Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

QUOTE(Dusia37 @ 2023 03 19, 15:58)
Tūkstančiai pas mane boružių gyvena, bet amarams tai nemaišo smile.gif Kaip ir voratiklinėm erkutėms

Voratinklinėms erkėms boružės nemaišo, kiek skaičiau. Jas ėda auksaakės. Bandžiau purkšti, bet tas eko padeda labai trumpam, o sistemine priemone agurkų nepurkši, juos gi kasdien skint reik.

Papildyta:
QUOTE(Luety @ 2023 03 19, 16:26)
Naudoju muilo ir sodos skiedini medeliams,pades nepades,bet purskiu ir gana,amarams dar ipilu aliejau sauksta i ta skiedini.Nu lyg neapseda iki negaliu,lyg ir mazeja,ka as zinau.Ner ka purkst ekologisko,tai darau savo.

Nuo amarų medeliams labai padeda lipni juosta ant kamieno. Yra sodo prekių parduotuvėse. Kiekvienais metais naudoju. Tik reik vasaros gale nuimt ją.
Papildyta:
QUOTE(Acqua Alta @ 2023 03 19, 11:17)
Paskui reikes kazko sisteminio is insekticidu ,zydejimo metu.

Tai kad nėr tokio dalyko jau pas mus kaip sisteminis..
Atsakyti
QUOTE(IngridaB @ 2023 03 19, 16:30)
Sau bent turėsime atsigerti.bet vėl gi-cukrus. bigsmile.gif

O tai tu visai visai uogų ir vaisių nevalgai? Nes aš paprastojo skaitymo būdu perskaitau, kad sula tas pats cukrus, kaip ir vaisiai bei uogos. Tiksliau, cukrūs. Dar tiksliau - fruktozė ir gliukozė.

Nenoriu žemės ūkio darbų. Niekada labai ir nenorėjau, o šiemet visai nenoriu. Bet gi yra žodis "reikia". Tai kažkaip kažkiek reikės, ne kur dėsiuos.

Apie purškimus ir chemijas nieko neišmanau ir nenaudoju. Norėčiau, kad slyvos būtų be kirmėlių, bet tai tik pirmos būna. Užtenka naudojimui ir tų vėlesnių. Tingiu užsiimt.

O kad voratinklinė erkutė suėda agurkus, nu tai jų ir nesodinu.
Atsakyti
Luety,aš ir kalbu apie tai,kad po gydymo,žadu skiepytis.Be skiepo su mano lankymaisiais miške,čia jau baisu tikrai. ax.gif
Nesinorėjo net eiti į vidų,kaip gera lauke jau,gaila anksti temsta.Uždengiau šiltnamyje agroplėvele braškes,bus gal greičiau? mirksiukas.gif Pasėju gėles į indelius,Dusia gerą mintį davei,kai didelių langų neturiu,sudėjau į putplaščio dėžes šiltnamyje ir dar agroplėvele uždengiau.
Varnėnai grįžo,jau viename inkile dulkina kilimus. bigsmile.gif
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Atsakyti
Ooo, kokia šventiška rytinė arbata bigsmile.gif wub.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif 4u.gif koks pusryciu grozis.Indai,puokste.Karaliskas serviravimas. 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Skalbykle dirba,orkaite syla,tuoj kepsiu saldzias bulves joje,o paskui kimsiu su farsu ir morkom. biggrin.gif Bus oranziniai pietus.
Sode seniai nedirbau stipriai,tai sianakt ir nemiga ir sonai skaudus ir galva sopejo,zodziu senatve.
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2023 03 20, 08:16)
Ooo, kokia šventiška rytinė arbata  bigsmile.gif  wub.gif

Taigi šventė - Vilniuje konservai laimėjo biggrin.gif
Jei teisybę rašo Zuokas, tai... kažkaip... Žodžiu, kaip kas norim, taip galvojam mirksiukas.gif
"Skandalingu darbu pagarsėjusi Vyriausioji rinkimų komisija šiandien pateikė naują staigmeną: 26-iems "Laisvės ir Teisingumo" partijos stebėtojams, kuriems VRK pati išdavė stebėtojų pažymėjimus, buvo panaikinta galimybė dirbti rinkimų apylinkėse.
Jau prasidėjus rinkimams, 11 val. dienos VRK pareiškė, kad dėl nesuderinamų pareigų jie neturi teisės būti stebėtojais.
VRK nekompetencija ar piktybiškumas verčia šiuos savivaldos rinkimus visišku farsu. Mūsų partijos stebėtojai yra pašalinti būtent iš tų rinkiminių apylinkių, kurios jau po pirmojo rinkimų turo mums kėlė daugiausia įtarimų".

Nu, bent mano kaime laimėjo mažesnė blogybė iš dviejų rolleyes.gif
Atsakyti

Labas rytas  :4u:

Suo vakar visus namus nuveme, nesupratau, kas uzejo. Turbut vel bus lauke kazko priedes  :rolleyes: visa nakti sokinejau valyt.. Siandien jau vel darbe  :unsure:

Apie rinkimus LT nieko negaliu pasakyt  :D nesuprantu/negyvenu  :4u:

Vakar uztat kakla sumezgiau jau ir peciu juostas numezgiau, vel gryzau i pries tai tureta padeti  :D  :rolleyes:

O va assesmente 3 susiveliau, jauciu gausiu velniu nuo mokytojo  :D  nu nesupratau, subalamutino mane paskutines 4 dalys  :hmm: jauciu lieps is naujo daryt  :unsure:  :D

Atsakyti

Laba,

Ingrida, Lidle nuo ketvirtadienio Vilkyškių saldžios grietinėlės sviestas 175 g. - tik 1.39. Tikrai gera akcija kepėjėlei. Vis tiek gi kepsi palepinimui.

Atsakyti
QUOTE(kavasucitrina @ 2023 03 20, 10:09)
Taigi šventė - Vilniuje konservai laimėjo biggrin.gif
Jei teisybę rašo Zuokas, tai... kažkaip...

jokia ne šventė smile.gif man nepatinka nei konservai, nei jų statytinis. Ir pusei Vilniaus nepatiko, matyt, jei 48 proc už Zuoką subalsavo. Na bet.. vėl keturis metus tęsis tai, prieš ką visi burbėjo, bet ir toliau išrinko.

Taip, teisybę jis dėl to rašė. Skaičiau kažkur oficialesnėj vietoj.
Atsakyti
Ačiū Pou,papirkau 20 pokelių po 0.99,grietinėlės sviestas nebent su grybais skanu. ax.gif
Parsinešėme sulos,sočiai per naktį prilašėjo jau. blink.gif
Atsakyti
Bijau pagalvoti apie kepinių kiekį pas Ingridą, jei vien sviesto tiek reikia biggrin.gif Profesinė liga svetimą turtą skaičiuoti pas mane tongue.gif
Apie rinkimus galvoju moteriškai - buvęs meras nors Češyro katino šypseną turėjo . O dabartinis piktas ir pasimetęs... Biški turi panašumo į buvusį Kauno merą. Matyt to pačio molio. Neįpatingi protiniai sugebėjimai ir įpatingi padlaižiavimo sugebėjimai biggrin.gif
Kaip gerai , kad Kaunas galvoja blaiviau.
Savaitglais nedarbingas, nemezgingas. Šeštadienis vaikams buvo skirtas. Vaikas grįžes iš kelionės po Maroką įspudžiais dalinosi. O vakar buvo iš tų retų mano gyvenime nedarbingų dienų. Reikia ir tokių.
Muka gerų procedūrų 4u.gif
Atsakyti