, labai... verysad.gif

O aš pasimačiau su ate. Nu ką tu ką tu - straina, liekna, kaip stirnaitė, ir šiaip gerai motera atrodo.
ate, a girdž - baik kūdėt, bo negalėsiu daugiau matytis - gėėėėėėėėėda man baisinė cry.gif
Atsakyti

Dusiuk, tai va gal kažkas ir pamatė, kad tau 9 avilių per daug. Tik tiek, kad išties labai gaila.

Ir biški pikta ant savęs..., gal kažką galėjau pakeisti. bet labai daug tokių netekčių  net pas patyrusius bitininkus po žiemos. Aš keliose bitininkų grupėse fb. Šios žiemos čiudai  tokie...

Luety aš šiltamėgė. Man 20 šalta...

Dėkui už patarimą apie pleduką. Jau sugalvojau, kad atsivešiu siūlų terbikę į kaimą vasarai. Ir po kvadratuką panersiu... poilsiui. Vakare, ryte ar šiaip...

Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2023 03 )
Iš devynių žiemojančių keturi numirė. Jei būtų visą žiemą minus 20 būtų lengviau negu vieną dieną +10 kitą -10. Atšilo, suiro kamuolys, ėmė auginti perus.  Paskui atšalo..

Oho.. daug netekai..
Supratau priežastį. Bet tai ne ką tegalėjai padaryt tokiu atveju.. gaila bitučių 4u.gif
Atsakyti
Vaje,kiek tu auku,ir vistos ir sunes ir bites doh.gif doh.gif gaila visu netekciu,nuostoliai tiek biciu.Vistukes kiek kiausu but padeje dar,bitutes kiek medaus but sunese,o sunekas kiek butu dziugines seimininkus. ax.gif ax.gif
Bet gi sakoma,nesidziauk rades,neverk pametes.
Viskas isgyvenama.
Laukiu skambucio is poliklinikos,kol kas niekas nieko.Nervina mane tokie laukimai.Nei pakarta nei paleista. biggrin.gif
Atsakyti
Ingrida,cia tau https://www.youtube....h?v=V9BveuRO8kY
Atsakyti
Vienas didžiausių mano girdėtų briedų yra vežio gydymas soda. Ne iš vieno girdėjau .
Placebo gal ir suveikė .
Atsakyti
Labos,

Oi kaip gaila cuciko, vištukių ir bitučių...
O aš ką šiandiena ...čiut galų neatidaviau, krito spaudimas staigiai gerai,kad dašuto nuslikti iki vandens...pamatavo kaip kosmonautės....dabar geriau..
Vakar lengvoje pritukėje sėdžiu...žiūriu į žmones ir teip širdyje suspurdo...prisiminiau filmą Sorrantino "Jaunystė" tip tip kadrai iš filmo ir aš jame vaidinu:(
Dusia man daugiau Druskininkai,MB dar sakė lauks galo smile.gif Visų pirma kaina ta pati, bet komforto Drsukininkuose daugiau, imant Standartą net sutaupai, su halatuku beveik visur, pavalgyti tik per kiemuką...o jeigu Komforto lygi perki išvis nereikia niekur eiti...pirtys panašios kaip ir čia..jeigu Standartą na...jau čia prasčiau pirtys mažesnės, baseinas taip pat...apie presonalą visi malonūs,bet stengiasi mažai kuris...Druskininkuose vos iš baseino išlipdavau po mankštų...čia labai subjektyvi nuomonė ir tik kelių dienų ax.gif
Vo tiek tų žinių...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Muka: 21 kovo 2023 - 19:05
QUOTE(Dusia37 @ 2023 03 21, 16:59)
Vienas didžiausių mano girdėtų briedų  yra vežio gydymas soda. Ne iš vieno girdėjau .
Placebo gal ir suveikė .

Bet pavyzdziai yra.Nepaneigsi.Kazkam pasiseka,o placebas irgi kazin ar isgydo vezi. :bigsmile

:https://www.youtube.com/watch?v=NavcqLmNB2k&ab_channel=KomentarasTV
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Luety: 21 kovo 2023 - 23:45
vartotojo įkelta nuotrauka

Labas rytas.
Ačiū Brangioji Luety ,už pasidalinimą ,kažkaip pasitikiu medicina labiau. ax.gif
Kaip gerai vakar vakare paskambino šeiminystė,dabar taip gydo,paskambino,užsiregistravus nuotoliniam gydymui,išrašys psichiatro skirtus vaistus.MB užsiregistravo pas senąją šeiminystę,atvykimas tik po velykų,beveik mėnuo laukti.O kažkada ministras sveikatos tvirtino,kad laukti teks daugiausiai dvi savaites,briedas. blink.gif
Prisikasiau vakar tris alyvas mieste,maišą lanksvų,bus kas veikti sodyboje. mirksiukas.gif
Vakare reikia riešutėlių prikepti,jau neb turiu. ax.gif
Tfu tfu visi 6 aviliai peržiemojo,matosi stiprios šeimos,pilna bičių senųjų.Maniškis iš dviejų spiečių darė vieną šeimą stiprino,gal Dusia silpnoki spiečiai buvo? ax.gif
Atsakyti
Taigi ,naujoves.Luety PSO visai ne prie ko,del seniu ir geriatrijos.PSO buvo ikurta kitais tikslais.
Muka ,ziurek neuzsilenk toje sanatorijoje , o tai bus mums - gydem gydem bendromis tradicines ir iskreiptos medicinos pastangom ir nudvese.
Pas mus yra terminiai naturalus baseinai ,dar nuo ivairiu prokuratoriu ir sachu laiku,tai kai pora sanuojamu nusisanavo iki amzinosios sviesos matuoja spaudima pries lipant i vandeni.Tai cia i oficialu pruda. biggrin.gif
Dingo saule ir pas mus,bet reiks eit dar bulviu pasodint ,paset pora pokiu seklu.
Pomidoru daigai no name ,krapstytiniai ,galima uzvadint meska siaureje,nes jausmas oro toks arktinis.Retai cia toks buna.O pomidoru daigai lauke sedi,nesodinu dar i dirva ,bet jau reiks siom dienom.
Atsakyti

Labas rytas , oj kiek liūdesio buvo čia, užjaučiu visas.

Dusia, būna kartais. Mūsų abu aviliai ok, dirba, o vienais metais tokios stiprios šeimos buvo, bet matyt iš rudenio kazko purkšto prisinešė ir neišgyveno.

Po atostogų, italijoje forticijos, slyvos ir pienės žydi, ispanijoje karšta, bet žydi mažiau, jūra šaltoka, bet išbandėme vistiek. Bet namie irgi nuostabu, nuo drėgmės net oras kitoks. salotos sudygę šiltnamyje, pomidorai kambary, tai vakar ridikėlių ir špinatų paberiau

Šuo su katinais dėl dėmesio konkuruoja, katinas erkių prisirinkęs, žodžiu tikras pavasaris

Atsakyti