Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

Ate- 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Pas kaimynus buvo būrys vištų,kokie skanūs kiaušiniai,vištos vaikščiojo palaidos po laukus.Iš būrio pravažiuodama besuskaičiavau 6 vištas ir gaidį.Lapė pasidarbavo. bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2023 03 21, 07:42)
<p>Ate42  wub.gif gaila vištukių. Kiaunė? Šeškas? Tikros paprastų avių  vilnos kojinės yra gėris... po pirties kraujotakai, į daržus kad kojos nepajuostų. Termoreguliacija puiki jas dėvint. Žinoma skalbti tik rankom, greitai susidėvi,  nelyginti su kojinių siūlais. Anglai savo šaltuose namuose tik tokias ir turėtų dėvėti... </p><p>Aš norėčiau nusinerti bobutės kvadratukų  pledą į kaimą. Kai išeisiu į pensiją... ten labai tiktų.</p>

Labai paprasta toki nusinert.Issirink interneto platybese paprasta kvadrato schema ir nunerk kasdien bent po viena toki kvadracuka is siulu likuciu.Kai ju bus pakankamai,sujungsi i viena visuma jau su norimos spalvos siulais,nusipirkus vienspalvius.Man irgi patinka tokie.
Kodel tau atrodo,jog anglu butai salti?Gana silti,viduj vaikstom su trumpom rankovem bliuskutem.Musu tai vesokas,nes balkono langas didelis ir dar i vakarus,amzini vejai i langus,o siaip visumoj anglu butai labai silti.
Atsakyti
QUOTE(IngridaB @ 2023 03 21, 09:52)
Ate- 4u.gif  4u.gif  4u.gif
Pas kaimynus buvo būrys vištų,kokie skanūs kiaušiniai,vištos vaikščiojo palaidos po laukus.Iš būrio pravažiuodama besuskaičiavau 6 vištas ir gaidį.Lapė pasidarbavo. bigsmile.gif

AA užuojauta ir jums ir Saturnui. Širdasopis dėl šunės. Kaip nekaip- jie juk šeimos nariai.... unsure.gif
MB šunė nuvedė prie kompostinės ir parodė vieną vištytę. Užkasta. Reiškia dirbo lapės.
Atsakyti
QUOTE(ate42 @ 2023 03 21, 08:03)
AA užuojauta ir jums ir Saturnui. Širdasopis dėl šunės. Kaip nekaip- jie juk šeimos nariai.... unsure.gif
MB šunė nuvedė prie kompostinės ir parodė vieną vištytę. Užkasta. Reiškia dirbo lapės.

Lape kraujo negeria.Ko gero dirbo abu.Seskas ir lape.

AA uzuojauta del Saturno mamutes. ax.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Luety: 21 kovo 2023 - 10:08
Taip ,stela atejo pas mane kai man jos reikejo ,saugojo ,gyne ,mylejo mane ir sugyventini visa savo gyvenima.Uz tai ji turejo palyginus gera suniska gyvenima,nes suns gyvenimas bulgarijoje yra pragaro ratas.
Atsakyti
QUOTE(Acqua Alta @ 2023 03 21, 09:37)
Kazkokie dievai ima gyvunu aukas.Jums tiket ,arba ne.

Netikiu, bet tavo šunės labai gaila... gerai, kad bent Saturną turi. Bet vis tiek labai labai gaila.. 4u.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(ate42 @ 2023 03 21, 09:06)
Šianakt kažkoks gyvis nugalabijo 7 dedekles. Penkios suguldytos, bet be kraujo, dviejų nerasta. Irgi jokių plunksnų ar kraujo.

Ui, Ate, užjaučiu dėl vištyčių 4u.gif
Pas mus kai dingdavo vištos, šeškai buvo kalti.
O liko dar vištų? Jei taip, turit bandyt gaudyt niekadėją, nes grįš ir vėl.
Atsakyti

Mano bitės ... ne visi aviliai peržiemojo.  Sausį buvo visos gyvos. Nepalanki žiema ir matyt mano klaidos... gaila. Pirmas kartas man  taip. 

Atsakyti

AA, gaila tavo žvaigždės, gerai, kad jos palikuonį turi  :console: 

Dusia,  :console: 

Kaip čia taip, daug liūdnų žinių augintinių tarpe.

Atsakyti

Luety, mano dukra su vietiniais gyveno. Guosdavosi, kad jie ištisai šildymą užsisuka, pusnuogiai vaikšto, koso ir snargliuoja... Ir dar kažkokią laidą žiūrėjau apie UK. Ir Užkalnis knygoje apie UK rašė. Apie šaltus namus. 

Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2023 03 21, 10:59)
<p>Mano bitės ... ne visi aviliai peržiemojo.  Sausį buvo visos gyvos. Nepalanki žiema ir matyt mano klaidos... gaila. Pirmas kartas man  taip. </p>

O tai gal irgi kas pakenkė? blink.gif nes na nebuvo šalta nei kokių kitų kataklizmų.
Daug netekai? 4u.gif
Atsakyti

O tai gal irgi kas pakenkė? blink.gifnes na nebuvo šalta nei kokių kitų kataklizmų. Daug netekai? 4u.gif
Iš devynių žiemojančių keturi numirė. Jei būtų visą žiemą minus 20 būtų lengviau negu vieną dieną +10 kitą -10. Atšilo, suiro kamuolys, ėmė auginti perus.  Paskui atšalo... sausio  mėn buvo gyvos visos ir iš kamuolio kai kurios pabėgę. Yra kaip yra, ne man vienai ... ir per daug man 9 aviliai.  Vienžo, pirmos tokios žiemojimo netektys per 10 savarankiško bitininkavimo metų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dusia37: 21 kovo 2023 - 12:52

Iš devynių žiemojančių keturi numirė. Jei būtų visą žiemą minus 20 būtų lengviau negu vieną dieną +10 kitą -10. Atšilo, suiro kamuolys, ėmė auginti perus.  Paskui atšalo... sausio  mėn buvo gyvos visos ir iš kamuolio kai kurios pabėgę. Yra kaip yra, ne man vienai ... ir per daug man 9 aviliai.  Vienžo, pirmos tokios žiemojimo netektys per 10 savarankiško bitinkavimo metų.

Dusiuk, tai va gal kažkas ir pamatė, kad tau 9 avilių per daug. Tik tiek, kad išties labai gaila.

Atsakyti