Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

Dusiuk,abi kojinaitės labai pavasariškos,kaip velykų margučiai. wub.gif wub.gif
Gal truputi per daug šindien prisivaikščiojau?Jaučiasi toks lengvas pavargimas.Bet iškasė mb kininį ctrinvytį,jam prie namo niekas negali augti,smidrą,kiek daug gavosi.Nežinau patarkite kokias mažiausiai sudėtingas atramas citrinvyčiui?
Paskui pagal mano komandą dvi vėgeles,baltą erškėtrožę ,lanksvą iškasė ir persodinome,kur aš norėjau.Girdžiu lyja,turi prigyti.Ai dar alyvą nedidelę persodinau ne vietoje augo. ax.gif
Man nereikia ir miško,tiek per dieną primindau nuo namo iki kito,nežinau kiek kartų kursuoju. ax.gif Ypač,kai laukiame svečių,viską sunešti,išnešti,patikėkite yra darbo. ax.gif
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka

Labas rytas.
Atsakyti
Labos,
Dėkui mergaitės wub.gif
Pirmos kojinės jau gyvena Vilniuje smile.gif
Tai kaip tą dėžutę numegzti ,ty 12 porų ? biggrin.gif Einamuoju momentu visokių likučių turiu , noriu sunaikinti ... Paskui imsiu naujus - turiu rankom dažytų ir Marinos prigirtų Opal... O naujų kokių gražių yra biggrin.gif
Luety savo tobulų , sudėtingų čia nekelia, tai aš galiu bobutiškas susikelti mirksiukas.gif
Apie vaikščiojimą, tai pas mane sodyboje irgi dideli atstumai . Kai vyro teta atvažiuodavo iš savo sodo tai greitai pavargdavo . O pas mus dar kalvos - pvz pirtis pakalnėj , įkalnė kokių 8-7 pr. 8-12 km susidaro per dieną , ypač pavasarį. Čia pamenu iš tų laikų , kai nešiojau laikroduką . Telefono kaime nemėgstu nešiotis.
Bet mano darbas sėdimas. Čia ne sveikata ...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dusia37: 21 kovo 2023 - 08:46
Kažkaip pas mane perkamiausios kojinės sodyboje baltos paprastos vilnonės.Spalvotų neliečia.Jau nebe turiu baltų,paskutines dar šį savaitgalį nupirko.Baigiasi sezonas,bet ko gero reikės nusipirkti siūlų ir pamegzti? ax.gif
Lyja,bet šilta. ax.gif
Atsakyti
Laba,
Pas mane gedulas. Realiai širdis verkia.
Šianakt kažkoks gyvis nugalabijo 7 dedekles. Penkios suguldytos, bet be kraujo, dviejų nerasta. Irgi jokių plunksnų ar kraujo.
Uždarytos vištidėj. Tinklas įkastas į žemę, viršuo tinklas nuo paukščių. Yra medžių. Dal medžiais atėjo.
Apie ketvirtą girdėjau triukšmą, pasižiūrėjau atsikėlus, bet tamsu, triukšmas nedidelis...... unsure.gif

Atsakyti
Labas rytas, 4u.gif 4u.gif
Dusia,kojines graziai susidelioje spalvos,ypac pirmosios. 4u.gif 4u.gif 4u.gif
O as baltu nemegstu ir perka jas prasciausiai.Zinoma is storu aviniu vilnu isvis cia neperka.
As irgi naikinu siulu galiukus,bet jau stosiu su kojinem,ima issekt idejos,ir nebesinori,zvalgausi kazko kito,neriamo.
Labai grazus puodukas ir jo simbioze su ramuniu puokste,ziureciau ir ziureciau,grazu labai. 4u.gif
Na,o pas mus lyja.Vakar visa diena,sianakt nakti palyta,apsiniauke,tamsu,nuotaikos nerasta,kai toks oras.Ir nenusimato saules greit.Kartais islenda is po tos smaros keliom minutem ir vel uzdengia ja.Ner saules,ner gyvybes. ax.gif ax.gif
Papildyta:
QUOTE(ate42 @ 2023 03 21, 07:06)
Laba,
Šianakt kažkoks gyvis nugalabijo 7 dedekles. Penkios suguldytos, bet be kraujo, dviejų nerasta. Irgi jokių plunksnų ar kraujo.
Uždarytos vištidėj. Tinklas įkastas į žemę, viršuo tinklas nuo paukščių. Yra medžių. Dal medžiais atėjo.
Apie ketvirtą girdėjau  triukšmą, pasižiūrėjau atsikėlus, bet tamsu, triukšmas nedidelis...... unsure.gif

