Pas kaimynus buvo būrys vištų,kokie skanūs kiaušiniai,vištos vaikščiojo palaidos po laukus.Iš būrio pravažiuodama besuskaičiavau 6 vištas ir gaidį.Lapė pasidarbavo.
Labai paprasta toki nusinert.Issirink interneto platybese paprasta kvadrato schema ir nunerk kasdien bent po viena toki kvadracuka is siulu likuciu.Kai ju bus pakankamai,sujungsi i viena visuma jau su norimos spalvos siulais,nusipirkus vienspalvius.Man irgi patinka tokie.
Kodel tau atrodo,jog anglu butai salti?Gana silti,viduj vaikstom su trumpom rankovem bliuskutem.Musu tai vesokas,nes balkono langas didelis ir dar i vakarus,amzini vejai i langus,o siaip visumoj anglu butai labai silti.
Pas kaimynus buvo būrys vištų,kokie skanūs kiaušiniai,vištos vaikščiojo palaidos po laukus.Iš būrio pravažiuodama besuskaičiavau 6 vištas ir gaidį.Lapė pasidarbavo.
AA užuojauta ir jums ir Saturnui. Širdasopis dėl šunės. Kaip nekaip- jie juk šeimos nariai....
MB šunė nuvedė prie kompostinės ir parodė vieną vištytę. Užkasta. Reiškia dirbo lapės.
MB šunė nuvedė prie kompostinės ir parodė vieną vištytę. Užkasta. Reiškia dirbo lapės.
Lape kraujo negeria.Ko gero dirbo abu.Seskas ir lape.
AA uzuojauta del Saturno mamutes.
Netikiu, bet tavo šunės labai gaila... gerai, kad bent Saturną turi. Bet vis tiek labai labai gaila..
Papildyta:
Ui, Ate, užjaučiu dėl vištyčių
Pas mus kai dingdavo vištos, šeškai buvo kalti.
O liko dar vištų? Jei taip, turit bandyt gaudyt niekadėją, nes grįš ir vėl.
Mano bitės ... ne visi aviliai peržiemojo. Sausį buvo visos gyvos. Nepalanki žiema ir matyt mano klaidos... gaila. Pirmas kartas man taip.
AA, gaila tavo žvaigždės, gerai, kad jos palikuonį turi
Dusia,
Kaip čia taip, daug liūdnų žinių augintinių tarpe.
Luety, mano dukra su vietiniais gyveno. Guosdavosi, kad jie ištisai šildymą užsisuka, pusnuogiai vaikšto, koso ir snargliuoja... Ir dar kažkokią laidą žiūrėjau apie UK. Ir Užkalnis knygoje apie UK rašė. Apie šaltus namus.
O tai gal irgi kas pakenkė? nes na nebuvo šalta nei kokių kitų kataklizmų.
Daug netekai?
O tai gal irgi kas pakenkė? nes na nebuvo šalta nei kokių kitų kataklizmų. Daug netekai?Iš devynių žiemojančių keturi numirė. Jei būtų visą žiemą minus 20 būtų lengviau negu vieną dieną +10 kitą -10. Atšilo, suiro kamuolys, ėmė auginti perus. Paskui atšalo... sausio mėn buvo gyvos visos ir iš kamuolio kai kurios pabėgę. Yra kaip yra, ne man vienai ... ir per daug man 9 aviliai. Vienžo, pirmos tokios žiemojimo netektys per 10 savarankiško bitininkavimo metų.
Iš devynių žiemojančių keturi numirė. Jei būtų visą žiemą minus 20 būtų lengviau negu vieną dieną +10 kitą -10. Atšilo, suiro kamuolys, ėmė auginti perus. Paskui atšalo... sausio mėn buvo gyvos visos ir iš kamuolio kai kurios pabėgę. Yra kaip yra, ne man vienai ... ir per daug man 9 aviliai. Vienžo, pirmos tokios žiemojimo netektys per 10 savarankiško bitinkavimo metų.
Dusiuk, tai va gal kažkas ir pamatė, kad tau 9 avilių per daug. Tik tiek, kad išties labai gaila.