Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

As irgi is sovietiniu automobiliu pirma kart sedau i audi 80 biggrin.gif Aik tu sau koks komfortas neisivaizduojamas buvo biggrin.gif Atsimenu esu vairavus 1956 laidos rusiska visureigi ,starteris buvo be raktelio , o tokia lazduke.Blyn as dinozaure biggrin.gif
Atsakyti
Aš sovietiniam tik ant galinės sėdynės važinėjau ))

Buvom kaime, nudažiau likusius medelius. Mamikė vėl grandiozinių planų krūvą susikūrė - griaut, statyt, kitoj vietoj griaut ir dar statyt. MB pasakė, kad jau nebeturi sveikatos po dviejų darbų tokiais dalykais užsiimt. Visi nepatenkinti liko ))

Radau sėklas, dar prisisiunčiau ir iš kaimo atsivežiau. Neįsivaizduoju, kaip iš to kiekio pasėt mažiau negu pernai )) kokių 20 per akis būtų. Bet kaip pasėt tiek, jei į šiltnamį 40 telpa?? biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 19 kovo 2023 - 09:48
Saintlina,mama draugė mano.Kūriame planus grandiozinius.
Užsisakiau treningus,papuoliau matyt pas aferistus?Na nieko pagadinsiu aš jiems reklamą,atsirūgs jiems.Dar į e policiją parašysiu.Ne pinigai aktualu,nekenčiu aferistų. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2023 03 19, 07:46)
Aš sovietiniam tik ant galinės sėdynės važinėjau ))

Buvom kaime, nudažiau likusius medelius. Mamikė vėl grandiozinių planų krūvą susikūrė - griaut, statyt, kitoj vietoj griaut ir dar statyt. MB pasakė, kad jau nebeturi sveikatos po dviejų darbų tokiais dalykais užsiimt. Visi nepatenkinti liko ))

Radau sėklas, dar prisisiunčiau ir iš kaimo atsivežiau. Neįsivaizduoju, kaip iš to kiekio pasėt mažiau negu pernai )) kokių 20 per akis būtų. Bet kaip pasėt tiek, jei į šiltnamį 40 telpa??  biggrin.gif

Labas rytas, 4u.gif 4u.gif

grazu,sauleta,dangus melynas,varysim i soda,pas mano meile.
Vakar buvom pas broliuka,jo zmonos gimke bus 20d.,smagiai pasibuvom,vyno geriau su suriu,inkstai visa nakti nedirbo matyt,nes dar ryte i WC ne labai norejosi.Mano cisterna jau isgerta matyt siame gyvenime wub.gif bigsmile.gif
Brolis atiduoda figmedi,o as virtualiai apvaikstau soda ir suprantu,kad jam neturiu vietos visai kur sodint.Ir ka daryt?Velniava.Salia sklypai visi uzimti,neprasiplesi. bigsmile.gif Lieka tik miskelis uz tvoros. bigsmile.gif
Saintlina,tavo mamuks su saule ruosiasi gyvent matyt.Daugelis musu draugu pasakoja,kaip tevai ant senatves nebeturi jegu,bet turi grandioziniu planu ka noretu nudirbt vaiku rankomis. bigsmile.gif bigsmile.gif Duok Dieve man proto nekurt tokiu planu ir ju idyvendinimo iliuziju.
Uzjauciu tavo vyra. bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(IngridaB @ 2023 03 19, 08:06)
Užsisakiau treningus,papuoliau matyt pas aferistus?Na nieko pagadinsiu aš jiems reklamą,atsirūgs jiems.Dar į e policiją parašysiu.Ne pinigai aktualu,nekenčiu aferistų. ax.gif

Buvau uzsirovus ir as ant vieno,dabar perku tik ten,kur yra galimybe susigrazint pinigus,tai amazone,ebay.Daugiau niekur.Nenoriu sert.FB yra grupe aferistu,ten raso apie kiekviena ,negrazinusi daikto ar pinigu.
Uzjauciu,kiek nervu isgadina.Labiausia man pikta ant saves,kad buvau tokia patikli.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Luety: 19 kovo 2023 - 10:17
Laba smile.gif

Oi aš pradėjau vairuoti būdama 30, o visų pirma mašiniukė buvo nupirkta ir paskui tik teisės ax.gif Jooo pamenu golfuką be vairo stiprintuvo iš instruktoriaus mašinos išlipdavau šlapia biggrin.gif
Ką pasėjau pagrindinei sėjai pomikus,MB vis bandė priminti, kad mažinu, ale kaip pažiūrėjau kiek veislių prikišau.... na žodžiu ...Tiesa kokius hibridus sėjote atasvarai veislėm...aš Tolstoj ir Bruklin...reikia dar kokių avietinių... tongue.gif
Vakar dariau balandėlius iš kininio kopūsto lapų...neverta ...kopūstas skaniau...Dar iki sodo nuvažiavome..katino nėra verysad.gif...kažkaip širdį spaudžia...Apėjau medelius, viskas beveik nulytą nuo medelių, balinimo nė znoko. Gal kuri turite patirties abrikoso pažeistas kamienas..ar yra kokių priemonių ar tik sodo tepalas. Ryt į sanatoriją 4u.gif na žinia kompas bus vežamas...Vis mastau suknelę vežtis ... gal įsimesiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(IngridaB @ 2023 03 19, 10:06)