Pas mano kaimyna taip buvo.Tos kur suguldytos,paziurek,kakle rasi skyle,isgerta krauja.Tai sesko darbas.Jis neina pazeme,eina per menkiausia skylute tvoroj,virsuj ar sone.Cia UK nuo jo gelbejo mus tik vistu tinklas su mazom skylytem ir aklinai uzdarytos visos skylutes tarp sujungimu jame.Kaimynas buvo apsitveres su juo,bet virsu uzdejes stambu toki vielini tinkla,o tarp sonu ir virsaus puse plastakos tarpas,nes jis saugojo vistas tik nuo lapiu,o kad ateina ir seskai nezinojo.Tikrai buna kraupus vaizdas.Maciau.O tos dingusios rasi kur nors ilindusias,nes is baimes jos lenda giliai.Kaimynas rado neitikimiausiose vietose sulindusias ir uzdususias.Vargsiukes,joms valpurgijos naktele buvo.
Uzjauciu 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Luety: 21 kovo 2023 - 09:19
Laba

Man abejos kojinės labai gražios. Tobulai paprastos, gražiu margumu ir jaukios dėvėjimui. Tos, kur būna tobulai numegztos, vienspalvės, su įmantriais raštais, tikriausiai saugiai gulėtų lentynoje. Retkarčiais nuo jų dulkes ateit nupūsti.. Arba tik miegot eit jas apsimovus. Nu, čia aš iš savo pozicijos giedu..

Sudygę VISI pomidorų daigeliai varo į neviltį. Tas amžinas "o jeigu nesudygs", atsisuko su tankiu šepečiu daigų. Kažkam teks liniuote per nagus..

Gražus rytinis kavos puodelis. Pavasarinis.

Papildyta:
QUOTE(ate42 @ 2023 03 21, 10:06)
Laba,
Apie ketvirtą girdėjau  triukšmą, pasižiūrėjau atsikėlus, bet tamsu, triukšmas nedidelis...... unsure.gif

Labai gaila 4u.gif
Su tom vištom visada kažkoks nuostolis, arba nustoja kiaušus dėt, ar šiaip nugaišta, arba vanagas iš viršaus atakuoja, arba šeškas, lapė.. neįmanoma nuo visko apsaugot idealiai. Todėl jau nustojau jas laikyt. Nusibodo dirbt vištų apsauginiu, amžinos investicijos.
Atsakyti

Sveikos,

Labos,
Dėkui mergaitės wub.gif
Pirmos kojinės jau gyvena Vilniuje smile.gif
Tai kaip tą dėžutę numegzti ,ty 12 porų ? biggrin.gifEinamuoju momentu visokių likučių turiu , noriu sunaikinti ... Paskui imsiu naujus - turiu rankom dažytų ir Marinos prigirtų Opal... O naujų kokių gražių yra biggrin.gif
Luety savo tobulų , sudėtingų čia nekelia, tai aš galiu bobutiškas susikelti mirksiukas.gif
Apie vaikščiojimą, tai pas mane sodyboje irgi dideli atstumai . Kai vyro teta atvažiuodavo iš savo sodo tai greitai pavargdavo . O pas mus dar kalvos - pvz pirtis pakalnėj , įkalnė kokių 8-7 pr. 8-12 km susidaro per dieną , ypač pavasarį. Čia pamenu iš tų laikų , kai nešiojau laikroduką . Telefono kaime nemėgstu nešiotis.
Bet mano darbas sėdimas. Čia ne sveikata ...

