Meras Vilniaus oi ne ...neduok die..bet viską pamatys patys žmonės...ne kvaili..
ui, Birštone labai faina bus irgi prie širdies čia aš ne apie sanatoriją, bet apie patį miestuką
Gerai pailsėk
Pamatys, aišku, bet tai dar keturi metai praeis..
Mano močiutė taip pat nusistovėjusį graibydavo ir su muštuke mušė, o vėliau jau separatorius ir muštukė. Aš su ta muštuke mušdavau taip pat.
Ant pieno nusistovėdavo grietinėlė, o kai jau imdavo rūgti - tada jau grietinė gaunasi. Viską gamino ir varškę, ir sūrius skanius slėgdavo: saldžius ir rūgščius su kmynais ir druske.
Na va sakykite ką norite per blokadą plakėme su elektriniu plakikliu grietinėlę,net ūkio neturėdama žinojau,kad gauti sviesto gumulėlį.
Patarkite,ką darytumėte,kaimynai degina laidus,išeiti į lauką neįmanoma,mano dar skalbiniai džiūna,kaip jie kvepės?Gerai svečių neturime dar.Man jau net viduje smirdi.Nueiti pasakyti?Kažin ar supras?Jiems atrodo,ką jie blogo daro?Net bitės sulindo į avilius.
Ingrida, aš kaip savamokslė konditerė, spirgu dar būdama, pirmais kartais netyčia sviestą sumušdavau ir plakimo šluotele
Greičiausiai ir paprašius nedegint, rezultato nebus, jei tai jų pragyvenimo šaltinis.