QUOTE(Dusia37 @ 2023 03 18, 09:16)
Filosofinis pasvarstymas ...
Nevairuoti , nedirbi , visai neturėti santaupų ( net laidotuvėm kaip seni žmonės
) gali sau leisti žmonės kurie kažkuo labai pasitiki. Antra puse . Tėvais . Dievu ar apvaizda ...
Kai priisiimi atsakomybę už savo gyvenimą ir žinai , kad joks žmogus tau nepriklauso - tik kartais turi laime pabūti šalia , atsiranda atsakomybė už savo gyvenimą. Nustoji kaltinti kitus ... Ir dejuoti . Imies veiksmų Pasirodo ir pats daug ką gali .
Asmeniškai aš atėjau pas instruktorių nei karto už vairo nesėdėjusi . Ir išmokė. Tam yra profesionalai ...
Nepamirsk,kad as esu 20 metu vyresne uz tave.Kai buvo amzius mokytis vairuot,tai net ziguliukus turejo gal du zmones miestelyje,o kai pagausejo masinu,nebuvo pinigu joms isigyt ,o vairuot net nekilo minciu neturint masinos.Kai atsirado galimybe ipirkt masina,amzius buvo jau apie 40.Buvo dar galima,bet nebuvo noro,butinybes,mazas miestelis,visur peskom.Kai atsivere platus horizontai,jau orientacija silpt eme.Zodziu kazkaip deliojosi viskas,kad tik nevairuot.MB turejo profesionalo teises,sunkvezimiu,tada daug vyru jas laike,kad dirbt vairuotojais,o po to lengvosiom masinom jos tiko ir nereikejo perlaikyt.Va kazkaip taip
Uztai,jausdama toki nepilnavertiskuma(esu labai savarankiska visais aspektais),vaikus isgrudau vos suejus jiems 18m.mokintis vairuot,gaut teises.Sunus pasinaudojo po keliu metu,dukra gal po 20,bet pasinaudojo,tik pasimoke su instruktorium vairavimo del savo saugiumo ir puikiai vazineja dabar pati viena.
Zinoma,dabar vairavimas moteriai prideda daug laisves,ko man truksta.Uzsimanau pvz.i Brightona palekt i kokia siulu parde,turiu prasyt MB,arba vaziuot autobusu,traukiniu ir t.t.