Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

Grybukai skanūs meduolinės tešlos, rankom gaminti. Klapato daug... kažkada Kaune turėjau vietą kur nusipirkti. Atsisakė moteriškė biznio, nebeverta. Vaikystėje tokius kartais kepdavom. Kai turėsiu anūkų kepsiu  :D.  

Ingrida, jei Tau reikia kepk... jei širdelę džiugina. Suaugėliams vaikams ne tiek svarbu grybukai, pyragai ir aplamai maistas... 

Atsakyti
Ingrida, vakar neparašiau, susilaikiau - ir gerai, nes buvau labai pikta ant tavęs. Šiandien tik parašysiu, kad kas mumis pasirūpins, jei ne mes patys.
O kad be navigacijos po Vilnių važinėji, tai tik pagirt reikia - esi be galo stiprių nervų moteriškė. Galvojau apie tave kitaip smile.gif Manęs niekas neišvarytų be navigacijos į Vilnių, net i Kauną.

Šiemet pirktų pomidorų hibridai sudygo gal į trečią dieną. O va visokios senienos neskuba dygt. Kažin, ar nereikės dar man jų pasisėt...
Atsakyti
Labas rytas,

visos piktos del Ingridos nesisaugojimo biggrin.gif biggrin.gif nu bet ,kad zinotum kur krisi,tai paduska pasidetum... biggrin.gif biggrin.gif
Pas mus vel lyja.Atrodo nelis si menesi tik ryt ir poryt,tai leksiu sodan,daug darbu reik atlikt.Zadu net pastarnokus paset,ridikelius,reik tarplysvius ravet,nepasiteisino zoliu kilimeliai,kaip norejom,zoles lenda po pakeltom lysvel,po to i lysves,rausim lauk,jau puse isrovem,bet neatveza svieziu medzio drozliu,o senom uzpilt nesinori.Zodziu,dzrbu kalnai,tik oro nera.
Kartais galvoju,kaip gerai,kai as nevairuoju biggrin.gif biggrin.gif LKeliu neatsimenu,savo mieste kartais vaziuoju simta kart vaziuotu keliu,kaip pirma kart,desines neskiriu nuo kaires paklausta ant smugio,todel ir neduota man ta vairavimo dovana. biggrin.gif
Atsakyti
Filosofinis pasvarstymas ...
Nevairuoti , nedirbi , visai neturėti santaupų ( net laidotuvėm kaip seni žmonės biggrin.gif ) gali sau leisti žmonės kurie kažkuo labai pasitiki. Antra puse . Tėvais . Dievu ar apvaizda ...
Kai priisiimi atsakomybę už savo gyvenimą ir žinai , kad joks žmogus tau nepriklauso - tik kartais turi laime pabūti šalia , atsiranda atsakomybė už savo gyvenimą. Nustoji kaltinti kitus ... Ir dejuoti . Imies veiksmų Pasirodo ir pats daug ką gali .
Asmeniškai aš atėjau pas instruktorių nei karto už vairo nesėdėjusi . Ir išmokė. Tam yra profesionalai ...
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2023 03 18, 09:16)
Filosofinis pasvarstymas ...
Nevairuoti , nedirbi , visai neturėti santaupų ( net laidotuvėm kaip seni žmonės  biggrin.gif ) gali sau leisti žmonės kurie kažkuo labai pasitiki. Antra puse . Tėvais . Dievu ar apvaizda ...
Kai priisiimi atsakomybę  už savo gyvenimą ir žinai  , kad joks žmogus  tau nepriklauso - tik kartais  turi laime pabūti šalia , atsiranda atsakomybė už savo gyvenimą. Nustoji kaltinti kitus ... Ir dejuoti . Imies veiksmų  Pasirodo ir pats daug ką  gali .
Asmeniškai aš atėjau pas instruktorių nei karto už vairo nesėdėjusi . Ir išmokė. Tam yra profesionalai ...