Rodykitės visos savo mezginius, juk gražu labai.

Dusia, mano močiutė kilusi iš Žaslių, nutekėjo į Trakų rajoną (tarp Aukštadvario ir Trakų). Visą gyvenimą ilgėjosi "lygių laukų" kaip gimtinėj. Matyt, palyginus ten lygūs laukai :) Juokiuosi, bet diedukų sodyba yra ant kalno, o visa ganiava papėdėj būdavo. Tai pievas nupjaut, sutvarkyt, gyvulius perkėlinėt, pargint atsigerti ant kalniuko į tvenkinį, melžti ir vėliau atgal į skanesnes, vešlesnes pievas - būdavo reikalų. Daržas prie namų dar lygesnis, bet ir tai sodas mažesnės įkalnės papėdėj, pats namas gryn ant kalvos vidurio.  Dažna mašina nulėkdavo nuo vieno kalno ant kito bandydama įsibėgėt, kad užkilt.

Bet viską atpirkdavo vaizdai. Mes su seseria nubėgdavom "prie pušų" ant kalvos į mūsų žemuogyną ir sėdėdamos tiesiog kalbėdavom, viską  stebėdamos.

Labai, labai gražios vietos.

Dažniai, esant sėdimam darbui, užspaudžiamas sėdimasis nervas, o ir šiaip, kojų raumenys sutrumpėja - tai tie tempimo pratimai yra tikras išsigelbėjimas.

Vakar nuvažiavom į sodą, vyras sukasė šiltnamį. Gervės jau stypčioja, stirnos laksto aplink. Bet pempių dar nesimatė. O savaitgalį vidurio Lietuvoj malėmės, kiek paukščių matėm, vieversiukai, kad duodasi...

Atsakyti

Ate, ojei kaip gaila. Aš taip pat galvoju, kad bus kažkas iš tų mažų smailiadančių...

Atsakyti
Atvaziavus i Zasliu apylinkes,supratau kad sitoje vietoje ir stalinas ir mechanizacija ir visi pasaulio modernumai cia bejegiai. biggrin.gif
Nederlingos zemes ir nacionaliniu parku statusas kazkaip islaike tas vietas 1922 lygyje biggrin.gif
O dar zmones ,ne visi tiesa, kurie sunaikino mano jauna asmenybe bunant 20 metu amziaus.
Ate,labai gaila.Tik nesijaudink per daug.Ir eina aukojimas,norit tikekit norit ne.Mano senoji kale sekmadieni isejo i vaivorykste,saturnas kauke dvi naktis pries tai.Sirgo ji ,dabar jai nebeskauda.Kaimynu veislinis katinas rastas negyvas be smurto zymiu ant kelio pries nama.Keli zmones po kaima sunu iesko,dingo.
Kazkokie dievai ima gyvunu aukas.Jums tiket ,arba ne.
Atsakyti

Ate42  :wub: gaila vištukių. Kiaunė? Šeškas? Tikros paprastų avių  vilnos kojinės yra gėris... po pirties kraujotakai, į daržus kad kojos nepajuostų. Termoreguliacija puiki jas dėvint. Žinoma skalbti tik rankom, greitai susidėvi,  nelyginti su kojinių siūlais. Anglai savo šaltuose namuose tik tokias ir turėtų dėvėti... 

Aš norėčiau nusinerti bobutės kvadratukų  pledą į kaimą. Kai išeisiu į pensiją... ten labai tiktų.

Atsakyti
Dar del tu kiausiniu,kai pas mus ju kaina pasidare kazkokia nenormali ,visi aplink isitaise vistu.
Tai dabar gavosi perprodukcija- kiekviena diena kas nors siulo bent tris kartus.Kaina jau pamazejo biggrin.gif
Baisu i darza iseit - kiausininkai uzpuola biggrin.gif O ten salta,saules ir pas mus ne fontanai,tiek kad saltis kaulavaisiu zydejimo metu sutaupo viena purskima insekticidais.Kai salta parazitai nebujoja.
Atsakyti