Kurt galima, bet kažkas turi viską įgyvendinti smile.gif mes dirbam. Abu dviejuose darbuose. Kiek galima padaryti savaitgaliais? O mb ir savaitgaliais kartais dirba. Jis dirba fizinį darbą, natūraliai nori pailsėti. O gaunasi - po darbų vėl dirba ir pirmadienį vėl į darbą.
A aš kol daržus/ sodą apeinu (30 arų plius du šiltnsmiai) jau daugiau nieko nenoriu. Daržus, beje, mama užsisodina. Tik paskui sveikatos pritrūksta juos prižiūrėt. Plius malkos.. vėl planuoja porą miškovežių )))) pabumbėjau.

Užsisakei ir negavai? Nemalonu..
Atsakyti
QUOTE(IngridaB @ 2023 03 19, 11:06)

Eina sau:(
Atsakyti
Tamplieriu bankas aka credit suisse susvyravo.
Dar vienas mitas - saugu kaip sveicarijos banke - zlugo.
Atsakyti
QUOTE(Muka @ 2023 03 19, 10:20)
Jooo pamenu golfuką be vairo stiprintuvo iš instruktoriaus mašinos išlipdavau šlapia  biggrin.gif

...Tiesa kokius hibridus sėjote atasvarai veislėm...aš Tolstoj ir Bruklin...reikia dar kokių avietinių... tongue.gif

Vakar dariau balandėlius iš kininio kopūsto lapų...neverta ...kopūstas skaniau...

Vis mastau suknelę vežtis ... gal įsimesiu  ax.gif

Mano džipukas senukas kaime be stiprintuvo smile.gif ir ratai didžiuuuliai. Prisisportuoju kaip reikalas miške ar darže smile.gif

Užsisakiau avietinius Mama Rosa, hibridą. Nesu bandžius, bet susigundžiau. Šiaip iš hibridų visada sėju Corazon ir Bolzano, man labai jie patinka. Kitus pagal nuotaiką.

Balandėliai iš Savojos kopūsto man labai patiko. To garbanoto.

Aišku, suknelę būtinai!

Papildyta:
QUOTE(Luety @ 2023 03 19, 10:20)
Saintlina,tavo mamuks su saule ruosiasi gyvent

Ir pati yr sakius - kaip aš pykau ant savo tėvų, kad jiems vis mažai ūkio buvo, o dabar žiūriu, kad man dar daugiau reik biggrin.gif
Iš kitos pusės, gerai, kad kruta, energijos turi. Tik gal geriau nueitų pasivaikščiot ramiai nei visokiais kraustuliais užsiimt ar vėl 20 arų daržo užsisodint..
Atsakyti
O tai jus pardavinejat darzoves?Tai gal kokia mechanizacija pritaikykit ,nes saintlinos vyras serga podagra,taigi skauda zmogui.As pav darau tarpulysvius,kad butu galima su siauru mazu kultivatoriuku pravaziuot,pomidorus sodinu aplink meslo kibirus,na tokiu visokiu gyvenimo palengvinimo triuku naudoju.
Atsakyti
QUOTE(Acqua Alta @ 2023 03 19, 10:52)
O tai jus pardavinejat darzoves?Tai gal kokia mechanizacija pritaikykit ,nes saintlinos vyras serga podagra,taigi skauda zmogui.As pav darau tarpulysvius,kad butu galima su siauru mazu kultivatoriuku pravaziuot,

Nieko mes nepardavinėjam smile.gif tiesiog užsodina viską, 'kad žemė nebūtų tuščia' arba 'o jeigu neužaugs?' Nors kur kas lengviau būtų tuščią plotą kultivatorium apeiti. Paskui tos daržovės vištoms atitenka arba pavasarį išmeta, nes suvartot tiek neįmanoma.
Taip, aš irgi kultivatoriuką nedidelį. Bet tai kad ji kai užsodina, nepalieka pakankamų tarpų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 19 kovo 2023 - 11:12
Jo iš savojos kopūsto labai skanūs,nu iš to kininio fek...
Neturiu kultivatoriuko mažo, tarplysviai siauri,nes žemės ne kažką ax.gif o norisi visko,kad būtų ir bulbų ir morkva ir cebulių ax.gif
Dėl tų planų...oi planuoji planuoji o potam griauži savi...
AA to ir reikėjo tikėtis iš to bankelio jis jau sneai kliba..
Atsakyti