Nepamirsk,kad as esu 20 metu vyresne uz tave.Kai buvo amzius mokytis vairuot,tai net ziguliukus turejo gal du zmones miestelyje,o kai pagausejo masinu,nebuvo pinigu joms isigyt ,o vairuot net nekilo minciu neturint masinos.Kai atsirado galimybe ipirkt masina,amzius buvo jau apie 40.Buvo dar galima,bet nebuvo noro,butinybes,mazas miestelis,visur peskom.Kai atsivere platus horizontai,jau orientacija silpt eme.Zodziu kazkaip deliojosi viskas,kad tik nevairuot.MB turejo profesionalo teises,sunkvezimiu,tada daug vyru jas laike,kad dirbt vairuotojais,o po to lengvosiom masinom jos tiko ir nereikejo perlaikyt.Va kazkaip taip
Uztai,jausdama toki nepilnavertiskuma(esu labai savarankiska visais aspektais),vaikus isgrudau vos suejus jiems 18m.mokintis vairuot,gaut teises.Sunus pasinaudojo po keliu metu,dukra gal po 20,bet pasinaudojo,tik pasimoke su instruktorium vairavimo del savo saugiumo ir puikiai vazineja dabar pati viena.
Zinoma,dabar vairavimas moteriai prideda daug laisves,ko man truksta.Uzsimanau pvz.i Brightona palekt i kokia siulu parde,turiu prasyt MB,arba vaziuot autobusu,traukiniu ir t.t.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Luety: 18 kovo 2023 - 12:17
Luety , tik 17 4u.gif 4u.gif 4u.gif Jauna Tu pas mus wub.gif
Teises išsilaikiau "ant žigulio" biggrin.gif Mašinos neturėjau . 1993 metai ...
Vairavimas mieste man visada biški stresas. O lygiu keliu ir meška mokėtų vairuoti .
Pagalvojau , kad vairavimas nuo profesijos priklauso ...
Turiu kelias pažįstamas mokytojas, nei viena nevairuoja. Kai kas ir teises turi , bet nevairuoja ...
Ir pergalvojusi kiek pažįstu buhalterių, visos vairuoja. Vairavimas palyginus su darbu yra visai ne stresas tongue.gif
Atsakyti
Mano draugė tik šiais metais pradėjo mokytis vairuot, nors mašins neturi ir net neplanuoja kol kas. Nutarė, kad sulaukus 50 reik išmokti kažką naujo. Ir mokosi. Nors vairavimo pamokų bijo iki vėmimo. Ir išmoks, nei kiek neabejoju.
Atsakyti
Nesigiriant nardau kaip žuvis vandenyje,kelyje,keik girdėjau mb giriant kitiems vyrams,kad nenusileidžiu kai kuriems diedams. mirksiukas.gif biggrin.gif Dusiuk,aš tais pačiais metais išsilaikiau,o sakiau pradžioje iki pirmo stulpo,mokiausi važiuoti su instruktoriumi su žiguliuku,paskui jau į savo audi sėdau. biggrin.gif Daug km nuvažiuota ir mikriuku žmones vežiojau,vis turėjau savjonę taksuoti,patiktų tas darbas. ax.gif
MB sesuo virš 40 stipriai teises išsilaikė ir nieko vairuoja. ax.gif
Galiu sėsti prie bet kokios mašinos vairo,kiek į turgų teko varinėti įvairias mašinas,pervarinėti iš garažo į garažą ir dieles amerikoniškas savo laiku. ax.gif O va rato nemokėčiau pasikeisti. mirksiukas.gif
Viskas,išeiname pas mamaitę gimtadienin,ne juokas Jūms-83 metukai. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(IngridaB @ 2023 03 18, 15:51)
MB sesuo virš 40 stipriai teises išsilaikė ir nieko vairuoja. ax.gif

Mano tėvas 73 teisea išsilaikė )) nu važinėja, bet geriau jau nevažiuotų. 81 dabar.
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2023 03 18, 17:36)
Mano tėvas 73 teisea išsilaikė )) nu važinėja, bet geriau jau nevažiuotų. 81 dabar.

Nu va čia tai jooo... Maladiec vyriškis, ne bet kam pavyktų biggrin.gif
Aš tai irgi ilgai spardžiausi su teisių laikymu - nenorėjau baisiai važinėt. Jau kažkiek virš 30 m. išsilaikiau - gyvenimas privertė, nu bet nei biškio nesigailiu smile.gif

Mama dievina sulą, tai mb pragręžė ryte klevą, prileidom jai, o kol suvažinėjom, tai ir mums 5 l bambalis pilnas. Nei aš jos noriu nei ką, bet tai reiks kažkiek gerti, ką jau dabar...
Atsakyti

Ex, ačiū 😘

Mano darbas buvo labai stresinis ir atsakingas, reikėjo kartais žiauriai greitos reakcijos, suvaldymo, sustrategavimo.

Ir namuose suvaldydavau, ir kartais suvaldau tokias stresines situacijas, kad daug kam stogas nuvažiavęs būtų seniai. Bet vairuot negaliu. Ne visai palyginami dalykai.

Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka

Labas rytas.
Puikiai vakar pasisedėjome,dukros atlėkė iš sostinės,tik sūnaus trūko,sloga nesibaigianti.Padainavome ,pašokome,mama liko patenkinta. wub.gif
Atsakyti