QUOTE(saintlina @ 2023 03 19, 07:46)
Aš sovietiniam tik ant galinės sėdynės važinėjau ))
Buvom kaime, nudažiau likusius medelius. Mamikė vėl grandiozinių planų krūvą susikūrė - griaut, statyt, kitoj vietoj griaut ir dar statyt. MB pasakė, kad jau nebeturi sveikatos po dviejų darbų tokiais dalykais užsiimt. Visi nepatenkinti liko ))
Radau sėklas, dar prisisiunčiau ir iš kaimo atsivežiau. Neįsivaizduoju, kaip iš to kiekio pasėt mažiau negu pernai )) kokių 20 per akis būtų. Bet kaip pasėt tiek, jei į šiltnamį 40 telpa??
Labas rytas,
grazu,sauleta,dangus melynas,varysim i soda,pas mano meile.
Vakar buvom pas broliuka,jo zmonos gimke bus 20d.,smagiai pasibuvom,vyno geriau su suriu,inkstai visa nakti nedirbo matyt,nes dar ryte i WC ne labai norejosi.Mano cisterna jau isgerta matyt siame gyvenime
Brolis atiduoda figmedi,o as virtualiai apvaikstau soda ir suprantu,kad jam neturiu vietos visai kur sodint.Ir ka daryt?Velniava.Salia sklypai visi uzimti,neprasiplesi.

Lieka tik miskelis uz tvoros.
Saintlina,tavo mamuks su saule ruosiasi gyvent matyt.Daugelis musu draugu pasakoja,kaip tevai ant senatves nebeturi jegu,bet turi grandioziniu planu ka noretu nudirbt vaiku rankomis.

Duok Dieve man proto nekurt tokiu planu ir ju idyvendinimo iliuziju.
Uzjauciu tavo vyra.
Papildyta:
QUOTE(IngridaB @ 2023 03 19, 08:06)
Saintlina,mama draugė mano.Kūriame planus grandiozinius.
Užsisakiau treningus,papuoliau matyt pas aferistus?Na nieko pagadinsiu aš jiems reklamą,atsirūgs jiems.Dar į e policiją parašysiu.Ne pinigai aktualu,nekenčiu aferistų.
Buvau uzsirovus ir as ant vieno,dabar perku tik ten,kur yra galimybe susigrazint pinigus,tai amazone,ebay.Daugiau niekur.Nenoriu sert.FB yra grupe aferistu,ten raso apie kiekviena ,negrazinusi daikto ar pinigu.
Uzjauciu,kiek nervu isgadina.Labiausia man pikta ant saves,kad buvau tokia patikli.